0 oy
111 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (53 puan) tarafından

Hanımlar hayırlı akşamlar oğlum şuan 18 aylık. Hâla bir tek anne sütüyle besleniyor desem yeridir. Her şeyin tadına bakıyor ama anne sütüne çok güveniyor sürekl benim peşimde. Uyurken de emerek uyuyor. Gğndiz uykularını 2 saate yakın yapıyor ama sadece yarım sarinde kendi kendine uyuyor geri kalan 1 buçuk saatte onun yanında yatmamı ve emmeyi istiyor. Tahmin edersiniz ki ben de hiçbir iş yapamıyorum ne dinlenebiliyorum ne bir iş tutabiliyprum. Sizce sütten kessem çok mu erken olur? İki yaşını tamamla diyor herkes ama ben iki yaşı da beklemek istemiyorum açıkçası

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Herkesin ne dediği değil cnm senin ne istediğin önemli istiyor musun hszır mısın

(53 puan) tarafından

Ben çok hazırım çocuğum bir buçuk yaşında erkek akşama kadar bir sn durmuyor en azından gündüz bir iki saat uyusun ben de bir iş yapabilirim istiyorum 

tarafından

Eğer sen hazırsan millete bakma millet çok önemli değil yaşayan sensin çocuk senin onlar dış kapının dış mandalları

(53 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(6,050 puan) tarafından

2 yaş evet daha iyi. ben yeni kestim. 20.5 aylıktı. en azından gece beslenmesini kesebilirsin. daha uzun uyur. 

0 oy
(486 puan) tarafından

22 buçuk ay emzirdim 22 buçuk ay her sabah boynum belim tutularak uyandım sütten kesdikden sonra gün yüzü gördüm şimdi gece deliksiz ve rahat bi şekilde uyuyabiliyorum  çok şükür.. senin durumunda içler acısı yemesi düzelirmi bilmiyorum ama uykular çok güzel düzene giriyo en azından benim tecrübem bu şekilde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
+1 oy
6 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,034 cevap

336,447 kullanıcı

...