+1 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

Iyi geceler herkese ..suan bisey duydum şok oldum ne yapacağımı bilmiyorum..kardeşim bnm hem eltimde olur aynı kardeşlere evliyiz . Eşim asgari ücret alıyor yetmiyor para bnde kendi evimde çocuk bakıyorum maddi açıdan katkı sağlamak için..kaynanam sinirlenmiş demiski bnm arkamdan oğlumu parası için seviyormuşum ne bu para askiymis cocugunuda yanıma alicam kocasinida yani esimide alacakmış evlendirecekmis  bnde ne yaparsa yapsın gitsin çalışsın dedi ..suan bnm evdeler yemeğini tatlılarıni yaptım nankör insanlar hem yetim hem oksuzum kimsem yok gerçekten inanamıyorum akıl verin ne yapmalıyım bunlara  

3 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından

Sana bunları kim söyledi?

(256 puan) tarafından

Tamam kaynanan demisde kardeşine mi söylemiş bunları?o da susmuş mu 

(108 puan) tarafından

Evet şok oldum sustum dedi 

(256 puan) tarafından

Esine söyle anlat bence. Böyle böyle diyormuş annen. Suçum neymiş bir de biz soralım de. Saygın bozmadan sor bakalım ne dicek yüzüne karşı.

(108 puan) tarafından

Suan uyuyor yarın sabah dicem bide bizdeler bugün şeytan diyor sabah de yüzlerine karsi

(1,908 puan) tarafından

Ya yüzsuzlere bak o kadar laftan sonra evine geliyor bide nasıl durdun da eşine soylemedin evime de almazdım ben sabah bu konuyu aç bence herkes baksın yoluna 

-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından

Direkt söylesen kardeşin arada kalır dolaylı yoldan laf sok herşey ateş pahası asgari ücrete de güzel bir zam yapmadılar falan de

0 oy
(8,885 puan) tarafından

Direkt söyle cat çat emin ol daha kıymetli oluyorsun. Bunları soylemende ki amaç ne de kaynanana. Kız çekinme inan daha kıymetli oluyorsun cesaretli ol 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 607 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 501 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
+1 oy
10 cevap 328 göst.

Kategoriler