0 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (959 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 6 yaşında kızım Kaç gündür hasta sürekli bir karın ağrısı kusmaları oluyor bir iyileşiyor bir kötü oluyor hastaneye götürdük yüksek oranda enfeksiyon çıktı bağırsaklarda da varmış şurup verdi kullanıyordum 4-5 gündür etki etmedi doktor bu sefer iğne yazdı bugün iğnesini de yaptık ağrısı geçmedi babası tekrar götürüp hastanede Serum taktırdı tekrar geçmedi eve geldi iki kere kustu ve şu an hala ağrısı var o kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor doktor mu yanılıyor başka bir şey mi var anlamadım üstüne küçük bebeğim var 2 yaşında O bir yandan ağlıyor Kızım bir yandan hasta. 2 hafta önce yine hastaneye götürmüştük özel hastaneye de götürdük o doktor bir şeyler yazdı etki etmedi baktık yine kötü yine aynı hastaneye Bizim eski doktorumuz var ona götürdük

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,228 puan) tarafından

Eğitim araştırma hastanesine gidin canım mümkünse hemen yarın sakın ihmal etme

önce (959 puan) tarafından

Canım eşim zaten orada çalışıyor normalde orası Çocuk bile almıyor bir şekil götürüp serum falan taktırdık Keşke baksalar çocuk almıyorlar maalesef

-Reklam-
0 oy
önce (23,022 puan) tarafından

Tıp fakültesine mi gitseniz acaba. Tıp daha iyi araştırıyor ve daha iyi tedavi ediyor. 

Haklısın canım ama çok uzun vadede randevu veriyorlardı galiba benim istediğim hemen yarın götürebilmekti bekleyecek gibi değil çünkü

önce (23,022 puan) tarafından
+1

Profesörlerden ücretli randevu alınabiliyor. Ama ne zamana verirler bilmiyorum tabi. Bı de şöyle saçma bir uygulama var malesef. Proflarin özel muayenehanesi oluyor. Ona gidiyorsun . Orda muayene ediyor seni. Ve tıpa alıyor seni tedavine ordan devam ediyorsun. Takip ediliyorsun. Bu araştır istersen. Allah'ım şifalar versin 

Amin İnşallah canım Allah razı olsun Teşekkür ederim Ben bir araştırayım o zaman

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 104 göst.
+1 oy
7 cevap 407 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,471,687 soru

24,102,037 cevap