0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (8,710 puan) tarafından

O kadar kararsızım ki ilk çocuğumu özelde doğurdum sezeryan ilgi alaka güzeldi oda tek kisilikti kendi doktorum doğuma girmişti. Şimdi ikinciyi devlette yapayım diyorum çünkü fiyatlar uçmuş ama eşim diyor ilgi yok memnun olan az yine kendi doktoruna git diyor kıyamıyorum oraya para vermeye. Siz ne düşünüyorsunuz bu arada olursa Zeynep kamil de sezeryan düşünüyorum. Orada sezeryanlar olanlar memnun kaldınız mı 

13 Cevaplar

+1 oy
(728 puan) tarafından

İmkanın varsa özele git hiç riske atma devlet tamamen şans işi , bende üçüncü doğurdum üçü de özelde oldu en son ki doğumumda biraz sıkıştık ama yine özele gittim çünkü o an ihtiyaçin olan şey ilgi anlayış Güler yüz nazını da çekiyorlar , eşinin yanında olması , benimde bir normal iki sezaryen oldu devletten ben çok korkuyorum kendi doktorun bile yok o an doğum için kim görevliyse o doktor alıyor seni ve devlette asla senin isteğin fikrin ve ne hissettiğin umurlarin da değil, yapalım bitsin kafasındalar ,ben böyle yazinca kızıyorlar ama devlet ile özel asla aynı olamaz, sonuçta her gün doğum yapmıyoruz bari o iyi güzel olsun travma kalmasın , bana sakinleştirici yapıldı rica ettim uyumuşum uyandım her şey bitmiş , spinal iğne biraz acıttı diye doktor lokal anestezi yaptı belime sonra diger iğneyi ve hissetmedim , ameliyathane de hepsi bir yandan benle konuşup şakalar yaptı kafam dağılsın diye amaliyat sonrası sürekli doktorum hemşireler geldi ağrın olduğu gibi söyle hemen ağrı kesici yapalım dediler her şeyle çok özenli ilgilendiler , devlet böyle mi tabi ki değil 

(8,710 puan) tarafından

Aynılarını bende yaşadım o ilgi alaka paha biçilemez elbette ama bir yandan da fiyatlar uçmuş resmen kıyamıyorum 

-Reklam-
0 oy
(17,141 puan) tarafından

Eşin özelde yap diyorsa özele git. Demekki bütçeniz var doğum için yoksa orda yap demez. 

(8,710 puan) tarafından

Maddi olarak düzlükte değiliz ama eşim paraya önem vermiyor bir şekilde bulunur ödenir önemli olan sağlık kafasında. 

0 oy
(3,321 puan) tarafından

Maddi gücünüz varsa özelde yapılabilir 

(8,710 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(23,592 puan) tarafından

Birinci de özelde güzel bi tecrüben olmuş bence de kendi doktoruna gitmelisin memnun kalmışsın sonuçta eşinde istiyormuş hem daha iyi olur senin için 

(8,710 puan) tarafından
+1

Kesinlikle daha iyi olurda işte ona para vereceğime ihtiyaçları alırım diye düşünüyorum 

0 oy
(5,765 puan) tarafından

Esin git diyosa sen niye dusunuyosun ki. Imkanin varsa ozele git tabi. Bende senin gibi dusunuyodum ilk cocuktan sonra. Devlette acil kurtaj oldum dusugum oldugu icin. Ordaki kotu deneyimimden sonra ikinci de kapisina ugramadim. Kendi doktorumda dogum yaptim tekrar.

(8,710 puan) tarafından

En güzeli özel aslında ama bunlarda krizi fırsata çeviriyorlar ücretleri uçuk 

0 oy
(1,282 puan) tarafından

Normal doğum olsa kesinlikle özel hastane derdim. Ama Sezeryan için tamamen imkanla alakalı 

(8,710 puan) tarafından

Evet normal olsa bende özel derim de sezeryan işte uyuşturup kesecekler dikecekler ama sonrası nasıl olur dikişler nasıl olur bilemiyorum 

0 oy
(4,708 puan) tarafından

Sehir hastanesinde sezeryan oldum hersey gercekten guzeldi,odalar tertemiz ilgi alaka vardi. Yani iyi insanlara denk gelirsen devlet neden olmasin

(8,710 puan) tarafından

Zeynep kamil nasıl acaba. Postta açmıştım ama hiç orada sezeryan olanlara denk gelmedim 

(4,708 puan) tarafından

Bilmiyorum cnm orayi maalesef

0 oy
(1,758 puan) tarafından

Orda şartları yaşayan sen olacaksn boşver Esin git diyorsa git orda olumsz bişey yaşasa. Memnun kalmasa. Deme hakkın hiç uok eşin der ben demiştim sana 

(8,710 puan) tarafından

Orası öyle tabi biraz daha düşünecegim 

(1,758 puan) tarafından

Erkeklerin cebini düşünme düşününce degersizlesiyorsun 

(8,710 puan) tarafından

Çok haklısın valla :)

0 oy
(9,597 puan) tarafından

Büyük sözüme tövbe gidecek durumum olduğu müddetçe devlet hastanesinin kapısından geçmem doğum için 

(8,710 puan) tarafından

Valla aslında hep olan bir şey değil parasını verip konforlu olanı seçmek en güzeli 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Ben bayburtta olduğum için orada da özel hastane olmadığı için mecbur devlette yaptım ama özel gibiydi gerçekten . Küçük şehir olunca zannımca. Büyük şehirde yaşıyorsan ve eşin imkan sunuyorsa özelde yap bence. 

(8,710 puan) tarafından

Kalabalık yerler de sıkıntılar olabiliyor evet 

0 oy
(2,130 puan) tarafından

Özelde doğum ne kadar bu yil

(8,710 puan) tarafından

Daha fiyat almadım ama bir kaç ay önce erdem hastanesi 35 bin demisti arkadaşım. Ben 3 yıl önce 2.800 e sezeryan olmuştum 

(2,130 puan) tarafından

Ne kadar ucuz. 35 bin hic birşey değil ben yaklaşık 2.5 sene önce sadece doğum için 30 bin ödedim şok geçirdim 35 olmasına gerçekten aşırı uygun

0 oy
(429 puan) tarafından

Devlet tamamen şans işi benim doğumun özelde gibi olmuştu çok güzeldi. Yengemde başka şehirde doğum yaptı o da çok memnundu. Devlet dediğim gibi şans işi o an doğuma kim varsa onlar giriyor. Ha maddi gücüm varsa eşimde git diyorsa düşünmem özele giderim.

(8,710 puan) tarafından

Bende özele gideceğim gibi görünüyor 

0 oy
(1,813 puan) tarafından

İlk doğumum şehir hastanesinde oldu çok memnundum ilgi alaka özel gibiydi bu doğumu da şehir hastanesin de düşünüyorum gittiğim doktor özel gibi ilgileniyor bence tamamen şans işi çünkü özele gidip memnun olmayan da var

(8,710 puan) tarafından

Tamam biraz araştırdım perinatoloji bölümü detaylı ultrason yapıyormus. Mhrs den önce hastaneyi seç poliklinik bölümü perinatoloji yaz ve bekle saat tam 10 oldu mu randevu ara tuşuna bas en altta hiç beklemeden bir saate bas randevuyu al de çok hızlı olman gerekiyor saniyede bitiyor 

(1,813 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim canım sana da zahmet oldu umarım bulurum 

(8,710 puan) tarafından

Canım ben senin için Kayseri şehir hastanesi'ni arayıp bilgi aldım hiç boşuna uğraşma ağustos ayı tamamen doluymuş sadece hastaneden randevu alınabiliyormuş ve randevular açıldığı gibi yarım saat içerisinde bitiyormuş bizi arayarak açılıp açılmadığını öğrenebilirsiniz dedi her gün aramanız lazım dedi yani Eylül ayı için alabileceksin alabilirsen eğer ama açıldığı gibi de direkt hastanede olup oradan Alman gerekecek yani imkansız gibi bir şey yarım saat içerisinde bitiyormuş çünkü saçma bir sistemleri var. Detaylı ultrason çok önemli imkanın varsa özele git derim

(1,813 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim zahmet oldu sanada eşim de hallederiz demişti özel 5 bin istiyor da bakalım olmadı özele giderim eğer dedikleri gibiyse o randevuyu alamam hastane bana 2 saatlik uzaklıkta ben ilçede oturuyorum ben gidene kadar o randevu da dolar zaten burda en mantıklı özel oluyor 

(8,710 puan) tarafından

Evet zamanını kaçırma canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Rmak2 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 158 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nurh (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy