+1 oy
186 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (110 puan) tarafından

image

Kızlar bu konuyu açmak istiyorum çünkü sanırım hepimiz aynı hayal kırıklığını yaşadık! 😅

DİZİLERDE/FİLMLERDE:

• Erkekler sürekli romantik sürprizler yapıyor
  • Çiftler hiç tartışmıyor ya da tartışsa bile hemen barışıyorlar
  • Her zaman mükemmel görünüyorlar
  • Problemler 2 saatte çözülüyor
  • Aşk her şeyin üstesinden geliyor

GERÇEK HAYATTA:

• "Ne yemek istersin?" "Sen karar ver" döngüsü
  • Bulaşık kimin yıkayacağı tartışması
  • Tuvalet kapağı kavgaları
  • Netflix'te ne izleyeceğimize 30 dakika karar veremiyoruz
  • Bazen sessizce yan yana telefon bakıyoruz

SORULAR:

• Siz ilişkinizde en çok hangi konularda anlaşmazlığa düşüyorsunuz?
  • İlişkinizin en güzel yanı nedir?
  • Gençken aşk hakkında yanlış bildikleriniz nelerdi?
  • Single olanlar: Ne tür bir partner arıyorsunuz gerçekten?

Hem gülelim hem de birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım! ❤️

6 Cevaplar

+2 oy
önce (6,566 puan) tarafından

Biz küs kalmayız ev işlerini ortak yaparız meselâ ben ütü yapmayı hiç sevmem becerememde eşim yapar bazen ben çok süpriz bekleyen biri değilim eşimde doğum günü evlilik yıl dönümünde  pasta çiçek alıp süpriz yapar bende sevdiği yemeği yaparak yada ütüsünü yaparak onu mutlu etmeye çalışırım eşim güzel söz söylemeyi sever şarkı şiir okur bana ben pek karşılık veremem kızımın bile dikkatini çekmiş anne babam sana ne güzel itiraf ediyor yaptığın yemek için sende ona tamam o zaman haftaya yine bamya al yapayım diyorsun sağol canım falan desene diyor yani bizim evin romantiği eşim dir ben biraz eksiğim bu konuda

-Reklam-
+1 oy
önce (9,353 puan) tarafından

En uzun küslük 45 dk bizde çamaşır bulaşık kavgası olmaz çok şükür yardım eder sürprizde yapar en çok gezme konusunda anlaşamıyoruz kocam iyi hoşta birazda evde oturmayı sevse çok iyi olacak varmı bacım bir önerin 😅

+1 oy
önce (668 puan) tarafından

Ev işleri ortaktır her zaman bende yaparım eşim de yardımlaşarak yaparız 😁 sürpriz konusunda biraz unutuyor arada ama olsun beni sevmesi çarşıdan gelince cebinde bana bir çikolata getirmesi bile dünyaya bedel 😍 küs kalamıyoruz çünkü hep ilk adimi eşim atar bana kalırsa azcık gurur yapıyorum sanırım 😂 

+1 oy
önce (23,134 puan) tarafından

Yo dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil herkesin üç beş ilişkisi var gerçek hayat daha iyi 

Ayrıca gerçek olmadığı için dizinin başında tamamen hayal ürünüdür gerçek kişi ve kurumlarla ilişkisi yoktur yazıyor :) 

+1 oy
önce (26,013 puan) tarafından

En cok tartistigimiz konu aynı şeyi tekrar tekrar soyleyip darlmamaiz ikimizinde. 

en sevdigim sey hərgün isten gelince bana Özel bir sevdigim seyi getirmesi(çok özledim)☹️

Aşk hakkinda yalnis bildigim evlendikten sonrada sevgili donemindeki gibi olucagimiz. Gercek tamamen farkliymis. 

+1 oy
önce (23,161 puan) tarafından

Üşendim boşver 😁😁😁😁

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
+3 oy
42 cevap 921 göst.
0 oy
7 cevap 695 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy