+3 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından

Kızlar bişey soracam sohbet etmek için hani dizilerde sinirlenince esya falan kırıyor ya kadınlar ve erkekler sizin de öyle huyunuz var mı yani kırsak o kırılan eşyayı toplayacak olan da biziz sonradan yenisini alacak olan da siz öyle yapar mısınız 

42 Cevaplar

+3 oy
(353 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yok ben kıyamam ağlamayı tercih ederim 😁

-Reklam-
+4 oy
(824 puan) tarafından

Hic saglikli bir davranis degil resmen siddet egilimi cok sukur oyle huyum yok benim  en fazla dişlerimi sıkarim 

(3,420 puan) tarafından

Aaa nick koylum musun

(824 puan) tarafından
+1

Haha hemşo 🤣

önce (3,420 puan) tarafından

Ajajaja

+3 oy
(3,376 puan) tarafından

Bende yok da benim eltide varmis sinirlenince onundeki tepsiyi ters ceviririmis yemek yiyolarsa tabak canak firlatirmis 

(148 puan) tarafından
+1

Ya ama gene toplayacak olan gene o

(3,376 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum kim topluyodu da 5 ay durdu 1 senedir bosaniyolar zaten cok ugrasmadi toplamak icinde yani 

(148 puan) tarafından
+1

Yani böyle bi davranış yapan insan sağlıklı degil bence

(3,376 puan) tarafından
+1

Bilemem canim iclerinde degildim belkide cok cileden cikil kriz geciroyodu Allah bilir onu biz hep kaynimi dinliyoruz o hakli da belki eltim daha hakliydi gerci bi kac secer konustuk bana kalirsa ikisi de ayni 

+3 oy
(2,193 puan) tarafından

Eşim bir kez yaptı onu, tabak takımımı bozmuştu bende sinirlendim kalan takımları komple kırdım 😂 sonra gitti yenisini aldı 

(148 puan) tarafından
+1

Ahahah🤣🤣

+3 oy
(12,174 puan) tarafından

Bunu yapan kişilerde kesinlikte öfke kontrolü bozukluğu vardır çünkü hiç sağlıklı bir davranış değil 

(148 puan) tarafından
+1

Ya bende öyle düşünüyorum 

+3 oy
(1,886 puan) tarafından

yaparım. gözüm görmez az önce de sinirlenip borcamı fırlattım ama kırılmadı 

(1,886 puan) tarafından
+1

evet sinirim geçince genelde ben toplarım ama o an onu düşünmüyor ki insan. 

kolay kolay bu noktaya gelmem, geldim mi de gözüm görmez maalesef. ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da arada oluyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki öfke kontrol bozukluğudur bendeki de. 

o da zamanında çok içime kapanık olduğum için oluyor sanırım. vücut bir yerde tepki veriyor 

ha şimdi çocuk var diye arada eşim toplar. 

borcam ne ki telefon bile kırmışlığım var😂 

(148 puan) tarafından
+1

Yani dediğin gibi insan dolup dolup patlıyor sende öyle olmuşsun.Çocuk var şimdi eşim topluyor dediğine çok güldüm 

(1,886 puan) tarafından
+1

ona kıyamaz. ayağına batar falan diye. ben de onun görmediği yerde yapıyorum 😂😂 

önce (9,575 puan) tarafından

Bu ben kapı tabak blender telefon cam şişe kormışlıgım var duvara atarım bide gözüm görmez o an kesinlikle kolumda cam izleri var faca atılmış gibi kapıya yumruk atmıştım ama sşnirşm gecip kendime geldigşmde olanlara aglıyor yada cok üzülüyorum 

önce (1,886 puan) tarafından

bu da bi dışa vurum. belki daha önceleri bastırdığımız şeylerin patlaması. ben de üzülüyorum sonrasında ama engel olamıyorum çoğunlukla 

+3 oy
(470 puan) tarafından

Eşya değilde kapı camı kırmıştım. Sonra hastaneye gittik dikiş atıldı. Sebepte eşim bilgisayara çok bakıyordu kendini kitledi odaya kapıyı açamadım bı anlık öfke nasi vurduysam kırıldı.

(148 puan) tarafından
+2

Ahahah keşke eşinin kafasını patlatsaymissin hem kendine zarar vermez hem haketmis o zaman eşin 

+3 oy
(8,918 puan) tarafından

İlk evlendiğim zaman sehbanın ayağını kırmıştım buna pişmanım başkasına sinirlenip kendime eziyet etmiştim şimdiki aklımla yapmam bide kocamın telefonunu tuz buz ettim buna pişman değilim yine olsa yine yaparım geçende bardak fırlattım ben değil kocam topladı 😅

(148 puan) tarafından
+1

Ya ben hiç öyle şeyler yapamam üzülsem de sinirlensem de geçip bi köşeye ağlarım 

(8,918 puan) tarafından
+1

Asla sessiz sakin ağlayabilen bir insan değilim 

(148 puan) tarafından

Ben öyleyim ya ama. Patladım mi güzel patlarim 

+3 oy
(18,926 puan) tarafından

Ben kırarım hiçte acımam eşek gibi toplarda yenisinide alırda biraz önce aldıgı hediyeyi önce kafasına sonrada duvara fırlattım paşa paşa temizlesin şimdi

(4,134 puan) tarafından
+1

Neden hediyeyi firlattiniz

(18,926 puan) tarafından
+1

Benim sevip beğendiğim bişey değilde kendi zevkine göre bişey almiş yıllardır bunun kavgasını yaparız 5.senede patladım

önce (873 puan) tarafından

Üzüldüm eşinize 

önce (4,134 puan) tarafından

Ben üzülmedim. Alay eder gibi kendi zevkine göre almış ve yıllardır da zaten kavgasını yapıyorlarmış 

önce (18,926 puan) tarafından

Aynen cnm burda üzülmesi gereken kişi benim mesele hediye alması vs değil mesele beni tanıyamama neyi sevip sevmediğimi bilmemesi hediye isteyen yada özel günlere değer veren biri değilim sadece bunca zaman inatla neyi sevip sevmediğimi bildiği halde burnunun dikine gitmesi

+3 oy
(1,217 puan) tarafından

Bende oykeyim o an onumde ne varsa firlatirim 

+3 oy
(228 puan) tarafından

Ben bir kere böyle çok sinirlendigimde artık bişeyleri fırlatma bagırıp çagırma istegi geldi bardaklaro fırlatmak geldi o an aklına hem eşimi korlutmak amaçlı sonra dedim kendime dur allah aşkına başına iş açma kim toplayacak onları bide çocuklar uyuyordu ses gitmezdi ama tam toplayamazsam çocukların ayagına batar diye düşünüp vazgeçtim gidip çenemle bezdirmiştim eşimi

+3 oy
(608 puan) tarafından

Ya bir kere kocamla kavga ettik evi dağıttım kirlentleri flan fırlattım bana dedi dizilere özenme şimdi sen topliycan ben değil öylede oldu paşa paşa dagitigimi topladım biz büyük kavgalar ederiz sürekli ikimizdede kırma dökme yok ama maglesef babamda vardı sinirlendimi önümüzdeki sofrayı tutar firlatirdi yada evi darma duman ederdi ah ah çocukluğum hep travma

+3 oy
(21,512 puan) tarafından

Küçükken de vardı hala da var özellikle bir şeyleri fırlatıp atmışlığımda var sadece annelik bu konu da durdurdu beni oğlum korkmasın diye yoksa evliliğimizin ilk zamanlarinda eşimle kavga ettiğimizde telefonlar havada uçuşuyordu 

+3 oy
(3,106 puan) tarafından

Bende var ne yazık ki. Çok sinirlenip kontrolden çıkınca öfkemi kontrol altına almak için bir şeyler kırıyorum

+3 oy
(4,658 puan) tarafından

17 yaşında iken bir kere yaptım oda Rahmetli babaannem yüzünden okula gidip geliyordum bu sürekli küfür ediyordu bana babamı doldurup üstüme salıyordu bir gün okuldan geldim bu komşu ile bahçede oturuyordu kadına dönüp geldi bizim o.rus.pu demişti gözüm döndü o an balkondan tabak bardak saksı ne bulduysam fırlatmıştım kapıya tekme yumruk sonu elimde koca kesikle hastaneye gittim 🤣

+3 oy
(269 puan) tarafından

Ben bi ara öyleydim.. tartisirken sinirden kirardım ama zoruma bisey giderdi esim beni anlamadigi yerde son noktamda kirardim odaya cekilirdim.. ben toplamazdim eşim toplardı..  niye öyleydim bilmiyorum cocuklar olduktan sonra hic öyle bise yapmadim ama 

+3 oy
(15,044 puan) tarafından

Burada bir kere biri atmıştı Sinirlenmiş mutfak da bir kaş bir şey kırmıştı 😀

+3 oy
(4,475 puan) tarafından

Sonucunu düşündüğüm için yapmıyorum 

Zararı bana oluyor çünkü 

Ama bekarken çok yapardim :))

+3 oy
(856 puan) tarafından

Üff ben yaparım. Hiç tutamıyorum kendimi. İstemsizce oluyor ama aşırı sinirlenmem lazım. Bak sayim

Tuvaletin ve bizim odanın kapısını kırdım ama direkt kapıyı değil kenarından kırıldı. Kapanmıyor zorla kapanıyor 😂 mutfak dolapları, küçük eşyalar, geçen tartıştık salondaki sabunluk mefta oldu. O gün televizyon da gitti. Ama o bilerek olmadı. Oyuncak vardı elime geldi yere attım sekti tv ye geldi. Hatta burda post da açmıştım. Daha 2 gün önce kızıma zorla yemek yedirmeye çalışıyırdum asla yemek yemez artık bunaldım. Ona patlamayayım diye Bi oyuncak geçti elime attım yere kırıldı. Salonumuzda büyük tablomuz var. Bi ara yine tartıştık onu attım yere ama allahtan bir şey olmadı olsa üzülürdüm. Ennn büyük şeyi dicem. Evlenmeden önceydi. Kardeşimle annemlerle kavga etmiştim. Konu ne bilmiyorum. Babamın j 7 telefonu vardı bendeydi. Ortadan kırdım elimle. Hani çubuk kırarsın ya bükerek. Aynen öyle kırdım. Sorsan kavanoz kapağı açamam ama o sinirle telefonun içi dışına çıkmıştı. 😂😂 

+3 oy
(349 puan) tarafından

Benim gözüm görmez ya eşya firlatirdim ama çocuk doğduktan sonra geçti ya ilk evlendigimiz yıllarda eşimin telefonunu eşime fırlatıp kirmistim ailemede yaparrdim yas buyudukce duruldum şimdi kimseyle tartisasim bile gelmiyor çocuk doğduktan sonra hele çok sabırlı biri oldum hiç bir şeye kızmıyorum bile 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 229 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 1,826 göst.
0 oy
46 cevap 2,112 göst.
+1 oy
29 cevap 624 göst.

Kategoriler

1,452,554 soru