0 oy
1,044 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (426 puan) tarafından

Kadının düşmanı her zman kadındır bir kez daha anladım. Burda kocasının yüzüne bakmadığı kişiler bana hanım olmuş. Bu kadar hadsizliye gelemem hadi Allah'a emanet olun

15 Cevaplar

+10 oy
(2,008 puan) tarafından

Sen kimseye hizmetçi diyebir mesleği hakaret olarak kullanamazsın  hakaret edemezsin villa seni yapsın diyemezsin . Senin o hayatında oturamayacağın villalara o kadın alnının akıyla temizliğe gidiyor . Bence sen kendi terbiyeni ve düşmanlığını sorgula . 

(4,832 puan) tarafından

yine bir şeyler kaçırdım galiba 

(376 puan) tarafından

Filizim adamdan sayarlar 🤣🤣

(487 puan) tarafından

Ucube buna az kalir bide duyar kasma postu açmış uyanmadan 

(2,008 puan) tarafından

Birde Burada gelmiş kocasına bir temizlikçi bile  tutturamayıp sözünü geçiremeyip burada fiyat araştırması yapan hanım ağa(🤪) bizim kocalarımız hakkında konuşuyor işte kişi kendinden bilirmiş işi 😂

(1,785 puan) tarafından

Temizliği üsten yapmamamk yerine hiç yapmamayı  tercih etmiş hem hizmetçi demiş hem kendine hizmet ettircek kadın aramis hem milletin kocasina laf etmiş hemde kucumsedigi hizmetciye vercgi para hesabına düşmüş ( madem kocasi yüzüne bakıyor versin fazla fazla :) hamile kalınca bence baya nazlanmis evine kadın getircek alışık da değil uzatıyor işte 😁 

-Reklam-
+6 oy
(12,009 puan) tarafından

Allah aşkına uyarı vermeyin de kapanmasın şu post ya. Herkes görsün bunun kim olduğunu, ne olduğunu.

Eskiler bilir Tuğbasu vardı onun ta kendisi, kesinlikle hiçbir tavrı değişmemiş. Çirkin kötü düşüncelerinden hiçbir şey kaybetmemiş. Başka hesaplarla gelirsin canım alışkınız. Sevgi bulut gibi mahinur gibi daha niceleri

(15,691 puan) tarafından

Çevresindeki insanlara üzülüyorum 

(5,215 puan) tarafından

Eskiden de misafir ağırlamak istemiyorum diyo du sadece kendisi gidiyordu eve kimseyi kabul etmek istemiyordu

(1,891 puan) tarafından

Kız Özge helal olsun, sen tahmin ettiysen kesin doğrudur. Çok dikkatlisin. Valla ayakta alkışlıyorum zekânı 💜👏

(1,016 puan) tarafından

Oha bende eski kullanıcıyim Tuğbasu mu bu ayyy eskiden de öyle yapardı eğer oysa ne gülerim ama var ya 😀😀😀

(12,009 puan) tarafından

😂😂 evet o kızlar emin olmadan yazmam. Sevgi bulut hesabında zaten şüpheleniyordum, bu hesabında şüphelerim arşa çıktı😂 

sonra eski postlarına baktım kuzeniyle arkadaşıyla vs konuşmaları var whatsap ss atmış. Orda da hep Tuğba Tuğba demişler zaten.

+5 oy
(2,831 puan) tarafından

Yani şu postu açmak için bile IQ fakiri olman gerekiyor. Saldırıp saldırıp millet saldiriyor diye agliyorsunuz sonra. Sildir git bence de hesabını bir zahmet 

(12,009 puan) tarafından
+2

Hahahah sildir git 😂😂

(2,831 puan) tarafından
+1

İşte siz anladiniz 😂 bir teyze vardi ya ayy afedersin sinirlerim bozuldu diyordu sonra arkasından 😂 aynen öyle işte 

+3 oy
tarafından

Seni döverim bak Fadimanama dokunanı yakarım arlanmaz haklanmaz bire utanmaz

(376 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺

+2 oy
(9,677 puan) tarafından

Düşmanlık değilde etkiye tepkidir o 

(9,677 puan) tarafından
+3

Senin yazdıklarında az buz değildi ayrıca kullandığın kelime çok saçma kimin kocası nasıl davranıyor bilemezsin zamanında sende post açmışsın kocan hakkında 

+2 oy
(95 puan) tarafından

Kocasının yüzüne bakmadığı kişiler derken , bakmıyorsa o kadının suçu değil erkeğin karaktersizligidir,  seni yargilamiyorum ama burda bir kadının düşmanının yine bir kadın olduğundan bahsediyorsun sende kadınsın ve bunu dile getirerek doğru mu yaptın 

(426 puan) tarafından

Ben insan gibi soru soruyorum her defasında yargılayıcı tavırlar sergileyen kişiler var malesef

(95 puan) tarafından

Sosyal medya platformlari genel olarak böyle ama görmediğin tanımadığın birileri icin çokta umursamaya gerek yok yani bence 

+2 oy
(110 puan) tarafından

E sen hakaret etmişsin? Ne o hizmetçisin falan demek sen nesin ağa karısı falan mı? 

Eğer sen büyük SAYGILI biri olsaydın öyle konuşmamla birazda dibe batmazdın

+2 oy
(15,691 puan) tarafından

Kusura bakma ama 

1: Post açana kadar 

2: temizlikçi arayana kadar 

3: burada insanlara laf yetiştirene kadar 

4: zamanını boşa harcaya kadar..o mutfağı 1 günde bitirirdin Veya

Her gün bir dolap silsen bile 1 hafta da biter 

+1 oy
(2,861 puan) tarafından

Hadsizliği yapan sensin kusura bakma postunada yazacaktım o sırada kaldırıldı kimseyi küçümseyemezsin temizliğe gidenlere kurban ol 

(17,476 puan) tarafından

Olsunnn 😁Pislikkk

(1,572 puan) tarafından

Noluyor noluyor

(2,861 puan) tarafından

Ben sinir oldum valla yaa😅😅

(2,861 puan) tarafından

@Esma36 kendini bişi sanıyorda hadsizin biri bir önceki kapanan postuna istinaden herkes sinirli

(17,476 puan) tarafından
+1

Esmacim bı arkadaş var mutfak temizliği postu açıp duruyor bide boya postu çok açmıştı muhtemelen aynı kişiler @Emineninanesii olan arkadaşa hakaret barii konuştu 😡😡El gezileri yerde geziyordu hanımın millete laf atıyor ayy gece gece yine geldi aklima

0 oy
tarafından

Bacım ne oldu anlamadım ki.

(426 puan) tarafından

Ben mutfak temizliği sordum bir kaf kişi saldirdi

tarafından

Ben görmedim canım 

(9,677 puan) tarafından

Kadın aktif değil ben atayım bari dahasıda var 

image

(110 puan) tarafından

Bir kadına sırf evlere temizliğe gidiyor diye laf atmış abla sorun şu 

(110 puan) tarafından

@Kahvelihuzur şunu anlamadım: seni villa ne yapsın derken ne demek istedi? Şimdi şu SAYGIDEĞER kullanıcı villadamı yaşıyor? 

(9,677 puan) tarafından

Sanıyorum onu vurgulamak istemiş 

(110 puan) tarafından

Valla bence bu hayal dünyasında yaşıyor hani filmlerde falan zenginler böyle davranır ya ablamızda o misal😀

(9,677 puan) tarafından

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

(12,009 puan) tarafından
+1

@zelihamert ssnde az değilsin kaç tane hesabın var ben sayamadım 😀 sürekli farklı nickle gelip farklı hikayeler yazıyorsun helal olsun valla bu nasıl bir çabadır. Hiç vazgeçmiyorsunuz da.

(9,677 puan) tarafından

Kız Özge bi dur zaten ortalık karışık 😅ben bu arkadaşla şu üniversiteli olan arkadaşın aynı kişi olduğunu düşünüyorum Allah biliyor ya 🙄

(12,009 puan) tarafından

Zaten aynı aşkım. Hatta şu bizi kekleyen post vardı, eşim eski nişanlısının evimizde kalmasını istiyor diyen o da o. @soykamer bu nicki. Bizi salakk sanıyorlar ya en çok ona gülüyorum 😂😂

tarafından

Anaaa kafam karıştı valla 

Kim kim kiminle 

Beynim yandı 

(376 puan) tarafından

@Japones ablacım kadın bana resmen hakaret etti seni villada kim napsin hizmetici diye aslında çok ta hakaret değil mesleğim bu gururu da duyuyorum işimden 

tarafından

Yani insan yaptığı iş ile gurur onur seref duymalı 

Ne kadar güzel bir sey bu 

tarafından

2 kere yazmışım aynı şeyi 😂🤣

(6,828 puan) tarafından

Ne kadar rerbiyesizce bir laf kimse yüksekten uçmasın bı cakilirsin yere oturursun g.t üstü kadın  alnının akıyla    namusyla calsyr sonuçta herkesin yaptığı bir iş. Ay çok kötü kalpli son kusura bakma

(3,323 puan) tarafından

@-HoneySeptember- bende hep üzülüyordum,lohusa haliyle neler çekiyor diye . Allah iyi etsin bunları

(12,009 puan) tarafından

Yok be onun hayatı da boş hikayelerden ibaret. Yeni açtığı her hesapta farklı hikayelerle geliyor. Ilk hesabı bekar üniversiteliydi, sonra bi geldi nişanlı oldu. Şimdi evli lohusa😂 

diğer söylediğim hesabında da 4 yaşında kızı varmış kocası eski nişanlısını getircekmiş fln fln, ne guzel gelişmiş beyinleri var böylelerinin 😂 

(376 puan) tarafından

Ayyy hayır o değil de bende her postuna insan yerine koyup ciddi ciddi cevaplar vermiştim 

(15,109 puan) tarafından

Ben ama ciddi ciddi akıl veriyordum bu zelihamerte. 

(376 puan) tarafından

Kız Zeliha Mert kim aynı kişi deme valla düşer bayılırım 

(3,323 puan) tarafından

Aynıymış abla 😑

(376 puan) tarafından

Uheyyyyyy demaaaaaaa😲😲😲😲😲

tarafından

Günaydın 

Kim kiminle niye neden 

Zelihamert kimmiş 

Ule milletin cift niklerimi var be va be 

Ben bi nikime anca bakıp sahip cikabiliyom 

(12,009 puan) tarafından

Zelihamert farklı biri kızlar. Birden çok hesabı var. Farklı kişiliklere ve hikayelere bürünüp geliior 😀

(376 puan) tarafından

Kemal Sunal hesabı ölmedim Zal oğlu diyip çıkıp geliyor yaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(6,828 puan) tarafından

Ama bu hastalık artık eğer gerçekten öyleyse ya bir insan kendne bu eziyeti niye yapsın drama hikayeleri yazarak 

(376 puan) tarafından

Kız burda kendini oldurenleri bile gördük biz bu falan drama mi haa pardon ertesi günü dirilip komşum hesabıma girmiş demişti sola🤣🤣🤣

(12,009 puan) tarafından

Canım dahada kötüsu çocuğumu kaybettim öldü demişti biri koronadandı yine sanırım, hatta kadının ismi bahardı hiç unutmam. Sonra onu da ben patlatmıştım yalan olduğunu, bqşka hesapla gelip kızıyla ilgli şeyler anlatıyordu. 

Ulan hani çocuğun ölmüştu aptall kadın, nasıl böyle bir şeyi ağzına alıp çocuğunu buna alet edebilir bir insan, bir anne. Uyduruk bir sosyal platform için. Allah akıl fikir versin böylelerine

(376 puan) tarafından

@-HoneySeptember- bu bahar cocuguna hamburger isteyen bayanmiki sanki öyle bir çağrışım yaptı bende millet evine hamburger göndermişti 

(12,009 puan) tarafından

Oladabilir canım orasını tam bilmiyorum ama 3 sene fln oldu bu dediğime. Korona dönemi işte

(376 puan) tarafından

Evet evet hatırladım 

tarafından

Hay allahım akla bak ya

tarafından

😂🤣

tarafından

Amin gülüm 

tarafından

😂🤣😅

(3,323 puan) tarafından

Japones abla sen kaç yaşındasın ? Hep abla diyoruz sana ama Emine ablayla bizimde yaşımız var birazcık 🤭

tarafından

43 bitti 44 den gün alıyorum canım 

tarafından

Benden büyükseniz bende abla diyebilirim size 

(376 puan) tarafından

Ben 38 cikkkk yaşındayım 🤣🤣🤣

tarafından

😂🤣aranızda en yaşlı benim galiba 

(15,109 puan) tarafından

37 ile bu ekip için çıtırım 😅

tarafından

😂🤣 hiç benden büyükleri yok galiba 

(376 puan) tarafından
+1

Nagis bnde citirim kizzz gencim guzelim babaneyim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

tarafından
+1

Kız bende hem anneyim hem babanne😁😄

Esimin kızı var cocugu var esimin oglu var çocukları var torunlarım gelinlerim damadım var Kız.

(12,009 puan) tarafından
+1

Çekilin en çıtırınız geldi 😂 32den selamlar 🥲🥰

tarafından

😘😘

(15,109 puan) tarafından

E sen 32 ile cidden çıtırsın ama 😅 bende iki çocuk var başka da bir şey yok 🥲 erken Kalkan yol erken evlenen döl alır diyen babaannem haklıymış🤣

(12,009 puan) tarafından

Bende de 2 çocuk var hocam 6 yaşına girecek kızım 1 buçuk yaş oğlum 😀 

Ahahah babaanne kesinlikle haklı 😂

(376 puan) tarafından

@Japones kız ama benim torun op öz kendi torunum abam🤣🤣

tarafından

Hi 😂🤣

Benim daha öz değil oğlum 5 yaşında daha 

(6,828 puan) tarafından

Ben 31 ama ruhum 50  iki çocukla hele erkek olanı çok hareketli ruhum cekilmis;)

(9,677 puan) tarafından

30 yaş tek çocukla selamlar 😅

(3,323 puan) tarafından

36 dan 3 çocukla selamlar 🤭

0 oy
(426 puan) tarafından

Her dafasinda benim postuma gelip saçma sapan yok eski hesabın var yok bilmem ne pardon siz kimsiniz

0 oy
(426 puan) tarafından

Ben çıkıyorum gruptan admin hesabimi siler mısınız @admin

(376 puan) tarafından

Sıkıntı tinne zaten kaç tane hesabın var başkasından yine gelirsin ağam 

0 oy
(502 puan) tarafından

Nolur kapat uygulamayı Sende kurtul bizde senden kurtulalım. 

0 oy
(3,770 puan) tarafından

Kocasının yüzüne bakmayan hanım olmuş yazmışsın ya. Nokta atış. 

Tüm evlilik, eş ailesi postuna bilmiş bilmiş yorum yapanların, mükkemmelin üstü evliliği varmış gibi yorum yapanların 4senede 1-2defa bazi yorumlarini okumuştum. Eşini be kadar görmezden geldiğini, yaptıklarını umursamadığını. Ama herkese tavsiye dağıtırlar. 

0 oy
(437 puan) tarafından

Of yürü git şu platformdan artık ya sizin gibi saygısızlarda ana olucak ya o sıkıntı işte

(376 puan) tarafından

Doğumdan sonra da bakıcı tutacağım ama şu fiyat diye post açacağına yemin edebilirim 

(437 puan) tarafından

Gerçekten böyle yarım akıllılar nasıl çocuk büyütüyor hayret ediyorum,kendi çok bişeymiş gibi bide millete laf atmaya çalışıyor habire,evini temizlemekten aciz sinir oluyorum kaç gündür postlarına ya.Hamileysen hamilesin arkadaşım çoğumuz hamileyiz burda karnım burnumda ev taşıyorum ben kaç gündür

(376 puan) tarafından

Hamileyken bile temizliğe gittim vallahi 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 182 göst.
+2 oy
14 cevap 498 göst.
+3 oy
22 cevap 622 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu