0 oy
1,046 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (426 puan) tarafından

Kadının düşmanı her zman kadındır bir kez daha anladım. Burda kocasının yüzüne bakmadığı kişiler bana hanım olmuş. Bu kadar hadsizliye gelemem hadi Allah'a emanet olun

15 Cevaplar

+10 oy
(2,009 puan) tarafından

Sen kimseye hizmetçi diyebir mesleği hakaret olarak kullanamazsın  hakaret edemezsin villa seni yapsın diyemezsin . Senin o hayatında oturamayacağın villalara o kadın alnının akıyla temizliğe gidiyor . Bence sen kendi terbiyeni ve düşmanlığını sorgula . 

(426 puan) tarafından

O kadin bana ilk ne yazdı bak sonra konuş 

(2,009 puan) tarafından
+2

Okudum ben merak etme ben temizleyeyim demiş 30 defa temizlik fiyatıyla ilgili post açan da sensin madem hizmetçilik mesleğini bu kadar küçümsüyorsun fiyat soracağına bas parayı tut o zaman . 

(3,655 puan) tarafından
+3

Bakkk canımmmm bende sana kötü bişey yazmadım ben öğlennn başlarrr akşam bitiririm mutfağı sen nasıl 3 günde bitiremedinn dedim gelmişsinnnn bana ben SİZİN gibi üsten yapmıyorum deyip kinayeli konuştun insanlarla konuşmana dikkat et az ye de kendin temizle madem bu kadar titizsinn!!!

(17,480 puan) tarafından

Kız post kapanmış bak ne titizliği el bezi yerlerde geziyordu tezgahın hali içler acısı yani biz insanlara seviyeli yorum yapıyoruz ama safff degiliz

(3,655 puan) tarafından

Ayyy hani bu bizim gibi üstennn baştan sağma yapmıyordu temizliği 🤔😁😊😊

(6,345 puan) tarafından
+2

Şiddete karşıyım ama cidden bazı ucubeler dayağı çok iyi hakediyor! 

(3,655 puan) tarafından

Çok iyi dedin aynen öyleee

(4,834 puan) tarafından

yine bir şeyler kaçırdım galiba 

(376 puan) tarafından

Filizim adamdan sayarlar 🤣🤣

(487 puan) tarafından

Ucube buna az kalir bide duyar kasma postu açmış uyanmadan 

(2,009 puan) tarafından

Birde Burada gelmiş kocasına bir temizlikçi bile  tutturamayıp sözünü geçiremeyip burada fiyat araştırması yapan hanım ağa(🤪) bizim kocalarımız hakkında konuşuyor işte kişi kendinden bilirmiş işi 😂

(1,785 puan) tarafından

Temizliği üsten yapmamamk yerine hiç yapmamayı  tercih etmiş hem hizmetçi demiş hem kendine hizmet ettircek kadın aramis hem milletin kocasina laf etmiş hemde kucumsedigi hizmetciye vercgi para hesabına düşmüş ( madem kocasi yüzüne bakıyor versin fazla fazla :) hamile kalınca bence baya nazlanmis evine kadın getircek alışık da değil uzatıyor işte 😁 

-Reklam-
+6 oy
(12,025 puan) tarafından

Allah aşkına uyarı vermeyin de kapanmasın şu post ya. Herkes görsün bunun kim olduğunu, ne olduğunu.

Eskiler bilir Tuğbasu vardı onun ta kendisi, kesinlikle hiçbir tavrı değişmemiş. Çirkin kötü düşüncelerinden hiçbir şey kaybetmemiş. Başka hesaplarla gelirsin canım alışkınız. Sevgi bulut gibi mahinur gibi daha niceleri

(15,692 puan) tarafından

Çevresindeki insanlara üzülüyorum 

(5,226 puan) tarafından

Eskiden de misafir ağırlamak istemiyorum diyo du sadece kendisi gidiyordu eve kimseyi kabul etmek istemiyordu

(1,892 puan) tarafından

Kız Özge helal olsun, sen tahmin ettiysen kesin doğrudur. Çok dikkatlisin. Valla ayakta alkışlıyorum zekânı 💜👏

(1,019 puan) tarafından

Oha bende eski kullanıcıyim Tuğbasu mu bu ayyy eskiden de öyle yapardı eğer oysa ne gülerim ama var ya 😀😀😀

(12,025 puan) tarafından

😂😂 evet o kızlar emin olmadan yazmam. Sevgi bulut hesabında zaten şüpheleniyordum, bu hesabında şüphelerim arşa çıktı😂 

sonra eski postlarına baktım kuzeniyle arkadaşıyla vs konuşmaları var whatsap ss atmış. Orda da hep Tuğba Tuğba demişler zaten.

+5 oy
(2,831 puan) tarafından

Yani şu postu açmak için bile IQ fakiri olman gerekiyor. Saldırıp saldırıp millet saldiriyor diye agliyorsunuz sonra. Sildir git bence de hesabını bir zahmet 

(12,025 puan) tarafından
+2

Hahahah sildir git 😂😂

(2,831 puan) tarafından
+1

İşte siz anladiniz 😂 bir teyze vardi ya ayy afedersin sinirlerim bozuldu diyordu sonra arkasından 😂 aynen öyle işte 

+3 oy
tarafından

Seni döverim bak Fadimanama dokunanı yakarım arlanmaz haklanmaz bire utanmaz

(376 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺

+2 oy
(9,677 puan) tarafından

Düşmanlık değilde etkiye tepkidir o 

(9,677 puan) tarafından
+3

Senin yazdıklarında az buz değildi ayrıca kullandığın kelime çok saçma kimin kocası nasıl davranıyor bilemezsin zamanında sende post açmışsın kocan hakkında 

+2 oy
(95 puan) tarafından

Kocasının yüzüne bakmadığı kişiler derken , bakmıyorsa o kadının suçu değil erkeğin karaktersizligidir,  seni yargilamiyorum ama burda bir kadının düşmanının yine bir kadın olduğundan bahsediyorsun sende kadınsın ve bunu dile getirerek doğru mu yaptın 

(426 puan) tarafından

Ben insan gibi soru soruyorum her defasında yargılayıcı tavırlar sergileyen kişiler var malesef

(95 puan) tarafından

Sosyal medya platformlari genel olarak böyle ama görmediğin tanımadığın birileri icin çokta umursamaya gerek yok yani bence 

+2 oy
(110 puan) tarafından

E sen hakaret etmişsin? Ne o hizmetçisin falan demek sen nesin ağa karısı falan mı? 

Eğer sen büyük SAYGILI biri olsaydın öyle konuşmamla birazda dibe batmazdın

+2 oy
(15,692 puan) tarafından

Kusura bakma ama 

1: Post açana kadar 

2: temizlikçi arayana kadar 

3: burada insanlara laf yetiştirene kadar 

4: zamanını boşa harcaya kadar..o mutfağı 1 günde bitirirdin Veya

Her gün bir dolap silsen bile 1 hafta da biter 

+1 oy
(2,863 puan) tarafından

Hadsizliği yapan sensin kusura bakma postunada yazacaktım o sırada kaldırıldı kimseyi küçümseyemezsin temizliğe gidenlere kurban ol 

(17,480 puan) tarafından

Olsunnn 😁Pislikkk

(1,572 puan) tarafından

Noluyor noluyor

(2,863 puan) tarafından

Ben sinir oldum valla yaa😅😅

(2,863 puan) tarafından

@Esma36 kendini bişi sanıyorda hadsizin biri bir önceki kapanan postuna istinaden herkes sinirli

(17,480 puan) tarafından
+1

Esmacim bı arkadaş var mutfak temizliği postu açıp duruyor bide boya postu çok açmıştı muhtemelen aynı kişiler @Emineninanesii olan arkadaşa hakaret barii konuştu 😡😡El gezileri yerde geziyordu hanımın millete laf atıyor ayy gece gece yine geldi aklima

0 oy
tarafından

Bacım ne oldu anlamadım ki.

(376 puan) tarafından

@Japones kız ama benim torun op öz kendi torunum abam🤣🤣

tarafından

Hi 😂🤣

Benim daha öz değil oğlum 5 yaşında daha 

(6,828 puan) tarafından

Ben 31 ama ruhum 50  iki çocukla hele erkek olanı çok hareketli ruhum cekilmis;)

(9,677 puan) tarafından

30 yaş tek çocukla selamlar 😅

(3,323 puan) tarafından

36 dan 3 çocukla selamlar 🤭

0 oy
(426 puan) tarafından

Her dafasinda benim postuma gelip saçma sapan yok eski hesabın var yok bilmem ne pardon siz kimsiniz

0 oy
(426 puan) tarafından

Ben çıkıyorum gruptan admin hesabimi siler mısınız @admin

(376 puan) tarafından

Sıkıntı tinne zaten kaç tane hesabın var başkasından yine gelirsin ağam 

0 oy
(502 puan) tarafından

Nolur kapat uygulamayı Sende kurtul bizde senden kurtulalım. 

0 oy
(3,770 puan) tarafından

Kocasının yüzüne bakmayan hanım olmuş yazmışsın ya. Nokta atış. 

Tüm evlilik, eş ailesi postuna bilmiş bilmiş yorum yapanların, mükkemmelin üstü evliliği varmış gibi yorum yapanların 4senede 1-2defa bazi yorumlarini okumuştum. Eşini be kadar görmezden geldiğini, yaptıklarını umursamadığını. Ama herkese tavsiye dağıtırlar. 

0 oy
(437 puan) tarafından

Of yürü git şu platformdan artık ya sizin gibi saygısızlarda ana olucak ya o sıkıntı işte

(376 puan) tarafından

Doğumdan sonra da bakıcı tutacağım ama şu fiyat diye post açacağına yemin edebilirim 

(437 puan) tarafından

Gerçekten böyle yarım akıllılar nasıl çocuk büyütüyor hayret ediyorum,kendi çok bişeymiş gibi bide millete laf atmaya çalışıyor habire,evini temizlemekten aciz sinir oluyorum kaç gündür postlarına ya.Hamileysen hamilesin arkadaşım çoğumuz hamileyiz burda karnım burnumda ev taşıyorum ben kaç gündür

(376 puan) tarafından

Hamileyken bile temizliğe gittim vallahi 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 182 göst.
+2 oy
14 cevap 498 göst.
+3 oy
22 cevap 622 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu