Benim kafada başladı, bi sabah uyandım kafamın arkası çok ağrıyordu kulaklarım felan, kafamın kemikleri ağrıyor kafama dokundukca kafam acıyodu. Ne oluyo bana felan dedim. Aksamına içime bir ateş bastı. Ayaklarım tutmaz oldu. Ayağa kalktım hemen dedim bana bişey oluyo ben beyin kanaması geçiriyorum dedim. Hemen acile koştuk nabız 90-100 olmuş. Tansiyon 13-6 felandı. Ama kalbim nasıl hızlı atıyo. Sonra ayaklarım uyuştu kafamda yanma oldu. Zihnim bulanıklığı yasadım yabancılastım. Beyin tomografisi çektirdim sende sadece sinüzit var başka bişey yok dediler panik atak geçiriyorsun dediler. Ertesi gün yine çok kötü oldum ayaklarım uyuşuyor evde duramıyordum. Hemen anneme gittim bu sefer norolojiye gittim. Noroloji bana sendeki suan stres dedi. Beyin tomografin temiz kan tahlilin temiz bişey yok dedi. Emara girmek istedim gerek görmedi piskolojik ilaç yazmıs. Ama ben hala inanmıyodum kafamda bişey var diyordum. Kbbye gittim sinüzit için. Doktor sinüzit bu kadar kafada yanma felan yapmaz dedi. Sonra kalbim ağzıma geliyordu kardiyolıjiye bile gittim holter taktırdım bişey çıkmadı. Sonra bedenime vurdu ayaklarım ellerim kasılmaya basladı heryerim ağrıyor halsizlik. Neler neler çektim sen bide bana sor. Ellerim ayaklarım yanmaya basladı. Sonra en son piskiaytriye gittim verdiği bi ilaçla şu 2 gündür kendimi iyi hissediyorum.