Persembe günü basım çok ağrıyodu, sonra birden rahatsızlandım ateş bastı kalbim çarptı ayaklarım uyustu ben kesin ölüyorum sandım acile gittik nabız tansiyon normal kan aldılar oda temiz, beyin tomografisi çekindim sünizit çıktı bitek, antibiyotik ağrı kesici felan verdi ama sıkıntılarım hala gitmedi kardiyoloji gittim egk temiz biraz kolesterol cıkmıs ama oda normal dedi doktor , nöroloji gittim bana piskolojik hap yazmıs selectra dideral bide içiyorum ama henüz sonuç alamadım bişey yesem icsem hemen panik atak krizi tutuyor kalablık ortamlarda bunalıyorum ayaklarım uyuşuyor kafamda sanki basınc var kafam ağrıyor ağrı sanki heryere gidiyor bir oraya bir buraya dün gece yüreğim sürekli ağzımda attı sanki ruhum bedenimden gidicek istah desen yok tartıya çıktım 54 kiloydum 52 olmuşum bu kadar kısa bir zamanda nasıl gitti bu kilo anlamadım. Yaşadığım şeylere annem babam panik atağa tutulmuşsun diyor babamda daha önceden geçirmiş babam sende birikmiş dedi bardak dolup tasınca aynı sende şuan öylesinn dedi eşimle çok sıkıntılad yasayıp strese düştüm hep kendime yaptım