Hanımlar Annem 39 yaşında meme kanseri olduğunu öğrendik 6 ay önce 8 tane Kemoterapi aldı Perşembe günü Işık tedavisine girdi Işık tedavisinden çıktığımdan beri kendinden sürekli bayılıyor sürekli kusma baş ağrısı ısı sürekli hastanedeyiz yani günde 3 defa hastanedeyiz gece saat 9.00'da hastaneye gittik Gece 2'de çıktık lütfen annem için Yasin okur musunuz Şifa Yasini Yarın annem için mevlit vereceğiz ki iyileşsin İnşallah Annemin bir tane arkadaşı var imam O öyle dedi İnşallah mevlütle birlikte bütün ağrıları gider lütfen siz de okur musunuz içinizden geldiği gibi baş ağrısı için işte Şifa Yasin okur musunuz Lütfen
Canım mayısta yeni öğrendik annemin kanser olduğunu demişsin, burda 6 ay önce teşhis aldı diyorsun.
Sağlıkla ilgili sorular sorarken doğru bilgiler verin ki ona göre cvp alasınız.. geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben okurum canim
Allah razı olsun teşekkür ederim
Ben regl olmuşum canım. Rabbim şifa versin annene ve bütün hastalara canım
Çok genç. Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah Güzel Allahım sizlere bağışlasın moral her zaman çok önemli mutlaka üzülürsünüz ama elinizden geldiğince belli etmeyin bir anneyi yıkan evlatlatının üzülmesidir sürekli moral verin
Bizde öyle yapıyoruz teşekkür ederim
Canım çok gecmiş olsun anneni düşünerek fil Suresi'ni 100 adet 41 oku benim annemde şuan hastanede beyin den emelyat oldu ama daha hastanede Rabbim bütün hastalara şifa versin içinde senin ve benim annem
Allah yardımcınız olsun canım Allah razı olsun
Beyin MRı isteyin drdan yani. Allah korusun ama kanser beyine metastaz yapmış olabilir. Bu semptomları drnuz biliyor mu? Işın tedavisi mide bulantısı baş ağrısı yapmaz. Bir de ışını nereye alıyor?
Nasıl nereden alıyor anlamadım öyle yaptığını nasıl anlayacağız
Işını memeye mi alıyor kafasına mı?
Meme için alıyor
Dru biliyor mu bu yaşananları? Bir an önce beyin MRı veya pet çekilmeli. Çünkü ışın tedavisi baş ağrısı kusma bayılma yapmaz.
1,475,458 soru
24,154,778 cevap
335,083 kullanıcı