+1 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Merhaba kızlar Annem beni kanseri Cuma günü ilk kemoterapisini aldı merak ettiğim sorun şu kemoterapide saç dökülmesi iyi mi kötü mü çevremizdekiler kemoterapi de eğer saç dökülürse yani kemoterapinin yanıt verdiğini söylüyor sizce doğru mu ve bir de annemin dökülmeleri ne zaman olacak çünkü ilk kemoterapistleri yazdı diğer kemoterapiste de cuma günü

9 Cevaplar

+2 oy
(5,361 puan) tarafından

Cok gecmis olsun. Sac dokulmesi ilacin agir olmasindan kaynakli. Yani iyilesme ile hic alakasi yok. Benim annemde kemoterapi aldi 10 yil once. Cok sukur suan iyi ama dedigim gibi sac dokulmesi iyilesme ile alakali degil, yan etki. Oyle olsa her saci dokulen iyilesir olurdu. 

(165 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(22,193 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallah

(165 puan) tarafından

Amin cnm teşekkür ederim

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah şifa versin yan etkiden dolayı dökülüyor 

(165 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim

0 oy
(380 puan) tarafından

İlacın yan etkisi canım iyilesme ile ilgili değil benim annem de kemoterapi gördü hatta yeni memesini aldırdı ayın 28 de kontrolümuz var durumunu öğreneceğiz bakalım Allah'ım herkese şifa versin 

(165 puan) tarafından

İnşallah Sizinle bir an önce iyileşir Bir daha da görmezsiniz umarım

(380 puan) tarafından

Umarım canım amin 

0 oy
(890 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı şifalar versin benim babamda 8 yıl beyin tümörüyle uğraştı saçı tamamen döküldü bu kemoterapi sırasında alınan ilaç ve vücuttaki tepkimeler yüzünden yani iyi yada kötü bı belirti olarak görmeyin.bide doktorlar herzaman kötüye hazırlar moral çok önemli babama bebek gibi baktık biz 3yil yogunbakim süreci oldu hepimizi unuttu ama biz sevgimizle herşeyi öğrettik 9 yıl mücadele verdik kaybettik sizde güçlü olun herşey Allah'tan bunu unutmayın 🥺🥺

(165 puan) tarafından

Ya geçmiş olsun çok özüldüm

(890 puan) tarafından

İki yıl oldu babamı kaybedeli keşke yasasaydida hep hastanede kalsaydı gerçekten çok zor onu kaybettikten sonra anladık ki bu hayat boş para pul sağlık olmadımi hiç işe yaramıyor sizede Allah şifa versin iyi düşünün ki iyi olsun 

(165 puan) tarafından

Amin canım Çok teşekkür ederim Bana moral vermiş olduğun senin için de çok üzüldüm sen de toparlanarak

(890 puan) tarafından

Az çok deme annecigin için bol bol sadaka ver.bizendk derdi durumu ağır biseyler yapar dagitirdik giderdik hastaneye dk derdiki bugün daha iyi valla kazanın belanın herşeyin önünü keser🤲inşallah dahada iyi oldu diye de post acarsin

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Kemoterapinin yan etkisi çok ağır bir şey. Benim babaannem de gördü. Çok şükür 75 yaşında meme kanserini yendi. İnşallah anneniz de yener

(165 puan) tarafından

İnşallah canım Çok teşekkür ederim Bana moral verdi

0 oy
(4,584 puan) tarafından

Ne alakaymis ki 

İyileşme yada iyilesmeme değil 

İlaçlar dökülmeye sebep oluyor 

Kullandığın zaman dökülmeye başlar 

Sonrasında iyileştirme çıkıyor zaten 

0 oy
(3,264 puan) tarafından

Aldığı kemoterapinin yan etkisi oluyor. Her kemoterapi ilacı da saç dökmüyor. İlacına göre değişiyor. Rabb'im şafi ismi ile şifa versin

0 oy
(12,951 puan) tarafından

Saç dökülmesinin fayda edip etmemesiyle alakasi yok ki kemoterapi den 15 gün sonra başlıyor dökülmeler rabbim şifa versin inşallah tez zamanda kurtulsun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 156 göst.
+1 oy
12 cevap 890 göst.
0 oy
6 cevap 434 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,653 soru

23,886,945 cevap

321,604 kullanıcı

...