Merhaba kızlar Annem beni kanseri Cuma günü ilk kemoterapisini aldı merak ettiğim sorun şu kemoterapide saç dökülmesi iyi mi kötü mü çevremizdekiler kemoterapi de eğer saç dökülürse yani kemoterapinin yanıt verdiğini söylüyor sizce doğru mu ve bir de annemin dökülmeleri ne zaman olacak çünkü ilk kemoterapistleri yazdı diğer kemoterapiste de cuma günü
Cok gecmis olsun. Sac dokulmesi ilacin agir olmasindan kaynakli. Yani iyilesme ile hic alakasi yok. Benim annemde kemoterapi aldi 10 yil once. Cok sukur suan iyi ama dedigim gibi sac dokulmesi iyilesme ile alakali degil, yan etki. Oyle olsa her saci dokulen iyilesir olurdu.
Anladım cnm teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallah
Amin cnm teşekkür ederim
Geçmiş olsun Allah şifa versin yan etkiden dolayı dökülüyor
Anladım canım teşekkür ederim
İlacın yan etkisi canım iyilesme ile ilgili değil benim annem de kemoterapi gördü hatta yeni memesini aldırdı ayın 28 de kontrolümuz var durumunu öğreneceğiz bakalım Allah'ım herkese şifa versin
İnşallah Sizinle bir an önce iyileşir Bir daha da görmezsiniz umarım
Umarım canım amin
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı şifalar versin benim babamda 8 yıl beyin tümörüyle uğraştı saçı tamamen döküldü bu kemoterapi sırasında alınan ilaç ve vücuttaki tepkimeler yüzünden yani iyi yada kötü bı belirti olarak görmeyin.bide doktorlar herzaman kötüye hazırlar moral çok önemli babama bebek gibi baktık biz 3yil yogunbakim süreci oldu hepimizi unuttu ama biz sevgimizle herşeyi öğrettik 9 yıl mücadele verdik kaybettik sizde güçlü olun herşey Allah'tan bunu unutmayın 🥺🥺
Ya geçmiş olsun çok özüldüm
İki yıl oldu babamı kaybedeli keşke yasasaydida hep hastanede kalsaydı gerçekten çok zor onu kaybettikten sonra anladık ki bu hayat boş para pul sağlık olmadımi hiç işe yaramıyor sizede Allah şifa versin iyi düşünün ki iyi olsun
Amin canım Çok teşekkür ederim Bana moral vermiş olduğun senin için de çok üzüldüm sen de toparlanarak
Az çok deme annecigin için bol bol sadaka ver.bizendk derdi durumu ağır biseyler yapar dagitirdik giderdik hastaneye dk derdiki bugün daha iyi valla kazanın belanın herşeyin önünü keser🤲inşallah dahada iyi oldu diye de post acarsin
Geçmiş olsun canım. Kemoterapinin yan etkisi çok ağır bir şey. Benim babaannem de gördü. Çok şükür 75 yaşında meme kanserini yendi. İnşallah anneniz de yener
İnşallah canım Çok teşekkür ederim Bana moral verdi
Ne alakaymis ki
İyileşme yada iyilesmeme değil
İlaçlar dökülmeye sebep oluyor
Kullandığın zaman dökülmeye başlar
Sonrasında iyileştirme çıkıyor zaten
Aldığı kemoterapinin yan etkisi oluyor. Her kemoterapi ilacı da saç dökmüyor. İlacına göre değişiyor. Rabb'im şafi ismi ile şifa versin
Saç dökülmesinin fayda edip etmemesiyle alakasi yok ki kemoterapi den 15 gün sonra başlıyor dökülmeler rabbim şifa versin inşallah tez zamanda kurtulsun
1,455,653 soru
23,886,945 cevap
321,604 kullanıcı