0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Allah'm başıma bu da mı gelecekti. Sabah kahvaltı hazırlarken gördüm dolabın altından çıktı. Biraz önce de tezgahtaydı. Öldüremedm.. offf korkuyorum nasl gidecek bu. Apartmanda daha önce kimde çıktı bilmiyorum ama çıkmıştı. Karşı binalarda flan..  başına gelen var mı .. ilaç vs alacak eşim bir daha gelir mi.. 

8 Cevaplar

0 oy
(1,141 puan) tarafından

Benim de korkulu rüyam 🥺 köydeyim evimiz müstakil 5 yıldır burdayım bir defa tek çıktı o da kapıdan eve girmiş yapışkan aldık evden çıktık onun için evi terk ettik 😁 o gelip yapişmiştı🤢

(1,834 puan) tarafından

Offf çok kötü ya hiç bir iş yapamıyorum oturdm. Mutfak kapısını da kapattm

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım evde çocuğun varmı ?

Fare kapanı olur 

Bir kartona yapıştırıcı yapın 

Ortaya peynir koyun 

Gelir yakalanır..

Zehirli buğday var fareler icin 

Zirai ilac satan yerlerde olur 

Ama evde cocuk varsa dikkat edin ne olur 

Aksam koyun cocuk uyuduktan sonra 

Sabah kalkınca alırsın.

(1,834 puan) tarafından

Var canım. Eşim almaya gitti.  Umarm yapışır offf çok korkuyorum ve tiksiniyorum 

tarafından

Canım bahce serinse bahceye çıkın 

Korkuyorsan eşin gelene kadar 

(1,834 puan) tarafından

Apartmandaym  :(

tarafından

Tamam canım.

0 oy
(444 puan) tarafından

Senin o ses kaydını şuraya atma şansım olsa keşke mutfakta piton gördüğünü zannetmem :) küçücük fareden ortalığı ayağa kaldırdın

(1,834 puan) tarafından

Kız sussa sussa:))))) hala korkuyorum oturuyorm atacağım sana nerdr oturduğumu 😂😂😂 Allah'm tam komediym ya 😂😂

(444 puan) tarafından

Kız sakin ol yapışkanlı tuzak al yapıştır  sonra da her yeri çamaşır suyuyla bir güzel temizlersin

0 oy
(1,446 puan) tarafından

Bende korkarım Vala İnşAllah halledersiniz canım tabi öbür büyük fareler daha kötü benim Annemgilde varlar bide banyo tuvalet kemirdiler düşün ben orda yokken korktum annem gibi hala Vardırlar bilmiyorum kapatılar taşla:((

0 oy
(1,972 puan) tarafından

Sorma bizde 1. Katta oturuyoruz . Geçen sene ben yine ailemin yanındayken aşağıda ki dükkana su akıyor diye evimi delik deşik etmişlerdi o arada fareler gelmiş keşke 1 tane olsa … elim süpürgeyle çektirmiş hepsini öldürme dedim ben dışarıya attı ama neler çekti . Süpürgem de bozuldu 😂 yaptırdık ama eve bir geldim her yer fare bo kuydu . Çok kötüydü o zaman da oğlum küçüktü neler çektim temizleyeceğim diye artık şu gare tabletlerinden aldık yukarılara koymuştuk bir daha gelmedi ama çok zordu ya 

0 oy
(694 puan) tarafından

Bende ilk taşındığım zaman küçücük fındık faresi çıkmıştı evden eşim fare yapışkanı aldı bi kartonun üzerine sıktı bi kaç parça da peynir koydu fare ona yapışınca alıp attı birde kapan kurmuştu çok şükür ondan sonra bir daha gelmedi 

0 oy
(3,353 puan) tarafından

Kaçıncı kattasın

(1,834 puan) tarafından

En küst kattaym

0 oy
(756 puan) tarafından

Benim de mutfağıma bi tane girmişti bi ay çektim. 😓 Zehir aldım tuzaklar tabletler falan hiç biri işe yaramadı. Kaç kez kartona yapışkan sürdüm yapışmıyordu sonra trendyolda yapışkan kullananların yorumlarına baktım kartona yapışkanı sürerken eldiven kullanın demişlerdi fareler insan kokusunu biliyorlarmış o yüzden yapışkana gelmiyorlarmış. Ben de öyle yaptım eldiveni taktım hepsini eldivenle yaptım kartonu tutarken yapışkanı sürerken bide kartonun tam ortasına kaşar peyniri ve ceviz koydum farenin gittiği yere çekmeceye koydum. Aradan bir dakika geçmedi baktım ses geliyor yapışmış fare 😁öyle sevindim ki anca öyle kurtuldum 😁

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 136 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 318 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 336372 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.