0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar 7 haftalık hamileyim dün rüyamda bi kız çocuğu gördüm acaba kızımmı olacak siz neler gördnz çıktımı

12 Cevaplar

+1 oy
(12,362 puan) tarafından
Bunu burda çok kez yazdim yine yazayim. Ben daha hamile olduğumu bilmeden rüyamda esmer erkek bebek gördüm beyaz kundak içinde bir bebek uzatiyolar al emzir oğlunu diyolar bende kucağıma alıp emziriyorum selim selimim mis kokulu oğlum falan diye seviyorum ve rahmetli babamda yanımda o da selim oğlum falan diye seviyordu bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri hep erkek olacak adı selim olacak diyordum öyle de oldu. Ben 4 aylık hamile iken babam vefat etti hiç görmedi sevemedi selimi mizi ama rüyamda çok sevmişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hamileyken değil de hamile kalmadan 4 ay önce falan görmüştüm annem kucağıma pembe battaniyeye sarılı bir bebek veriyordu bebeği hiç görmedim ama kızım oldu
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Bende genel olarak rüyalarımda gördüğüm cinsiyet çıktı 
0 oy
(510 puan) tarafından
Kız gördüysen erkektir 

Ben doğuma kadar kızım olduğunu gördüm hatta doktor da başta kız dedi yedi aylık oldum yok erkek dedi ben yinede kız olur belki diye düşünüyordum annem derdi kız olduğunu gördüysen erkek olur diye hatta doktor kız dediğinde bile annem kabullenemiyordu erkek diyordu :) 

Bir oğluşum oldu çok şükür cinsiyeti mühim değil umarım sağlıklı bir evladın olur 
0 oy
tarafından
Senin oğlun olcak bence rüyalar terdinedir. Bende kız gördüm oğlum oldu. Oğlan gördüm kızım oldu
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve oğlum oldu, Allah gönlüne göre versin canım hayırlı evlat olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Ben hep erkek bebek görürdüm iki ayrı doktorun söylediğine göre karnımdaki bebek erkek, sonra bi tur doktor erkek demişti ama bebek kızmış dediğim ve kız bebek gördüğüm bi rüya oldu, bu gece de sabaha karşı 2 kızım bi oğlumun olduğu bi rüya gördüm :)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Bende hamile kalmadan önce bi kaç defa bi kız bebek gördüm emziriryordum kucağımda pışpışlıyordum sona hamile olduğumu öğrendim 4 aylıkken de kız oldugunu söyledi doktor rüyam gerçek çıktı anneler hissediyorlar demekki
0 oy
tarafından
Bende rüyamda kizimin olacagini görmüştüm. Pembe battaniyeye sarmistim ki kızım oldu. Ama rüya ile alakası varmıdır bilemem. Sağlıkla al kucağına inşallah canım.
0 oy
(612 puan) tarafından
İki cocugumda da kiz bebek gordum oglum oldu tersine cikti
0 oy
tarafından

Ben rüyamda hep erkek tontis bebek görüyordum yüzü erkeğe benziyordu. Sonra kızım olacağını öğrendim . Kızım doğdu eşimin bebekliğine benziyor erkek gibi. Toka filan takarsm pembisler giydirirsem kız gibi :D:D

0 oy
(18,668 puan) tarafından
Kız görmüştüm oğlum oldu canm tam tersi oldu 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,368 göst.
0 oy
7 cevap 316 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Birhilall (2,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu