0 oy
167 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (457 puan) tarafından

İki gündür var kizlar hametan sürdüm pudra sürdüm duş aldırmıyorum hergun zaten ama geçmedi acile goturmeye  gerk varmi

image

15 Cevaplar

0 oy
önce (268 puan) tarafından

İsilik gibi duruyor ama açıkçası hiç yüzde rastlamadım bence götür genelde kolda vücutta oluşuyor 

önce (457 puan) tarafından

Yaaaa

Hangi şehirdesin bilmiyorum imkanım varsa denize götür tuzlu su da hemen geçiyor

Denize birkere gotrdm cnm enfeksyon kapti

Ya o şansın öyle denk gelmiştir denizden enfeksiyon hiç kapmadım 27 senedir denize giriyorum neredeyse iki güne bir  olmaz değil kirli yerlerde girdiysen olabilir özellikle sabah erken saatlerde sokmaya çalış öğlen ve öğleden sonra gel git akıntılarında kirli birikintiler oluyor  abak evde tuzlu su yapabilirsin suyu kaynatıp Tuzla soğutup sürebilirsin çocuğun vücuduna ama bence yine de bir doktora göster bunu yüzde olması bana değişik geldi

-Reklam-
0 oy

Bilgisi olan başka kimse yok mu

0 oy
önce (672 puan) tarafından

Sanırım bütün anneler şuan bu sivilcelerle cebelesiyor isilikitr bu sağlık ocağında losyon yazdırın bir nebzede olsa o geçirir 

0 oy
önce (5,648 puan) tarafından

Bence bir doktora götürün derim. Birde isiliksede banyo yaptırmamazlık olmaz bol bol yıkaman lazım ter yakıyor o yüzden isilik oluyor çocuk , sen banyo yaptırmadıkçada dahada şiddetleniyor 

önce (5,648 puan) tarafından

Birde gül suyu dene gül suyu döküntüyü azaltıyor canm 

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Benim bebeyimde isilik oldu sicak havalardan amma yuzunde yok kollarinda ve poposunda var.Hergun banyo yaptiriyorum bazen gunde 2defa.bide krem suruyorum

0 oy
önce (5,081 puan) tarafından

Yüzü bilmem de diğer yerleri normal kalıp sabunla yıkayın demişti doktorumuz isilik için.

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Sıcaktan dolayı benim çocugumdada olmuştu 1 ay önce bolca yıka 3 günde geçer

0 oy
önce (3,033 puan) tarafından

Çoğu bebekte suan görüyorum.isilik gibi ama çok.yogun cokmu sıcak eviniz

Yok zaten vantilatör var evde cnm uyrkn bebeğe açık uytryorm.

önce (3,033 puan) tarafından

Belki yumurta dometes falanda yaomis olabilirmi

0 oy
önce (18,752 puan) tarafından

İsilige benzettim ben terle beraber elini sürüyorsa oluyor benim kızda bebekken çok olurdu şükür şuan olmuyor bol bol duş travazol yüze sürülür mü bilmiyorum da boynuna sürüyordum ben pişik kremi de olur oda iyi geliyor 

0 oy
önce (8,200 puan) tarafından

Acil bakmaz böyle bir döküntüye . Ayrıca isilige pudra da dökülmez canım gözenekleri iyice tikamaya sebep oluyor. 

0 oy
önce (1,182 puan) tarafından

İşçiliğe benziyor bol suya sok çocuğu ve az giyindir kıyafeti geçer büyük ihtimal benimki bebekken öyle olmustu

0 oy
önce (4,070 puan) tarafından

İsiliğe benziyor. Gül suyuyla yıka.

0 oy
önce (6,701 puan) tarafından

İsilik olabilir herkes yüzde olmuyor demişte yüzde de oluyor benim kız 5 yaşında hala burnunun etrafında oluyor bu şekilde ama yine nde doktora göster 

0 oy
önce (772 puan) tarafından

Benim komşumun kizi da aynı böyle olmuş bitki vücudu hepsi. Klima ve pervaneleri yok. Büyük ihtimalle sıcaktan 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Bizimde aynı bütün vücudu.  Dr kremle şurup verdi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 216 göst.
0 oy