0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,895 puan) tarafından

Temmuzda baktım okul bilgileri gözüküyordu şimdi yine baktım gözükmüyo adres bilgileri için nüfus müdürlüklerine gidin yazıyo. Herkeste aynımı acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(4,562 puan) tarafından

Kaydetmiş miydiniz okula peki ?

(1,895 puan) tarafından

Yok okula henüz gitmedik otomatik yapılıyor diye tanıdığım hiç kimse gitmedi. Kreşte ki arkadaşlarının ailelerine sordum kimse gitmemis

(4,562 puan) tarafından

Gitmelisin biz geçen yıl gitmiştik ona göre kura çekilip sınıf belirleniyor . Bu yıl nakil işlemi için gittim birinci sınıf kayıt için bir sürü kişi gelmişti okula

(2,449 puan) tarafından

Bende de başta gözüküyor du yine de okula gittim hiç bişey yapmadılar kayıt gözüküyorsa yapılacak bişey yok dediler şimdi okuyunca tekrar baktım bende de aynısı yazıyor neden acaba

(1,895 puan) tarafından

Öyle yaparız o zmn 

(4,562 puan) tarafından

Büyük ihtimalle sınıf atlama yaptılar o yüzden öyle görünüyor yani benim kızım 1. Sınıftaydi bugün 2. Sınıf yazıyor daha sistem olarak geçirmemistiler müdür de Ağustos un ilk haftası olur demişti 

-Reklam-
0 oy
(2,498 puan) tarafından

Benimde aynı şekilde senin postunu görünce girip baktım. Sistemsel bir sorun vardır. Bekleyelim birkaç gün belki düzelir. Ben okulu aramıştım belli olunca hiçbir işlem yapmanıza gerek yok okulun sitesinde duyuru yaptık oradan bakabilirsiniz demişlerdi. 

0 oy
(4,002 puan) tarafından

O arada oluyor canım sistemde sorun var sanırım 

0 oy
(385 puan) tarafından

Sistemde hata var sanırım. Bende baktım az önce aynısı yazıyor

(385 puan) tarafından

1 ağustosta itibaren kayıtlar başladı artık

0 oy
(1,183 puan) tarafından

Bende şimdi girdim ama sistemsel daha önce nüfusa da gittim sistemsel dendi .okulu aradım geçen gün onlarda kayıtlar otomatik olacak Ağustos sonu gelin ( şubeler, öğretmen,sabahçı- öğlenci buna dair bilgi almak için)Eylül'ün İlk haftası uyum haftası olacak dendi.🙂💕

(1,895 puan) tarafından
+1

Öylemi iyi sevindim valla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu