0 oy
78 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (391 puan) tarafından

Kızım 2019 Aralık 28 de doğdu bu sene ilkokul kaydi çıktı eşim gitti kayıt etti ama ben anakolkna bir sene daha gitsin dedim dinlemedi beni ilk hafta sıkıntı yokfu servis iole gidiyor çantası sulugu kendi taşıyor eve gelince yorgun neden gidiyorum bana göre bu okul büyük diyor  dikteler de ve ak harfinde sıkıntı yok yazıyor güzelce ama iş yazmaya başlayanw kadar sıkıntı aklı fikri oyunda bitirince oyuna koşuyor bugün ağladı bu ödevler zor parmağım ağrıdı kolum ağrıdı diyip duruyor keşke küçük okula gitseydim diyor küçük okul dediği de kreş 3/4 yaş sınıfına gitti 2 sene ondan öncede zaten ilgim alakam üstünde idi ama yinede sanki yaşından dolayı halen bebek gibi davranıyor onu öyle gördükçe eşime kızıyorum napcami şaşırdım bizim gibi erken yollayıp iyiki diyen yada pişman olan ark varmı aramızda 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (17,381 puan) tarafından

Gayet güzel yazmış aslinda. Okula uyum sağlamıyor olsa yada beceremiyor olsa öğretmen bir sene daha ana sınıfına yollayın derdi. Benim kizim 2019 nisan doğumlu severek gidiyor okula ama oda ders bitsin oyun oynayalım derdinde. 

-Reklam-
0 oy
önce (8,254 puan) tarafından

Benim oğlum 2018 Aralık doğumlu bu sene başlattım ben yani bilekleri bile tam gelişmemiş gelmişti bana 1 senede çok fark etti yapı olarakta 5.5 yaşında baslatmissiniz yani bilmiyorum bana göre çok erken tabi her çocukta bir olmaz hevesi olur gönderilir ama hevesi de yokmuş 

0 oy
önce (5,991 puan) tarafından

Cocuk seneye de gitse ayni seyleri diyecek. Cunku oyun tatli geliyo. Zaten daha yeni basladilar. Alismasina musade edin biraz. Yazisi da gayet guzel. Zaten ogretmen uygun gormediginde kendisi anaokuluna gitsin der.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
+1 oy
8 cevap 208 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
18 cevap 745 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,699 soru