0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (801 puan) tarafından

Bebeğim 1 haftadır kuvezdeydi normal zamanında doğdu solunum ve enfeksiyon sıkıntısı vardı çarşamba gunu gorus gununde cuma degerlendircem dedi cikiş icin umutla gittim verirler diye cok özledim hasret kaldim yavruma ama doktor pazartesiye cikiş olcak şuan hersey guzel gidiyor dedi bende dayanamadim istiyorum cocugumu dedim sonra bir imza karşılığı verirz dediler imzaladim hazirliyolardi cocugu 2 gun ne fark etcek diye düşündüm ama sonra ya cocuguma bişeu olursa diye dusunurken orda ki annelerin de ısrarıyla vazgeçtim cocugumu biraktim ama icim cok buruk birakmasamiydim diyorum psikolojik olarak cok zorlanıyorum besigine baktikca ağlayasim geliyor esim destek oluyor sagolsun ama orda birakmak mahvediyor beni.

13 Cevaplar

+4 oy
(15,940 puan) tarafından

Allah daha kötüsü ile sınamasın birçok bebek yenidoğanken yoğun bakıma yatıyor dr lar ne zaman diyorsa o zaman al

(801 puan) tarafından

Bende öyle yaptim sureç cok zormuş 

tarafından

Amiiiin🌹

(7,927 puan) tarafından

Lohusalık da olduğu için hormonlar şelale. Emin ol tecrübe kazandıkça duyguların da bu kadar hasass olmayacak. Çetin bir cevize dönüşeceksin 🪻 Hem çok şükür ciddi bir şeyi yokmuş ve birkaç gün sonra kucağında 

-Reklam-
+1 oy
(7,424 puan) tarafından

Gozlem altında kalmasi daha iyi 2 gün sonra kucagında olucak sakin kal o gelene kadar sen kendine iyi bak ki sütün olsun üzme kendini cok sükür toparlamiş

(801 puan) tarafından

Evet haklısın şukur iyi gidiyor 

+1 oy
(494 puan) tarafından

Sən delimisin iyiki almamışsın kalmış orda Allah korusun ya eve getirdiyinde ters bişey olsaydı? Napardın o zaman.. 2 gün daha sabır bişey kalmamış zaten

(801 puan) tarafından

Lohusa psikolojisimi baska bişey mi bilmiyorum ama yanımda olsun cok istedim sonra bisey olur diye vazgectim biraktim 

(494 puan) tarafından

Doktor en iyisini bilir. Sən sabırlı ol 

+1 oy
tarafından

Canım 2 gün daha sabret 

Sen süt yapacak seyler ye 

Sutsuz kalmasın bebek 

(801 puan) tarafından

Öyle yapıyorum bende teşekkür ederim cevabınız için.

+1 oy
(3,728 puan) tarafından

Ahhh canımm çok iyi anlıyorum seni aynısını ben yaşadım çünkü benim kızım 2 hafta yatmıştı hem de doğurdum 1 gün sonra aldılar başka hastaneye sevk yaptılar götürdüler sütümü sağıp sağıp götürüyordumm hastaneye eve gittiğimde patiğini alır hüngür hüngür ağlardım yemek bile yiyemezsdimmm sofraya oturunca başlardım ağlamaya içime bir kocaaa yumruuuu oturur hiçç gitmezdi öyle kötü bir zamandı ama emin ol geçiyor zor biliyorum ama geçiyor onu hastaneden alınca bütün herşeyi unutuyorsun 😔 rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah şimdi 6 buçuk yaşında kızım ❤️ 9 aylık da bebem var

(801 puan) tarafından

Amin inşallah Bende doğum yaptim 2 saat sonra aldilar yavrumu benden evet cok zor hayatımda ilk defa bu kadar zorlaniyorum teşekkür ederim cevabınız icin ♥️

(3,728 puan) tarafından

Ne demek canım benim ama sen Yemene içmene çok dikkat et sütün olsun bol bol beben geldiği zaman ziyafet çeksin şöylr 😊😊😊❤️

tarafından

Evet canım cok zor bir süreçti

Ben 28 gün alamadım çocuğumu emziremedim 

Sütü sağıp veririm hastaneye eşim götürürdü 

O orda ağlardı ben evde ağlardım 

Bi bakmışım göğsümden sütler akardı 

Eşim cok destek oluyordu allah razı olsun ondan 

Moral çok önemli 

2 gün sonra kucağına alırsın inşallah

Kucağına alınca hersey biter 

+1 oy
(7,794 puan) tarafından

Rabbim beterininden korusun iki günde çabuk geçer inşallah senin için yaşadıkların lohusa psikolojisi değil canım gayet normal daha çok küçük ve savunmasız sende anne olarak bunları düşünüyorsun herşey daha iyiye gitsin bundan sonra hiç ayrılmayın inşallah

(801 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(506 puan) tarafından

Benimde yoğun bakımda kaldı doktor ne derse o olmalı bana gün bile verilmemişti sana gün verilmis sabret oradaki oksijen desteği vs acil durumda makinelerin bildirimi önemli.suan 2 yaşında çocuğum kötü hissetme hepsi gecicek 

+1 oy
tarafından

Iyiy yapmissin bacim doktor 2 gun daha dursun diyosa dursun demekki 2 gun daha gozetimde kalmasi gerekiyo cocugunun sagligi icin her zaman garantici olmak zorundasin gerekirse onun icin ondan vazgececeksin 

+1 oy
(2,257 puan) tarafından

Çok şükür sağlığı iyi canım 2 gün idare edilir onun iyiliği için inşaallah pazartesi alıcaksın kendini üzme bütün gider stres yapmaman lasım sütünü sağ kanalların açılsın benim yeğenimde erken geldiği için tuttular  durumu gayet iyidi tedbir amaçlı durdu 5 gün 3 saatte bu gidip emziriyordu annesi öyle yapabilirsin sende izin verirlerse ya sağlığı yerinde olmasaydı Allah korusun bu iyi bişey yinede Allah beterinden korusun herkesin evladını

(801 puan) tarafından

Amin haklisin 2 guncuk  daha diyorum sonra o 2 guncuk 2 koca gun oluyor gözümde.

(2,257 puan) tarafından

Öyle olur tabiki sana geçmez bu günler canım ama 9 ay görmeden bekledin öyle düşün bende şuan hamileyim banada günler geçmiyor ne zaman kucagıma alacağım gün gelicek diye sayıyorum her gün anne olmak böyle bişey galiba sağlıklı olsunlar da

(801 puan) tarafından

Evet canim saglikla al kucağına 

0 oy
(8,607 puan) tarafından

benim kızım 14 gün kaldı. doktor daha çıkarmıyordu. ben imza verip çıkardım 

(801 puan) tarafından

Ne sıkıntısı vardı acaba

(8,607 puan) tarafından

35 haftalık 1985 gram doğdu 

solunum desteği ve antibiyotik tedavisi gördü. 

ikisinin de toplamı 5 gün kadar sürdü. sonrasında da emme refleksi gelişsin ve 2 kilonun üstüne çıksın diye bekledik. 

ne kadar emzirmeye çalışsam da onlar saatli beslese de kilo almıyordu. 

artık günde 5 kere emzirmeye gidiyordum, 14 gün çıkarırız diye umutla gitmiştim hastanede, doktor dedi ki 100 gram verdi dünden bugüne. çıkaramam, haftasonu da kalacak dedi, pazartesi değerlendiririz, emzirmeyi keselim dedi. 

tabi ben ağla babam ağla, o haldeyim. halimi görünce isterseniz siz imza verip çıkartın ama ben taburcu etmem dedi. 

birkaç doktorla konuştuk, eğer tedavi uygulanmıyorsa, solunum desteği verilmiyorsa sadece kilo alması için bekletiyorlarsa çıkarın dediler. içlerinden biri de çocuk doktoruydu. 

1850 gram olarak küvezden çıkardım kendi rızamla. çıkarır çıkarmaz hemen çocuk doktoruna götürdük muayene etti, epikriz raporuna falan baktı. 

prematüre doğduğu için kardiyoloji, fizik tedavi, nöroloji gibi alanlara yönlerdi, rop muayenesi önerdi. pazartesi de kontrole gelin, evde ne kadar beslenmiş kilosuna bakalım dedi, duruma göre tekrar yatış veririz dedi. 

pazartesi günkü muayenede 2050 gram çıktı. 

2 haftada küvezde alamadığı kiloyu 2.5 günde evde aldı. 

zaten daha sonra üniversite hastanesinde bir doçente götürdük. her türlü muayenesi yapıldı, diğer branşlara da götürdük. 1 yaşına kadar her ay çocuk doktoru gördü, 3 aydan 3 aya da nöroloji, göz ve fizik tedavi takipliydi. 

sadece gözünde şu an problem var ama daha gözlük takacak kadar ilerlemeniş o yüzden 6 ayda bir göz muayenesine de götürüyoruz. 2 yaşında şu an

(801 puan) tarafından

Allah bağislasin minigi zor zamanlar gecirmissiniz.

(8,607 puan) tarafından

amin canım. yorucu ve zordu ama geçiyor. senin bebeğin daha büyük o yüzden çabuk toplarlar. kendini de suçlayacağın bir şey yok.

benim artık canıma tak etmişti ondan çıkardım ha çıkardığımda bir sorun yaşasaydım herhalde o zaman mahvolurdum iyice. 

0 oy
(18,679 puan) tarafından

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🌸Benim oğlumda 9 gün kaldı çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum seni inanki bende sizlaniyordum niye vermiyorlar diye bir gün süt götürdüm oğlum morardı kaldı hemşire anında müdahale etti evde olmuş olsaydı Allah korusun ben müdahale edemezdim ondan sonra sustum dedim ne zaman doktorlar tamam derse o zaman alip cikarim.Senin yavrunda emin ellerde 2 gün daha sabret canim

(801 puan) tarafından

Evet canim haklısın 

0 oy
(5,368 puan) tarafından

Allah kavustursun cnm, 2 guncuk, biraz daha sabret en azından kotu birsey olsa kendini suclamazsin. Doktorlari dinle, 2 fun bekle sonra hepnsenin inşaAllah 

(801 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Bu kadar sabr etmissin 2gunde sabr edersin onemli olan bebeyinin sagligi bak iyiye gidiyormus.Hastanede kalmasi daha iyi doktorlar ne diyorsa oyle yap.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 674 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,083 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
0 oy
20 cevap 735 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,183 cevap

347,966 kullanıcı

...