0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından

Oğlum 10 yaşında sessiz kimseye bulaşmayan kendi çevresi ile oynayan bi çocuk akşam üzeri apartmandaki çocuklar ile aşağıda evin önünde oynarlar bugün yanlarına iki çocuk gelmiş küfür etmişler falan oğlum da gidin burdan sorun olmasın falan demiş ama çocuk dinlememiş senin mahallenmi falan diye oğluma sopa ile vurmuş yüzüne gelmiş kızarmış morarmış hemen kaçıp eve geldiler ben indim aşa çocuk o kadar arsız laf anlamaz ki anlatamam oğlun başlattı küfür etti falan dedi oğlum da asla küfür etmez arkadaşları da etmedi yalan söylüyor dediler oğlum çok korkmuş ama anne bida inmem bıçakla gelirse falan dedi orta okula başlıcak aynı okulda olacaklar miniğim şimdiden korkmaya başladı ya uyarsa bıçakla falan gelirse diyip duruyo çocuğa kızdım uyardım ama içim soğumadı hiç polise giderim falan da dedim de umrumda olmadı hiç çok üzgünüm oğlum böyle bişi yaşadı için çocuk giderken görüşücez falan da oğlum korkuyor şimdi tek dışarı çıkmaya çok sessiz sakin sevilen bi çocuktur nasıl denk geldiyse oğluma napıcamı bilmiyorum çok üzgünüm çok😥yüzü hala kızarık mor gördükçe içim acıyo

14 Cevaplar

+4 oy
(1,993 puan) tarafından

Gidiceksiniz oğlunuz için darp raporu alacaksınız o çocuklardan da şikayetçi olacaksınız .  Babası ne yaptı bu durumda ? 

(1,783 puan) tarafından

Kwisnlikle rapor alin okuldKi idareye de bildirin sınıf ogretmeni rehberlik o sekilde iz varsa 

(248 puan) tarafından

Rapora yanaşmıyo iyice bilenirler anne diyo bida olursa öyle diyo 

(1,993 puan) tarafından

İyi sakin kalmışsın benim oğluma öyle şeyler yapacaklar şu an nezarette falan yatıyordum herhalde asla sakin kalamam 

(248 puan) tarafından

Bende nasıl kaldım bilmiyorum kucamda iki yaş kızım vardı oğlum yanımdaydı ondan galiba içim hiç soğumadı 

(1,993 puan) tarafından

Aaa bebek varsa ama tabi düşünmek lazım beynin durmuştur . Bazılarının doğurup sokağa saldıklarının ceremesini bizim çocuklarımız ödüyor işte . Ben Ahmet minguzzi den sonra o kadar hassas oldum ki yani …. Allah bütün evlatlarımızı bunlardan ve bunun gibilerden korusun 

-Reklam-
+3 oy
(991 puan) tarafından

Eğer rapor alıp şikayetci olmazsanız yarın bir başkasına yaparlar aynı şeyi belki daha kötüsünü. 

Ailelerin doğurup doğurup sokağa attıkları türden bunlar belli. 

(248 puan) tarafından

Aynen aynen öyle nerde olduğu naptığı umurlarındq değil

+2 oy
(3,554 puan) tarafından

Polise suc duyurusinda bulunun ustteki hanimin dedigi gibi p*c kurularinin yaptiklarinin yanlarina kar kalmyacagini anlasinlar tehdit oldugunu hepsin8 soyleyin sonuc alimir mi bilmem malumunz adalet artik kadin ismi de en azndqn bi aksiyom.alinmali

+2 oy
(1,783 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım arsız cicukla baş etmek çok zor sessiz düzgün saygılı çocuk yetistirmekde artik başa bela oldu bı ezdilermi zaten surekli uğraşıyolar oğlunuz sizden saklmasin  sorun olursa konusun bulaşmasın Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 

(248 puan) tarafından

Her zamanki duam bu allahım iyi insanlarla karşılaştırsın derim hep bişi yaparlarsa hemen söyle dedim

+1 oy
(2,886 puan) tarafından

Bu pislikler yarın bir gün adam öldürünce de çocuktur deyip az ceza alacak işte. Yılanın başını küçükken ezmek lazım. Resmen iyi yetişmiş çocukları bunlar mahvediyor.

(3,554 puan) tarafından

Suca suruklenen pc kurulari diye zirva cikqrdilar bide pslik onlardan temiz kalmis alenen suclunun kayirildigi donemden gecitoruz boyle pisliklerde bundan guc buluyolar 

(2,886 puan) tarafından

Islah edilmesi imkansız bazı çocukların. Kabul edilecek suç var edilmeyecek suç var. Yaptırım olmadıkça daha da aziyorlar. 

(3,554 puan) tarafından

Kanunlar normal insanlari korumak icin iste 

+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Maalesef çocukla değil ailesi ile konuşmalısnız. Yüksek ihtimalle ya çocuğa şiddet uygularlar ya da sizi hiç ciddiye almazlar bile. Oğlunuz için üzüldüm. Önce aileyi bulun bence. Eğer tekrarlarsa polise gideceğinizi söyleyebilirsiniz. 

(248 puan) tarafından

Bende çok üzgünüm etkisinden çıkamadım oğluma belli etmek istemiyorum ama yanağını gördükçe canım yanıyor neler izliyoruz duyuyoruz 

0 oy
(17,407 puan) tarafından

Darp raporu al canım geçmeden kızarıklık Allah korusun daha beteride olabilirdi ya gözüne gelseydi...En azından aileler ve çocuklar gereken uyarıyı alırlar yada ceza

(248 puan) tarafından

Evet bide gözlük kullanıyor oğlum cam ı kırılıp gözüne batsaydı diyorum bişey olmaz ya diyo bana çocuk tam dövmelik gerçekten yanında küçük bi kız bücür yallah diyo bana el hareketi çekti falan

0 oy
(4,358 puan) tarafından

Hastaneye gidin darp raporu alın ve şikayetçi olun. Peşini bırakmayın . Yoksa çocuğun peşini bırakmazlar. 

(248 puan) tarafından

Yaa çok korkuyorum oğlum istemiyor yarın okullar açılınca iyice bilenir unutulsun gitsin diyo 

(2,276 puan) tarafından

Tamam da unutulmaz ki. Siz ne kadar geri planda durursunuz durun o çocuklar tekrar oğlunuza buluşacak. Belki daha ağır sonuçları olacak. Doğru olan darp raporu alıp şikayetçi olmak ki korksunlar ve ikinci olmasın. 

0 oy
(5,351 puan) tarafından

Valla kimse kusura bakmasın da ortalık *** kaynıyor 

Bacak kadar çocuklar bile kendini mafya zannediyor

(248 puan) tarafından

Gerçekten öyle 

0 oy
(401 puan) tarafından

Beni linç edebilirsiniz ama böyle durumda dayak cennetten çıkma . Hep söylerim herkesin çocuğu kendine kıymetli . 

(1,993 puan) tarafından

Kız ne linci Allah aşkına pişkin pişkin insanle var yemin ediyorum her çocuk mafyatik takılıyor meydanlarda . Valla boğuveririm 

(401 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum canım , devir berbat bir devir. Çocuklarımıza bizden başka kimse sahip çıkamaz . Yemin ederim oğluma biri böyle yapsa dünyayı başına yıkarım 

(1,993 puan) tarafından

Ama kucağında bebeği varmış 2 yaşında o an tepki verememiş anneyi de anlıyorum da ne büyük travma çocuk için yukarıda da desim birlerinin doğurup sokağa attığı affedersin p@çler yüzünden bizim çocuklarımızın başı yanıyor . Allah sonumuzu hayır etsin.

(401 puan) tarafından

Aa ben onu görmedim yorumlara hiç bakmadım direk yorum yaptım sinirimden. Şimdi ki veletlerde fena aile sözü dinlemiyor. Ah Eskiden ne güzeldi ağzımızın ortasına tokatı yiyip oturuyorduk şimdi travma zımbırtısı çıktı 🤭😂 çocuklar dayak yemeye yemeye arsız yüzsüz oldular 

(5,749 puan) tarafından

Kızlar delirmeyin,haklıyken haksız duruma düşersiniz. Başkasının çocuğunu dövmek nedir,gidip darp raporu alsa ne olacak. Direk polise gidip çocuktan ve ailesinden şikayetçi olması gerekiyor.

0 oy
(5,749 puan) tarafından

Sen şuan sessiz kalırsan çocuğun bidaha hakkını savunmayı öğrenemez. Git darp raporu al,şikayetçi ol. O çocuğa ailesi gereken terbiyeyi vermek zorunda,ya seve seve ya da böyle zorla. 

Bakalım kapılarına polis dayanınca o kabadayı çocuklarını daha pohpohlayabilecekler mi. 

Bugun yarın yasa çıkacak,ailelere çok büyük yaptırımlar gelecek. Yok öyle mahalle ağası gibi cocuk yetiştirmek. 

Bu arada kendiniz cocugun ailesini bulup haber felan vermeyin.yuz göz olmayın. Olay daha da büyür. Siz sadece polise gidin direk şikayetçi olun.cocugun ailesi bulsun sizi özür dilemek için. 

0 oy
(6,805 puan) tarafından

Neler izliyoruz televizyonda Ahmet'i hatırlayalım... 

Allah korumuş bn olsam  çocuğun kulağından tutar götürür ailesine anlatırdim . Sonra darp raporu alırdım . Kimse bnm cocugumdan kıymetli değil. Bazı çocuklar gerçekten arsız. Eğitim ailede başlar dedikleri bu olsa gerek. Üzüldüm adına ama tepkisiz kalmaman lazm

(248 puan) tarafından

İlk aklıma o geldi 

(24,872 puan) tarafından

Ahmet... güzel ahmet 😔😔😔😔

(6,805 puan) tarafından

Vallahi kızım 4 yaşında bu sene baslaycak oda eğitime inşallah. Sürekli ona kızım yapma kimseye kavga etme diyen ben artık seni döven olursa sende döv diyorum . Pamuk prenses gibi tabiki isterim büyüsün ama buna mecburum kızıma güzel şeyleri aşılarken kendini savunmasını oteleyemem.  İnsanlar toplum maalesef bize bunu öğretti. 

Ahmet ve niceleri  ailenin doğurup sokağa attığı eğitim adına bişey vermediği soysuz insanlar yüzünden canice   öldürüldü. Üç beş yıl yatıp çıkıyorlar zaten onlar pek bişey kaybetmiyor olan anneye oluyor 

(248 puan) tarafından

Çok haklısın çok biz kibar olsunlar saygılı olsunlar derken

0 oy
(24,872 puan) tarafından

Böyle doğurup sokağa atıyolar edep terbiye öğretmiyolar sonra iyi yetiştirilmiş kalbi güzel çocuklara salça oluyolar 

(248 puan) tarafından

Gerçekten benim minik kuşum da öyledir sevecen iyi kalplidir

(24,872 puan) tarafından

Benim güzel oğlumda öyle ama ben tekvandoya yolladım çok güzel dövüşür 😁😁 kimse dövemiyo o yüzden kimsede takılamaz paşama sende yolla bebeğim bu devirde böyle olmak şart keşke mecbur kalmasak ama hadi napcan

(248 puan) tarafından

Bende göndereyim en güzeli 

0 oy
(254 puan) tarafından

Ailesini bul. Güzel bir dille uyar. Onlar gelsin haklarından. Ne günlere kaldık yarabbim

(248 puan) tarafından

Bir daha sataşırsa bulucam

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,020 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
22 cevap 879 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy