+3 oy
879 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,649 puan) tarafından

Lütfen sonuna kadar okurmsnz :( kizlar merhaba kızım 2 3 yıldır kreşe gidiyor genelde sessiz sakin aşırı çekingen yeni yeni birşeyleri ogretmene diyen arkadaşlarına hayır diyemeyen, elinde oyuncak varsa alındığı zaman tepki veremeyen bir kız daha önce psikolog götürdüm 

Yeni özel okula başladık güya özel güzel olur diye düşündük ama tam tersi çıktı.

ogretmeenlerde iyi gibiydi diğer okulda karşılama öğretmen olsun ilgisizlerdi bide maşallah dilleri pabuçtu .Herneyse kizim bi suredir kendisinden bir yaş küçük bi kizin zorbalıgina uğruyor ben bunu anladım önceden öğretmene dedim ki kızımı o kızdan uzak tutun yan yana oturmasinlar oynamasinlar vs onlarinda bana geri dönüşü zaten herkes arkadaşını seçebiliyor herkesle oynuyolar grup oluyolar falan filan

Bu bahsettgim kız okulda çok şımarık üzerlerine burun pisliğini sürüyor herkesin kızımın ise saçı güzel olsa saçını bozuyor üstüne bilerek serviste su döküyor son olay ise , kızıma yeni kıyafet aldım kırmızı renkte yemekte bilerek ağzından çıkanları tukurmus kıyafet yağ içinde annem aldı çocukları ben işteyken servisten inince bu ne yavrum demiş benim kızım ise tukurduler kuruyunca geçer bişey olmaz demişler 

Üstüne düştük biraz zorla soylettik yine aynı kız yine zorbaalik ve tehdit bu kız 5 yaşında benimki 6 girdi

Annene babana söyleme huzursuzluk çıkar demiş ben kim yaptı öğrenin dediğimde merak etmeyin gerekirse özür dileriz tek tek sorucam için rahat olsun diyerek cuma gününün de geçirdi yarın konuscam 

Annem de çok sinirli annem de o çocuğun yaptıklarından ailesinin haberi olsun öğretmen konuşsun cocoguunu nereye gönderiyordu göndersin diyor çünkü aşırı sorunlu çocuk ve kıyafeti istiyorum de diyor ben kıyafetin peşine düşüp demek istemiyorum kosla ile bekletiyorum ama annemde ceza diyor siz ne düşünüyorsunuz ? 

Doğum gününde Elsa kıyafet giydi kızım kiskancliktan   çıldırdı yerlere oturdu gelmedi yanına ogretmende diyorki hadi arkadaşını çağır niye o cagiriyormus dedim 

Buna benzer bi çok şey baktılar bu sorunlu çocuk benim kziomda duruyor benim kızımda sessiz kafasına vur ekmeğini al tipte ses çıkartmıyor ında sakinlesiyor huzursuzluk çıkmıyor diye nmanipule edilmesine baskı yapmasına izin vermişler çünkü başkasıyla oynatmıyor kizimi kızımda başkasıyla nasıl oynucam gidicem diyor bana 

Karne günü bile ya aaa bja arkdsin burda diye onu sakinlestirmeye calisiyolar pes dedim artık 

26 Cevaplar

+10 oy
(2,337 puan) tarafından

Sanırım linç yiyeceğim ama oğlum kreşteyken benzeri başımıza geldi, öğretmenine söyledik olmadı hâlâ daha devam edince okula gittim çocuğun yakasından tuttum kızdım . Bir daha oğluma karışırsan senide annenide babanida döverim dedim 🙄 bir daha yaklaşmadı çocuk oğluşuma. Benim oğlanda çok sessiz sakin naif bir çocuk hiç ses çıkarmaz bu durumlarda ama anlatır durumları hep

(3,890 puan) tarafından

Ohh ellerine sağlık 

(2,337 puan) tarafından
+3

@Kahvelihuzur canım ben oğluma döv dememe rağmen çocuk elini kaldırmıyor 😅

@4Avakado kız git çocuğun ensesine yapış küçük oldukları için çok korkuyorlar sjsjsj

@UyurGezer kuzum nasıl ki herkesin çocuğu kendine kıymetli bizim çocuklarımız da bize kıymetli yani 

@yaprak dokumu Allah razı olsun inşallah canım 😁❤️

(4,870 puan) tarafından
+1

Ben buna benzer post açtım da az kaldı maganda diye polise gideceklerdi. Linç etmek değil artı verdim. Sınır bilmeyen insanlar her yerde her yaşta sorun. Ben yetişkin halleriyle uğraşıyorum iş hayatında bunların. Veriyorum odunu. Kusura bakan da baksın ben kimsenin terapisti değilim. Gitsin tedavi olsun derdi neyse.

(2,337 puan) tarafından

Kuzum küçük bir şekilde kaldırılır da büyüğe vereceksin odunu valla ya insanlar hadlerini bilmeleri gerekiyor ben böyle şeylere karşı bir insan değilim 😁

(3,353 puan) tarafından

@DP En iyisini yapmışsın canım o çocuksa benimkide çocuk değil mi.

-Reklam-
+3 oy
(9,048 puan) tarafından

O okula gider cingar çıkarırdım benim evladım kimsenin çocuğu egosunu tatmin etsin diye yok önce öğretmeninden başlar idareye kadar çıkardım alttan alıp seni bastırmalarına izin verme getirsinler ailesini onlarlada konuş böyle bir saçmalık olabilir mi ya kim oluyorda benim çocuğuma tükürüyor saçını bozuyor  terbiyesiz 

(3,890 puan) tarafından

Ahan da aynı benim gibi biri çıktı 

Benimde zerre kadar tahammülüm yok böyle olaylarda 

Anında bana gelir

(9,048 puan) tarafından
+1

Başka konularda çok sakinim valla aman der geçerim ama konu kızım olunca içimdeki canavar uyanıyor 

(3,890 puan) tarafından

Aynen öyle 

Çocuklarımla ilgili olayda beni tutabilene aşk olsun 

🤣🤣🤣🤣

+3 oy
(458 puan) tarafından

Ben okul öncesi öğretmeniyim. Bahsettiğiniz gibi sorunlar yaşanmaması için sınıf mevcudunun 10 kişiyi geçmediği, sınıfta iki öğretmenin bulunduğu özel okullara gitmesi lazım. Sınıfta tek öğretmenin bulunduğu ve sınıf mevcudunun 10dan fazla olduğu her sınıfta öyle şeyler yaşanıyor maalesef. Haksız değilsiniz tabi ama siz benim çocuğumu ondan uzak tutun dersiniz, başka veli gelir benim çocuğumu beslenme saatinde yedirin, yemiyor der. Başka veli gelir WC gidemiyormuş hocam siz götürün altına yapacaktı der. Kısaca okul öncesinde yaş itibariyle her türlü sorun yaşanıyor ve tek başına en üst seviyede dikkat etsen bile önünü alamıyorsun. Bunu yazma sebebim, öğretmen ile konuşarak önünü alabileceğinizi çok düşünmememden ötürü. Yoksa empati kurunca sonuna kadar haklısınız. Ben kendi çocuğumu, kendi yeğenimden zor koruyorum. Bire bir olmasına rağmen. 

+3 oy
(15,469 puan) tarafından

Okulda görünüp direk çocuğa gözdağı vermen lazım lincleyem de linclesin kusura bakmayın ailesi tarafından pohpohlanip simartilan çocuklar bunu yapan ailesine de söylesen bişey değişmez çocuğunun arkasında olduğunu görsün korksun öğretmen de sorunlu bir tip olduğu için uğraşmak istemiyor muhtemelen 

+2 oy
(2,097 puan) tarafından

Öff en korktuğum şey bu ya benim oğlum da bu sene başlayacak ama bağırandan vurandan çok korkar, kendini savunamaz diye korkuyorum. 

Sende peşini bırakma bence sınıfını değiştir gerekirse 

+2 oy
(3,630 puan) tarafından

Sen kızınla konuşsan biri ona bir şey yaptığında karşılık versin veya hemen öğretmene söylesin eve gelince de sana.

Bide peşini bırakma kendini yalnız hissetmesin okuluna git o kızın annesini çağırın durumu anlat yani cocuguna terbiye versin 

+2 oy
(1,533 puan) tarafından

Beni varya sakın yanlış anlama ama sen öğretmenle güzel konuş akran zorbalığı bu öğretmen göz ardı ediyor ben sübyan okulunda görevliyim memur yani evrak işleri görüyorum bazen böle arkadaşını seçip onun arkasına sığınmak tepkisiz çocuğu ekarte etmek gibi hoca hanım konuşuyor aile çağrılıyor sosyal destek pedagog önerisi filan diyorlar şahit birebir olmadım ama konuşulanları aynı bu yönde müdür le Yönetim hoca anima bir kaç yere bu tutumundan eksi verdi felan bence şikayet eder gibi sert konuş hiç kıyamıyorum böle çocuklara benim oglanlarda aynı böle ne etliye karışır ne sütlüye devamlı üzülen taraf 

+2 oy
(11,122 puan) tarafından

Bu kadar şeye rağmen sen noye bu kdr sessizsin ben olsam deli olurdum olula gider idareye çocuğun ailesini cagirtirdim. Asla kabul etmem benim çocuğum kimsenin oyuncağı değil. Olmazsa sınıf değişlikliği yapardım 

+2 oy
(3,304 puan) tarafından

Çocuk değil şeytan 😡 o nasıl çocukmuş öyle sinir oldum. Allah ıslah etsin. 

Benim 1. Sınıfa giden kızıma da 2. Sınıftaki iki kız zorbalık yapmış. Korkudan tuvalete de kantine de çıkamıyormuş. Evde iki küçük çocuğum daha olduğu için sadece okulun sitesine şikayet ettim ve eşime gidip konuşmasını söyledim. Öğretmen de hiç ilgilenmemiş. Nöbetçi öğretmene söylemesini istemiş. Sonra bu iki yaramaz kız, başka çocuklara da sataşmaya devam etmiş. Hem de erkek çocukları dövüyorlarmış. Kızımdan da özür dilemişler arkadaş olmuşlar oyun oynuyorlarmış. Kızlara pek güvenemesem de, son durum içime su serpti. 

Başka bir kız da, kızımı sütlerini çalmakla suçlamış yine 2. Sınıf. Her yere şikayet ettim. Küçücük çocuk neden nasıl yapsın. Valla zaten yeterince ilgilenemediğim için vicdan azabı çekiyorum bi de böyle zorbalıklar beni mahvediyor. Bizim devlet okulu ama özelde olmaz sanıyordum demek ki her yerde oluyor.. Allah yardımcımız olsun. Devir kötü maalesef..

+2 oy
(3,890 puan) tarafından

İnşaallah o huysuz şımarık kızın annesi içimizden biridir 

İnşaallah üstüne alınır 

Bir çeki düzen verir kızına 

Yada çocuğu böyle anneler üzerine alınır da az akıl verir yavrusuna 

Hem üzücü hem sinir bozucu olay olmuş canım 

Muhakkak bunu müdüre kadar taşı 

Yada sende olmadı bu ara kızı gördüğün zaman sert bir dille uyar ki az ötede Dursun kızını görünce 

Böyle şeyleri okudukça çok tedirgin oluyorum 

Benimde iki evladım var 

Yarın onların başına gelirse ne yaparım diye

İkiside aynı senin kız gibi çekingen naifler 

Sen gene sakın kalmış gibisin bacım 

Ay bana heyheyler gelir 

Kızı takip eder evini bulur annesi babası ile yüz yüze görüşürüm 

🤣🤣🤣🤣

Gözünü seveyim buna bir çare bul bacım 

Bu kızın için senin için üzücü bir olay 

+2 oy
(978 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu kadar ilerlemedi ama benim kızımda anasınıfında ikiz erkek kardeşlerin zorbalığına uğradı. Sürekli resimlerin kötü makas tutmayı bilmiyosun sen sus diye azarlıyorlarmış. Kızıma verdim gazı sakın susma sensin kötü en güzel ben yaparım de hemen öğretmene şikayet et dedim. Ayrıca öğretmenlede görüştüm tabi öğretmen burda çok etkili ve istekli olmuyor maalesef. İş çocukta bitiyor eğer öğretmen oralı değilse. Başka sınıfa gönderme şansın varsa onu dene çünkü gözünün içine baka baka zorba çocuğu kayırıyorlar senin çocuğu çok nazlı çok hassas ilan ediyolar. Halbuki yırtık terbiyesiz yetiştirsek onay alırdık. 

Bizimki devlet okulu şu an sorun yok. Kızıma En ufak şeyde öğretmene şikayet edeceksin sana bağırana bağır vurana vur diyorum. En güzel ben yaparım sen bilmiyosun deyip karşılık ver susmak yok diyorum. Evde provasını yaptık. Çok şükür bu sorunu hallettik. Çocuklar bulaşamıyor artık. Eğer çözülmeseydi veliyle konuşurdum daha çözülmese müdüre giderdi bu konu. Çünkü çocuğum okuldan soğumuştu gitmek istemiyordu bunlar olurken. 

(458 puan) tarafından

Yorum olarak yazdım ama size de cevap vereym, bende okul öncesi öğretmeniyim. Bahsettiğiniz durumlar maalesef çok yaşanıyor. Ailenin eğitemediğini kimse eğitemiyor inanın. Bağırsan, gidip şikayet ederler, çocuğa ceza niyetine oyuna almasan, psikolojisi bozuluyor derler. Öğretmen en fazla ailesiyle konuşur, sınıfta da dikkat etmeye çalışır ama iş ailede ve çocukta bitiyor. Kaç sene anne baba topluma uyum sağlatamamış, bağırıp vurmasına müsade etmiş çocuklara oturtup bir şeyleri güzelce deyince anlamıyorlar. Ee dediğim gibi anca onu yapabilir öğretmen zaten. Farklı görevler verip dikkatini başka yöne çekebilir vs ama huyunu değiştirmek çok zor. Aileyle konuşur bir de. Ama bu tarz çocukların aileleri de umursamaz oluyor.

(978 puan) tarafından

Burda öğretmeni eleştirme sebebim söylenen şeyler sanki normalmiş gibi karşılayıp üstüne benim çocuğumu hassas olarak eleştirmesiydi. Kızım sınıfta uyumlu başka çocukları rahatsız etmez ama yinede biz eleştirildik.Ayrıca öğretmen bu konuda çok yardımcı olamıycam ben görmeden yine yaparlar deyince iyice sinirlendim.Öğretmenin bu yaklaşımı benide böyle yapmaya zorladı. Çünkü kızım iki hafta boyunca okuldan kaçtı hep hastayım karnım agrıyo diyodu mecbur eve getiriyodum geri. Meğer o iki kardeş çete olmuş her gün kızımla uğraşmış . Artık bende sana zorbalık yapana sende yap diyorum. 

+2 oy
(3,795 puan) tarafından

Yegenim okulda biraz benzer bir şey yasiyor 10 yasindalar yaka yakaya kavgaya giriyorlar eniştem okula girip o çocuğu bana getireceksiniz diye olay çıkartmış. Çocuğa tabiki bir şey yapmayacak maksat öğretmenlere kendini göstermek ve bu son olmuş eniştemi sakinleştirip eve göndermişler o herkese zorbalık yapan ensesine vuran dalga geçen çocuk kedi olmuş artık arka planda ne yapıldı bilmiyoruz. Siz de o elbiseyi alıp müdürün masasına fırlatın sizi dava edicem eğer müdahale etmezseniz diyin dava işlerinden çok korkuyorlar 

+1 oy
(526 puan) tarafından

Bu kadar sabırlı davranıp susmana çok şaşırdım ilk önce öğretmenden başlardım bu nasıl eğitim çoculara böyle mi sahip çıkıyorlar o kadar para veriyorsunuz hakkını vermek zorundalar sonra çocuğun ailesini bulur ilk önce güzelce anlatırdım baktım olmuyor cıngar çıkarırım kimse kızıma bunları yapamaz siz de sessiz kalmayın kızınıza da sessiz kalmaması gerektiğini anlatın

+1 oy
(1,694 puan) tarafından

Öğretmnle konusmussun bi geri dönüş hal ve hareket yok direk aileyle görüş bu ne milletin cocugunun şımarıklıgını kızın niye çeksin onlar cocuksa seninkide cocuk ve hemen hemen aynı yaştalar seninki anlıyosa hepsi anlıyo demek 

Yarın okula git öğretmene o cocugun annesin nosunu istiyorum biz halledemiyoruz annesi halletsin de hee vermiyo öu direk müdüre cık cıkarkende öğretmene söle müdürle görüscem diye

Paranla hem rezil oluyosun hem onu geçtüm cocugun daha cok zorbalığa ugruyo 

+1 oy
(1,672 puan) tarafından

İnsan beş.yasindaki çocuğada sinir olabiliyormuş ailesine söylenip gerekirse çocuğu uzaklaştırmaları gerek belki bir süre uzak kalırsa yaptıklarından pişman olur.

İsterse çocuk olsun hiç bir kimse çocuk  benim çocuğuma gününü zindan edemez.!! 

Lütfen izin vermeyin ailesiyle konusun

+1 oy
(733 puan) tarafından

Valla ya @DP arkadaş gibi yapacan ya da ailesini bulacan. Başka çare yok gibi. Daha geçen gün 29 aylık oğlum parkta dışlandı.5-6  yaşlarında ikiz kız kardeş koşturuyorlar. Benimki de çok sever biri koşsun ben de koşayım filan. O da onların peşinden koşmaya başladı. Kızlar nasıl bağırıyor. Git bizimle oynama, bizi kovalama, senin oynamanı istemiyoruz falan filan. Anaları da afedersin mal gibi bakıyor. Desene kızım o küçük sizinle oyun onamak istiyor filan. Belki kızların yaptığı yanlış çözülecek. 

+1 oy
(244 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun. Okula gidin ve bu işin peşini bırakmayın. Bir de size tavsiyem kızınızı hemen bir dövüş sporlarından birine yazdırın. Hem kendisine güveni gelsin hem kendisini korusun

(3,353 puan) tarafından

Hahaha kız dövüş sporuna güldüm🤦🏻‍♀️🤭😅

Benim oğlumda 18 aylık kesinlikle pisirik olsun istemiyorum ama milletin çocuğuna da karışmasın🤭

Valla geçen parkta kendinden büyük bir kızın beresini çıkartıp durdu bende kızdım ona annesi de rahatsız oldu ne yapayım kızdım bebeğe hayır dedim,bende onun beresini çıkardım sal*k gibi nasılmış diye🤦🏻‍♀️😐

Hiç sevmem böyle şeyleri engel oldum hayır diyip durdum ne yapayım herkes anlayışlı değil ki küçücük bebekten de rahatsız olabilen insanlar var😂

(244 puan) tarafından

Kız ne yapalım kendine özgüveni gelsin. Hiç değilse savunur kendini 😀Sen çocuğunu kibar, efendi yetiştireyüm istiyorsun ama hayat artık o hayat değil. Etrafta çok terbiyesiz ve kötü insanlar var. Sen kıyamıyorsun ama elin şımarık veled-i kıyıyor. 

+1 oy
tarafından

Siz çok sessiz kalmışsınız o ogrentmeni en başta pişman ederim haddini bilsin bir kere kimse benim çocuğuma bu şekilde davranamaz banane başkasının sorunlu çocuğundan çok büyük olay çıkarırım hiç acımam 

(2,649 puan) tarafından

Ben diğer okulda böyle değildim bilmiyorum ya hastalıklar eklendi görüyordum bak kızıma empoze etmişler diyordum eşime bak serviste yanyana kizimda sakinlesiyor diye sesleri çıkmıyor doğum gününde pastanın yanndaki yere çöktü kaldiramadikcdaha kızıma hadi arkdsini cagor diyolar ama öğlen olsun arıcam  buladar nye bekledim kiziyorum ama.uyardim kızımın yanından alın istemiyorum diye diye öğlen sert konuscam onceden mahllarden tanıyorum öğretmen denen sözde egitimcileri diploma olarak öğretmen geçmişleri yok çocuk gelişimi okulu bu yani yanına yardimci gibi diğer öğretmenlerin sonirden uyuyamadım gece 4de uyudum kızım dün bukadwr detayli anlattı vuruyor anne bu söylediklerini srkadasoma anlatamam dedi niye dedim vurur ama çok kızar dedi gidikliyor burnunu sürüyor pisliğini dedi en son da ağzındaki yemekelri tukurmis kıyafet leke içinde su çocuğumun yasadogi pislkolojik baskıya bı bakın çıldırdım uyardım da öğretmeni kızımın yanında durmasın diye çocuk bu şekilde oynanacagini sanıyor yani benim kzin o vurunca tepki veremmes

tarafından

Bir şey değil mi öğretmeni parçalarım yani kim ne söylerse söylesin benim çocuğumun üstüne tükürecek ya kusura bakmasın ama benim çocuğum gidecek bir başkasının üstüne tükürecek çocuğuma verdiğim terbiyeye tükürürüm ne münasebet bu nasıl bir terbiyesizlik benim çocuğum gidip nasıl bir başkasına tükürebilir burnunu alıp başkasına sürebilir ****** mı gibi mi yetiştiriyorlar onun başta anasına göstereceksin tepkini sonra da bunu normal karşılayan o öğretmem mi musvettesine ne söylerse söylesin benim çocuğum bu şekilde davranıyor olsa ben çok farklı yaptırımlar uygularım gerekirse psikolojik destek aldırırım var belli ki bir sorun başkalarının çocuğunu rahatsız etmeyin ne hakkı var çocuk hiçbir zaman yapmaz demem belli olmaz belki benim de başıma gelebilir çocuğum gidip birilerine vurur bir şey yapar çocuk yapmaz diye bir şey yoktur önemli olan yaptığı zaman önlem alıp doğru şekilde çocuğu bilinçlendirmek topluma kazandırmak bu şekilde görmezden gelerek bir tane canavarı besliyorlar karşıda da eziklenmiş manipüle edilmiş yaralı bir çocuk bırakıyorlar bence hiç alttan alma arama bile çık git okula de ki bu yaşananların hiçbirini kabul etmiyorum davacı olacağım giysilere tükürmek falan çağırın ailesini okula de ailesini okula çağrı de yani çok büyük sorun çıkar ya kimse benim çocuğuma bu şekilde davranamaz ya 

(2,649 puan) tarafından

Şimdi isyerindeym mudur de yok izin almasam sonra sıkıntı olur mu güvenliğe deyip çıksam mi eve uğrayıp kıyafeti mi alsam ay bilemedim ne bekliyorum bende blmiyorum kıyafeti eve ugrayip alıp gitsem mi eşimi mi beklesem orucum bide yemin ederim çok sinirlyn sinirden uyuyamadım dün gece 4de yattım ve hala bana geri dönecek aradım müsait değilim dedi şimdi basip gideymmi evet manipüle etti ve çocuğum travması kalıcak o kıyafette aldirilacak diyor annem de 

tarafından

Ya bence  eşini karıştırma ilk önce kendini git  erkekler bu konuda daha öfkeli olabiliyor  sorun olmayacaksa git bence

0 oy
(6,264 puan) tarafından

Kızım yeni anaokula başladi bir çocuk yüzüne tukurmus kızım oysa çok severek okula gdyor o çocuk yüzünden hep üzgündü karnıma vurdu bacaklarıma vurdu snra veliler grubu kuruldu çocukların yüzüne tukuruyor beslemesini çantalarini yere fırlatyor kadın dedi çocuğumun kolunu isirmis kadın oğlunu çıkardı özel cocukmus özelden kastım sınırlı aksi kreşten kalma travmasi varmış galiba şikayet gdince müdür çıkarmış ama öyle olmazki çocuklar okuldan soğuyor yaa her veli çocuğunu evde egitmeli benim çocuk senin kız gbi 4 buçuk yaşında oda öyle yapmadığı halde evde yine egityorum kmseye karışma dye kokrtum çocuğun gözüne makas kalem falan firlattir Allah korusun ya bnce müdürle konuş yaa benm kıza sürekli dyorum kim sana karişsa öğretmene syle sessiz kalma syluyor ogrttemene

0 oy
(22,002 puan) tarafından

Evime gelen misafir çocuğuna sahip çıkmasa ona bile sinir olurum ki o Veli'nin hiç şansı yok çağırın ana babası ile konuşun siz beceremiyorsanız ben konuşurum derdim göz göre göre zorbalığa sessiz kal idare et diyecek durumda değiliz hiç birimiz herkesin çocuğu kendine 'biricik'

(2,649 puan) tarafından

Bence de öyle dur bunu da diyin birazdan aricam 

Zorbalığa sessiz kalmışsınız resmen dicem ki bu hallerinden belli ben kimseye iftira atmıyorum bide kamera kayıtlarına bakcam diyecem biraz tutusturcam onları okula da yarın eşimle gidebiliriz ama bugün Arıcam catlarim yoksa okula gelicek o annesi babası ins onemserler gelir okula okula gelip konuscaksnz dicen

(22,002 puan) tarafından

Yapan evet çocuk ona bir şey yapamayız ama öğretmenin müdahale etmesi + ailenin çocuğunu kontrol etmesi lazım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 772 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,091 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 684 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 277 göst.

Kategoriler

1,456,557 soru

23,898,617 cevap

322,250 kullanıcı

...