Lütfen sonuna kadar okurmsnz :( kizlar merhaba kızım 2 3 yıldır kreşe gidiyor genelde sessiz sakin aşırı çekingen yeni yeni birşeyleri ogretmene diyen arkadaşlarına hayır diyemeyen, elinde oyuncak varsa alındığı zaman tepki veremeyen bir kız daha önce psikolog götürdüm
Yeni özel okula başladık güya özel güzel olur diye düşündük ama tam tersi çıktı.
ogretmeenlerde iyi gibiydi diğer okulda karşılama öğretmen olsun ilgisizlerdi bide maşallah dilleri pabuçtu .Herneyse kizim bi suredir kendisinden bir yaş küçük bi kizin zorbalıgina uğruyor ben bunu anladım önceden öğretmene dedim ki kızımı o kızdan uzak tutun yan yana oturmasinlar oynamasinlar vs onlarinda bana geri dönüşü zaten herkes arkadaşını seçebiliyor herkesle oynuyolar grup oluyolar falan filan
Bu bahsettgim kız okulda çok şımarık üzerlerine burun pisliğini sürüyor herkesin kızımın ise saçı güzel olsa saçını bozuyor üstüne bilerek serviste su döküyor son olay ise , kızıma yeni kıyafet aldım kırmızı renkte yemekte bilerek ağzından çıkanları tukurmus kıyafet yağ içinde annem aldı çocukları ben işteyken servisten inince bu ne yavrum demiş benim kızım ise tukurduler kuruyunca geçer bişey olmaz demişler
Üstüne düştük biraz zorla soylettik yine aynı kız yine zorbaalik ve tehdit bu kız 5 yaşında benimki 6 girdi
Annene babana söyleme huzursuzluk çıkar demiş ben kim yaptı öğrenin dediğimde merak etmeyin gerekirse özür dileriz tek tek sorucam için rahat olsun diyerek cuma gününün de geçirdi yarın konuscam
Annem de çok sinirli annem de o çocuğun yaptıklarından ailesinin haberi olsun öğretmen konuşsun cocoguunu nereye gönderiyordu göndersin diyor çünkü aşırı sorunlu çocuk ve kıyafeti istiyorum de diyor ben kıyafetin peşine düşüp demek istemiyorum kosla ile bekletiyorum ama annemde ceza diyor siz ne düşünüyorsunuz ?
Doğum gününde Elsa kıyafet giydi kızım kiskancliktan çıldırdı yerlere oturdu gelmedi yanına ogretmende diyorki hadi arkadaşını çağır niye o cagiriyormus dedim
Buna benzer bi çok şey baktılar bu sorunlu çocuk benim kziomda duruyor benim kızımda sessiz kafasına vur ekmeğini al tipte ses çıkartmıyor ında sakinlesiyor huzursuzluk çıkmıyor diye nmanipule edilmesine baskı yapmasına izin vermişler çünkü başkasıyla oynatmıyor kizimi kızımda başkasıyla nasıl oynucam gidicem diyor bana
Karne günü bile ya aaa bja arkdsin burda diye onu sakinlestirmeye calisiyolar pes dedim artık