+1 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Ne yapıcam bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyiyorum boşanma için dilekçe yazdım yırtdı e-devletden yazacaktım izin vermedi seni aldatmadım diyor ama inanmıyorum sen aldattığımı san acı çek istedim benim ne çektiğimi anla istedim ama ben onu aldatmadım 

Annemin evine gitmek istedim onada izin vermedi hatta gitsem açık açık tehtid etti seni bu eve hapsederim bahçeye bile çıkamazsın

Bu şimdi aşk mı? Yakın bir kızla o konuştum oda neden ayrılıyorsun elaleme harcayacağı parayı sana harcasın dedi. Kalbim ayrılma aklım ayrıl diyor resmen ne yapıcam ben?? 

11 Cevaplar

+2 oy
(925 puan) tarafından

Bence ikinizde bir birinizi seviyorsunuz inad ediyorsunuz.Sakin kafayla olanlari konusmaniz bir birinizi dinlemeniz lazim.Eyerki ayrilmayacaksaz ikinizinde iliskinize bir sans vermesi lazim.Yoksa boyle hayat gecmez

(110 puan) tarafından

Yalan yok seviyorum ama sinirde oluyorum

-Reklam-
+2 oy
(17,187 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

RUH HASTASI Bİ KOCAN VAR... Lohusa lohusa yasattıklarına bak ya😡

+1 oy
(3,592 puan) tarafından

Gözlerinle gördün mü aldattığını . Gördüysenn affetme derim ben 

(110 puan) tarafından

Gözlerimle görmedim ama azar uygulaması var 2gece eve gelmedi

+1 oy
(23,334 puan) tarafından

Ayrılma ama muhattapta olma ne demek acı çek ne demek seni hapsederim haasta ruhlu şey

(110 puan) tarafından

Aynı evin içinde nasıl olalım peki? Birdaha eskisi gibi olabilirmiyiz

(23,334 puan) tarafından
+1

Çok etkisi oluyor soğuk davran kaçan kovalanır adım atma sonrasında pişman olur o illaki herşey eskisinden güzel olur çokça dua et Rabbimden yardım iste Allah evine huzur versin inşallah

(110 puan) tarafından

Zaten öyle davranıyorum nettim dilekçemi yazmıştım dilekçeni gördükten sonra başladı zaten

(23,334 puan) tarafından

Boşver devam et görsün anyayı konyayı 

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

Bence herşeyden bşraz uzaklaş bunu da ona güzellikle söyle.bende biraz sakin kalmak istiyorum.sende dinlemeden çekip gittin de.bu saatten sonra herşey sana kalmış.sen ne istiyorsun.bence dilekçeyi her türlü yazarsın o kolay olanı.sen kendin bu adamdan ayrılabilecekmisin

(110 puan) tarafından

Bilmiyorum ya hem aşığım hem herşeyi redd edip gitmek istiyorum

+1 oy
(4,187 puan) tarafından

Abinin arkadaşı değil mi eşin. Çağır abini gelsin eve anlat durumu. Bu ne böyle be.

(110 puan) tarafından

Birşey yapmıyorum hatta insan gibi dilekçemide yazmıştım o dilekçeyi gördükten sonra başladı

(4,187 puan) tarafından

Ne dilekçesi canım. Sen de öyle bir şey olsa önce gidersin bir avukatla konuşursun ne gerekli ne gereksiz ona göre konuşulur ayarlanır. Sen de yangına körükle gidiyorsun . Bir susun olay bir soğusun ona göre daha sonra konuşursunuz ne yapacağınızı. Ama ikiniz de az hırlı değilsiniz kusura bakma. Çok mu küçüksünüz? Tepkileriniz hep çocukça.

(110 puan) tarafından

Yani hayatımda ilk defa boşanmaya çalışıyordum hiç bir bilgim yok yapay zekadan yardım aldım oda dilekçe yaz avukat falan bul dedi

Ama ilk o başlattı en ufak olayı büyüttü büyüttü bu hale getirdi şuan ona güvenmiyorum bile güya özünde iyi baba çocuğuyla ilgileniyor ama yinede kızgınım aldatma ihtimalini düşündükçe kafamdan kaynar sular dökülüyor

Ben 22 o 29yaşında

(4,187 puan) tarafından

Önce bir konuşmayın , uzak durun birbirinizden sakinleşin. Siz bu olayın üzerine hâlâ aksiyon arayıp bir de bunu yaşıyorsunuz. Dinlemeye , düşünmeye fırsat bırakmıyorsunuz birbirinize. Bu arada daha çok küçüksün  

(110 puan) tarafından

Ben sakinim zaten sakin olmasam ne var ne yok kırar dökerdim onunda kafasını patlatırdım tırnaklarımda uzun değilki gözünü çıkarayım ama bir tarafdan seviyorum bilmiyorum ya çook boğuluyorum

+1 oy
(236 puan) tarafından

Bacım sen ne yaşıyorsun böyle ya? Allah yardımcın olsun. Simdi de aldatma mi çıktı ☹️ .

(110 puan) tarafından

Belkidw çıkması ben çıkarıyorum ama hisediyorum oda yok öyle şey diyor senin sinirlerinle oynamak için öyle davrandım diyor

(236 puan) tarafından

Ne yaptı mesela? Mesaj foto felan mi yakaladın? O sinirle yapmış olabilir ya yani sinirlerini bozmak için rol yapmış olabilir bence. 

(110 puan) tarafından

Telefonunda azar uygulaması var ve bunu sırf sen gör diye indirdim dedi

Kavga ettiğimiz 2gece eve gelmedi bunada otelde kaldım dedi

Bir günde beni yanlız bıraktı arkadaşlarıyla puba gitti 

Kendisi eğer seni aldatmak istesem yaparım ruhun duymaz diyor

(236 puan) tarafından

Klasik erkek lafları. Ruhun duymazmis. Tavrı sinir bozucu. Uygulamayı yanında açsın. Bak bakalım temiz mi?

(110 puan) tarafından

Açıcaktım izin vermedi bak gördün mü rol falan yapmıyor aldatıyor işte

+1 oy
(1,371 puan) tarafından

Şuan bence eşine de kinben bosanmak istiyorum ama şuan biraz sakin kalıp düşünmek istiyorum deyip annenin evine git onlara da bişey söyleme. İkiniz de biraz kafa dinleyin. Eşin işin ciddiyetini anlayıp geri adım atmaya başladı anlaşılan. Sen alttan alıp hemen ikna olursan yola getirmen cok zor olur 

(110 puan) tarafından

Tüm sinirlerimle oynadı ya onun yüzünden minicik bebeğede sinir oluyorum tahammülsüz şey oldum

+1 oy
(6,598 puan) tarafından

Kör karşısındakini kendi gibi görürmüş demekki kendi çok temiz değil pis program indirmiş iki gece de eve gelmemiş kendi her haltı yemiş cezayı sana kesmiş  seni eve kapatamaz böyle bir hakkı yok sana günlerdir kan kustur du umrumda olmadın sende ona yüz verme eğer seni aldatdıysada yanında durma 

(110 puan) tarafından

Ya bana eski sevgilim yüzünden herşey dedi ama ben o azar denen zıkkımın ne olduğunu sayesinde öğrendim ya burda suçlu benmiyim 

(6,598 puan) tarafından

Ben seni en başından beri şuçlu bulmadım sadece keşke numara değiştirseydin dedim eşininde uzayıp giden kinine anlam vermemiştim demek sebep buymuş kendini aklama çabasına düşmüş bende bu uygulamayı ilk kez bu grup da duydum geçen birinin kocasıda indirmiş ne kadar pislik bir şey

(110 puan) tarafından

Yok ben zaten direkt sen bana suçlusun dedin demedim öyle çıktıysa özür dilerim

(6,598 puan) tarafından

Yok canım ben öğle dedin demedim öğlede anlamadım zaten benim telafuz hatası olmuş ben en başindan beri hep seni haklı buldum iki tane pislik yüzünden lohusa halinle üzülmüş sün ikiside Allah bildiği gibi yapsın inşallah

+1 oy
(5,573 puan) tarafından

Biz senin postları okurken çilekeş olduk ya. 

Eşinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum artık. Kötü yanını göstermiş. Zorbalık etmeye başlamış giderim deyince. Aldatsın ya da aldatmasın, sen herhangi bir sebeple boşanmak istesen p.sikopata bağlayacak bu adam.

Sen de hatalısın. Her şeyden önce çocuk yaşta evlendiğin ve çocuk yaptığın için... 22 yaşındasın yaşadığın mevzulara bak... 

(110 puan) tarafından

Tek çıkış yolundum biraz daha o evde o ailede kalsaydım deli olucaktım

Tamam beni okuttular sevgi gösterdiler ama bir gün sevgi gösterseler üç gün bunu burnumdan getiriyordular size saçma hatta ergence gelebilir ki gelirde çünki düşünce tarzlarımızda farklı siz mantıklı düşünürken ben bir anlık gaflette bulunuyorum ve o an aklıma ne eserse onu yapıyorum

Asla birşeyi uzun uzun düşünmem. Mesela o kadar mantıklı düşünseydim ilk andan eski sevgilimle hiç tanışmazdım+ona numara vermezdim sonrada birşey olmamış gibi sırf herşeyi geride bırakma adına koşa koşa "tamam ya zaten abim tanıyor kaç senedir güveniyor onunla iş yapıyor" deyip hemen evlenmezdim 

Evlendikten sonrada önce iş bulayım çalışayım demeden diplomamı evde uyutup korunma adlı şeyden habersiz hemen hamile kalmazdım 

İşte bunun için bunların hepsi için mantık olması lazım ama oda bende yok. Belkide var ama işin içine kalbim girdiğinde herşeyi batırıyorum

(5,573 puan) tarafından

Ben hâlâ çocuk olduğunu düşünüyorum. Evliliği, çocuk sahibi olmayı idrak edecek biri korunmayı da bilir korunmamayı da. 

(110 puan) tarafından

Haklısın bebek istemeseydim gerçekten korunurdum ama istiyordum pişman değilim sadece bunaldım mutlu olmak istiyorum

0 oy
(5,699 puan) tarafından

Belli ki biyerleri tutuşmuş. Hiç taviz verme, net ol ama bu sürede onu şüpheye düşürecek hiçbişey yapma olabildiğince şeffaf ol,anlasin sana güvenmemek neymiş.

Muhatap olma,kendini açıklamaya çalışma. Arada gözünü korkut dilekçe yırtarak beni eve kilitleyerek engelleyemezsin ayrılığı,sana güvenim de sabrım da bitti de. 

Barışmaya çalışacaktır, yelkenleri suya indirme. Ne kadar kararlı durursan o kadar kendine güvenin olur 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 926 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,065 göst.
+5 oy
13 cevap 549 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (231 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 847 göst.
28 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,642 soru

24,061,635 cevap

330,163 kullanıcı

...