0 oy
59 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,229 puan) tarafından

Başlayalı 10. Gün oldu Arada sırada işine gelince tuvalete gidelim demeye başladı yeni yeni ama tuvalette sadece çişini yapıyor kakayi hala öğrenemedi iki gecedir bez bağlamiyorum gece 3 gibi kendim lavaboya kalkarken onu da tuvalete götürüyorum çişini yapıyor ama kakayi hala öğrenemedi sizce nasıl gidiyoruz kakayi ne zaman öğrenecek ? İki buçuk yaşında erkek

2 Cevaplar

0 oy
(317 puan) tarafından

Klasik olacak canım ama sabır işi 4 yavrum var sonuncu beniboyle zorladiki anlatam sana dedim olmayacak artık yaaa ilk tuvalete girmedi bir ay üzerine yaptı sonra yavaş yavaş lazimliga yaptı kaka yapamdi üstüne yaptı hep sonra yavaş yavaş kakayida öğrendik şimdi elhamdülillah bide 3 yaşını geçmişti ben başladığımda 

(115 puan) tarafından

Abla sana birsey soracağım benim kızım 17 aylik surekli eliyle bezi çıkartmaya çalışıyor erken mi eğitim için 

(1,229 puan) tarafından

Cevap için teşekkür ederim ilk günler sürekli altına yapiyodu şimdi iyi kötü çise alıştı azonce kaçırdı tuvalet dedi yarısını altına yarısını tuvallette çişini yaptı ama kaka zor ablamın oğlu da ilk kakayi ogrenmis

-Reklam-
0 oy
(11,156 puan) tarafından

Tuvalet eğitimi sabır işi canım bu süreç her çocuğa göre değişiyor umarım seni de kendini de çok yipratmadan kaka olayını da çözer. Benim büyük oğlum kaka yaparken ya kapı arkasına saklanıp kapı kolunu tutar ikinarak yapardı ya da TV ünitesinin yanına geçip tutunup yapardı.o pozisyona geldiği an kapıp koşuyodum WC ye. Küçük de bir kez halıya yaptı kendi yaptığından ve kokusundan rahatsız oldu bir daha üstüne falan yapmadı pislencem diye diye koşuyodu wc ye🤣🤣

(1,229 puan) tarafından

Henüz sabırlı davranıyorum inşallah boyel devam eder çocuk bilmiyor sonuçta ama annelerin isi çok zor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,361 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
+2 oy
1 cevap 94 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (3,005 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,764 cevap

331,235 kullanıcı

...