0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (638 puan) tarafından

İki gün önce post açmıştım bebeğimin karın çevresi iki hafta geride dogurtacaklar di  çok şükür dün taburcu oldum perinatoloji doktoru okdr da önemli bir şey değil dedi bebek gayet büyükmüş 37+6 günlük kilosu 2960 gram dedi bna bnde çıkışı verip çıktım eve geldim çünkü üç defa nst çekildi hiç birinde sancı çıkmadı acilmada yok zaten şimdi sizce bebeğimin kilosu iyimi bide evde kendim doğumu başlatmak için ne yapmam lazım sancılarımi nasıl cogaltirim 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,197 puan) tarafından

İyi sayılır yani .

Acelen ne bebek geleceği zamanı bilir 😀

(638 puan) tarafından

Yanı bn doğsun istiyorum artık psikolojimi bozdular küçük falan diyip kötü bişey olur diye korkuyorum 

(1,197 puan) tarafından

Olmaz Allahın izniyle. Küçük doğan bebeklerin bazıları daha çok kilo alıyor. 

(638 puan) tarafından
+1

İnşallah canım teşekkür ederim ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(3,456 puan) tarafından

37+5 de 2820 doğdu oğlum. Küveze falan girmedi. Kilosu iyi. İçeride kaldıkça daha da alır zaten 

(638 puan) tarafından
+1

İnşallah canım teşekkür ederim ❤️ 

+1 oy
(3,403 puan) tarafından

Yani benim 37+5 doğdu 3440 kg

(638 puan) tarafından

Maşallah canım benimki ben fazla beslenemedim ve çok stresli geçiyordu günlerim ondan olabilir 

(3,403 puan) tarafından

Ben dikkat ettim sadece 6 kilo aldım bebeğe almışım nasılsın et balik çok yedim

(638 puan) tarafından

Vlh bn dikkat etmedim kendimde fazla kilo almadım bebekte almadı ki zaten bebeklerim zayıf doğar büyük kızım 2890 gram doğdu 

+1 oy
(2,734 puan) tarafından

Ne kadar kalsa o kadar iyi.tabi sağlık sorunun yoksa.ben 38.haftada zorunlu sezeryan oldum sağlık sorunum vardı.doktor 3500 kilo dedi 3200 doğdu.bence acele etme Allah ne zaman tamamlarsa doğumunda başlar ç zatwn

(638 puan) tarafından

Öyle haklısın canım bekliyeyim bakalım neler oluyor ❤️

+1 oy
(14,507 puan) tarafından

Muz kaşar çok hızlı kilo yapıyor bebekte. Çok düşük değil kilosu canınızı sıkmayın kizim suyu bitti 37 de doğdu 2850

Yürüyüş/ merdiven çikmak/ yerleri bezle eğilerek sılıp temizlik yapmak/ sıcak suya oturmak/cinsel ilişki 

Bunlar doğumu başlatmazsa bile , doğururken hizli ilerlemesini sağlıyor oğlumu 41+5 te doğurdum

(638 puan) tarafından

Böyle deniycem hepsini canım çok teşekkür ederim kilosunu da bilmiyordum en son perinatoloji doktoru söyledi öyle rahatladım ben 2200 bekliyordum korkuttular beni az kalsın sancısız acilmasiz zorla dogurtacaklardi

+1 oy
(5,834 puan) tarafından

Bebeginin kilosu gayet iyi. Buyuk oglumu 37+6da 3350 dogurmustum. Kim kucuk dedi anlayamadim yani. Suan dogsa bile 3 kilo haftasina gore iyi. Evde dogumu baslatmak icin sana tavsiyem evi hamile degilmissin gibi haldir huldur temizle. Ustune mutlaka yuruyus yap. Iki cocugumda da evi bastan asagi temizleyip yuruyus yaptiktan 2-3 gun sonra dogurdum. Iliski de oneririm.

(638 puan) tarafından

İnşallah canım deniycem ilişkiyi deneyemem çok rahatsız oluyorum şahsen diğerlerini deniycem

+1 oy
(1,629 puan) tarafından

Valla kizima 4 kg dediler 41 haftada 3.450 dogum yaptim o kilolar dusuk cikiyir dediklerinden ve haftaniz erken neden dogum icin ugrasiyorsunuz 40.kadar her sey yolundaysa bekleyebilirsiniz.

(638 puan) tarafından

Öyle yapayım canım bekliyeyim bir hafta daha gelmezse başlıycam 

+1 oy
(2,644 puan) tarafından

Kızım 36 haftalık 2400 doğmuştu 

Oğlumda 38 haftada 3300 doğdu 

Ama zayıf görülürdu

Banada oğlumda bacak boyu kısa falan denilmişti hep 37 denildi doğdu 50 cm çıktı😁😁

O kadr kafana takma evde dinlen hep muz ceviz kilo aldırır onları sık sık yee son haftan zatn ne kadr dinlensen azda olsa kilo alsa bebek o kadr iyi 

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 

(638 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım öyle yapicam bir hafta daha gelmesin iyice kilo alsın ondan sonra gelsin bebişim ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 191 göst.
0 oy
5 cevap 108 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gulsumss (851 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,471,611 soru

24,100,988 cevap

332,408 kullanıcı