0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (1,003 puan) tarafından

Ev kredili bir ayı kaldı son taksit. Eşimle ciddi tartışıyoruz artık zıvanadan çıkmış durumda. Ev onun üstüne acil şerh koydurmam lazım hiç güvenim kalmadı ona. 

9 Cevaplar

+1 oy
(16,985 puan) tarafından

Tapuya git, ordan sana belge veriyorlar. Sen o belgeyi doldurup muhtara onaylatiyorsun. Sonra tapuya götürüp verince şerh koyuluyor. Tapuya ait bilgilere ihtiyacın olacak. İnşallah vardır fotokopisi falan sende. 

(1,003 puan) tarafından

Ben boşanmadık evdeyiz ama ben o noktaya gelip gelmiycemizi bilmiyorum önceden önlem almak istiyorum

(16,985 puan) tarafından

Zaten boşanmadan koyuluyor bu şerh. O evde eşinle birlikte yaşadığını falan onaylaması gerekiyor muhtarın. 

(1,003 puan) tarafından

Muhtarda tanıdık of

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

sen gdip esinin uzerindeki eve tedbir koyduramasainki heralde bence yani.

(1,003 puan) tarafından

Ama aile konutu evlendikten sonra alındı

0 oy
(22,682 puan) tarafından

Babaannem koydurmus ama nasıl oluyor bilmiyorum. Notere falan gidiliyordur sanırım. 

0 oy
(167 puan) tarafından

Evlendikten sonra alınmışsa önce avukatına gidiyorsun o seni tapuya gönderiyor parsel ogreniyosun yada biliyorsan direk avukatın koyduruyor 

(1,003 puan) tarafından

Boşanma yok henüz avukata gitmeden olmuyor mu

(167 puan) tarafından

Maalesef koydurulmuyor bildiğim kadarıyla 

0 oy
(115 puan) tarafından

Yeni yasayla herşeyi yapabilir eşin mal kimin uzerineyse söz hakkı onun oluyor bosanirken talep edemiyorsun.bence hemen bir avukatla görüş anasının babasinn üzerine yapsa hicbirsey talep edemiyorsun eskidendi o herşey bölünecek olayi

(1,003 puan) tarafından

Ödenen krediler tarih belli ama 

0 oy
(7,132 puan) tarafından

Ben koydurmustum canım 

Tabu ile birlikte tabuta gitmiştim ordan yonlendirdiler muhtarlığa vs gitmistim 

Ama gidince direk eşine haber gidiyor MSJ olarak haberin olsun tartışma yasiyabilirsin

(5,134 puan) tarafından

Bende avukata sordum koydur eşinin haberi olmaz kesinlikle dedi 

Anca satmaya kalkarsa yada birinin üzerine devir yapmaya kalkarsa o zaman duyar dedi 

0 oy
(1,740 puan) tarafından

Önce avukata gidiyorsun aile konutu şerhi koydurmak istiyorum diyorsun o sana kağıt veriyor onunla tapu dairesine gidiyorsun ordan seni belediyeye yönlendiriyor söylediğin adres de ev var mı yok mu onun adına sana kağıt veriyorlar bide muhtara da imza attirman lazım ordan tekrar tapu dairesine gidip kağıtları veriyorsun hemen işleme koyuyorlar zaten sabah erkenden gidersen 1 günde halledersin konulduktan sonra eşine kağıt geliyor haberin olsun 

0 oy
(5,134 puan) tarafından

Valla ben tapuya gitmistim 

Bilgisayardan formu doldur sadece burda imza atacaksın dedi 

Ada parselini bilsen yeter dedi

0 oy
(5,134 puan) tarafından

Ben avukata sordum evlilik cuzdaniyla tapuya git dedi 

Ada parselin bilsen yeter dedi 

Eşinin de haberi olmaz dedi 

Tapudaki adamda bilgisayardan gir formu doldur sadece buraya imzaya geleceksin dedi

(1,003 puan) tarafından

Para filan yatırdın mı ücretli mi. Orjinal tapuyla gitsem yetmez mi  bide evlilik cüzdanı? Ada parsel nerden çıkıyo

(5,134 puan) tarafından

Ben e devletinden bulmuştum canım 

Tapuya gittim ama koydurmadim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 202 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu