Yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz ama her ay hayal kırıklığına uğruyoruz şuan da regl günüme 5 gün var dün test yaptım dayanamadım negatif evlenmeden önce korunma iğnesi yaptırdım 1 doz evlendikten sonra da 1 doz toplam 2 doz korunma iğnesi oldum yaklaşık bir ay da doğum kontrol hapı aldım regl düzensizliği için bekarken pcos var dediler yaklaşık 5-6 doktora gittim hepsi aynı dedi en son 2 doktor öyle bir şey yok yanlış teşhis demişlerdi hamiş olmayı çok istiyorum kızlar önerileriniz neler lütfen yardım eder misiniz
Hormon testi yaptirdin mi kadin dogumda rutin bir kontrol yaptir hersey yolundaysa 2 gune bir iliski hatta adet takvimi indir orda yumurtlama gunleri oluyor onlari es gecme ve stres olma akışına birak benim arkadasim 1 yil denedi ondan sonra kaldi megersem yumurtlama gunleri farkliymis onun tam tedaviye baslicaklardi hamileymis
Evliliğimizin ilk zamanları hormon testi diyerek kan aldılar normal çıktı ertesi gün çıktı bazıları hormon testi bu kadar çabuk çıkmaz diyorlar ama bilemedim yine adet takvimim de yüklü aslında yumurtlama günlerime de özen gösteriyorum hatta bu testlerden de yaptım yumurtlama günü için ama hep negatif çıktı artık ne yapacağımı bilmiyorum 🥲
Sen zamana birak canım birde ultrason muayenesi lazim yumurtaliklarin nasil baktir sende problem yoksa esinde sperm testi versin onda da problem yoksa doktor tedavi sekli belirliyor mfk yi takip et dogal yolla hamile kalan cok onda
Tamam canım teşekkür ederim mal ne oluyor onu anlamadım
Mal ne kiz yazmamism oyle sey mehmet fatih karsli (mfk ) kadin dogum uzmani o
Ay özür dilerim 😂😂 klavye çevirmiş fark etmedim daha yeni gördüm valla teşekkür ederim canım
Banada pcos var demislerdi, 1 hafta hayıt otu cayi tükettim gunde 1 bardak, sonrasinda pcos kalmadi demislerdi. Ise yaradigini dusunuyorum. Allah hayirli zamanda kucagini doldursun
Hamile kalabildiniz mi peki sonrasında? Amin çok teşekkür ederim 🥹❤️
Evet su an hamileyim elhamdülillah, hamile duası: Rabbim sana ve isteyen herkesin kucağını hayirli bir evlatla doldursun.
Birde stres yapıp kendini şartlama canım, stres vücudu kilitler. Akisina birak, Ol der oluverir ❤️
Ya çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin teşekkür ederim inşallah❤️
Benimde arkadaşımda istiyordu,adet döneminde maydonoz soğan içmesini söyledim.2.ayında hamile kaldı.tabi diyet filanda yapıyor.bende bu şekilde hamile kaldım.eğer kilon varsa 5 kilo da olsa veröeye çalış
Morelini yüksek tut çok takıncada olmuyor
Ya ne güzel maşallah çok sevindim 5 gün var adetime eğer bu defa da negatifse dediğini yapacağım inşallah hayırlara vesile olsun 💝
Ben 5 ay korunmadım olmadı doktora gittim artık bebek düşünayorum diye folik asit verdi 6 ay sonra gel dedi ilişki günleri önerdi muayene etti falan tam 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim kaybettim onu 8 ay yine korunmadım tekrar hamile kaldım ama bu süreçte kürler denedim her ay farklı bişey bal çörekotu tarifi hayıt tohumu çobançökerten otu soğan suyu olmedı en sın dıktore gittim yumurtalarıma bakıp ilişki günü önerdi o ay hamile kaldım yine kaybettim tekrar yumurta takibi yaptım ama olmadı en son bu ay dinlenicem dedim takip etmicem ay hamile kaldım onuda kaybettim maalesef 3 ay sonra hiç bir şey yapmadım istemiyorum artık yeter dedim tüp bebek denicem kendiliğinden hamile kaldım şuan çok iyi ilerliyor gebeliğim çok şükür ovülasyon testleri alıp yumurtlama gününü takip edebilirsin canım bide kafanı boşaltmak en büyük etken ben o kadar takıntılıydımki bebeğe anlatamam eşimi sadece ilişki günleri görüyorum adam umrumda değil gün sayıyıyorum test için 15 tane test yapıyorum regl öncesi her ay çok fazla takıntı yapmıştım saldım bi yerde çok yıprandım çünkü araya başka sorunlar girdi bebek çıktı aklımdan o zmn olmuş hemde afedersin bir gecelik bişeyden çocuk nasıl olur derdim inanmazdım hayatta ben günlerce yumurta peşinde koşuyorum olmuyor diye ama bir gecelik birşeyde oldu
Aslında nasip kısmet işi biraz da kayıpların için çok üzüldüm inşallah rabbim sağlıkla huzurla hayırla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende 2-3 ay önce çok takıntılıydım her gün regl öncesi test yapıyordum son zamanlarda biraz saldım aslında ama yine de insanın içinde bir şeyler kopuyor geçen haftalarda eski bi ebenin yanına gittim eskilerde varmış kızlık düşmesi diye bir şey bende varmış masaj yaptı ovaladı adet olursan gel olmazsan gelme dedi elinin değidiği kim varsa sürüyle çocuğu olmuş 😅 bilmiyorum hurafe mi değil mi ama hayırlısı olsun 🥲
Kadim bilgileri inanırım ben gerçekten ehli insanlar bu işi anlıyor hastane ultrason olmadan öncede kadınlar bu şekilde tedavi oluyordu inşaallah ehli biridir işine yarar canım Allah ne zaman yazdıysa ozmn oluyor
Canım bu konuyu takıntı haline getirmissin böyle olacağı varsa da olmaz rahat relax olacaksın kafan boş hiç bişey düşünmeden dene stres yapma emin ol olacak herşeyin bir zamanı var vaktinden önce horoz ötmez derler
Çok haklısın canım önceden daha fazla takardım ama şimdi biraz daha iyi durumdayım evleneli bir sene bile olmadı aslında 🥲 ama insanın önüne bebekle ilgili bir şeyler çıkınca ister istemez hüzünleniyor 🥲 çok teşekkür ederim güzel yorumun için 💖
Rica ederim canım bende 1.5 yıl bekledim ama gerçekten stres yapma hiç bişey düşünme bebek için diye bile düşünme Allahin izniyle olur
Çok teşekkür ederim inşallah hayırla kolaylıkla nasip etsin Rabbim
doet bes ay olmus zaten nirmal ki illa aninda tutacak diye bir kaide yok yillarca ugrasmadin daha acele yetismesi gereken bisy de degil bence okadar sabirsizlanmalik bir durum degil
bos yere kendi kendini strese sokarsan olacagi varsada olmaz zaten
Kilonu bilmiyorum ama gerçekten kilo vermek cips kola bütün abur cubur şeker ekmek bırakıp sağlıklı beslenip kabak çekirdeği tuketeceksin bol su iç yürüyüş yap.stresten dedikodudan kavgadan uzak dur.vucudun dengeye girdiğini anlayınca çok rahat hamile kalıyor.gobek düşmesi ağır şeyler asla taşıma gibi şeyler de var bir iki ay kendini düzene sokarsan olur ins
Şuan 90 kiloyum boyum 173 kilo konusunda çok sıkıntılıyım veremiyorum maalesef yemek konusunda da az yiyorum ama nafile herkes vurdururduğum iğnelerden dolayı olduğunu söylüyor ama bakalım teşekkür ederim yorumun için canım uygulayacağım dediklerini mutlaka 💖
Tiroidlerine baktır istersen benimde tiroidlerim çalışmıyordu kilo yapıyor o vücudun işleyişini etkiliyor gizli şeker en de baktır istersen sağlık ocağı yapıyor hepsini sabah aç karnına git istersen
1,469,971 soru
24,079,696 cevap
331,116 kullanıcı