+1 oy
153 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (85 puan) tarafından

Hanimlarr kizim 30 aylik tuvalet egitimine basladik 1 haftadir bezi varken ara ara tuvalete oturuyorduk 2 gündür gün icinde bez takmiyorum gece takiyorum ilk gün iyi gecti ama bugün berbatdi 4 kez altina yapti 3 kez tuvalete bana hic alisamicakmis gibi geliyor bilemiyorum cok zormus hic böyle olacagini tahmin etmemistim birde agzinda yara cikti sürekli agliyor mizmiz o beni asil yipratan oluyor. önerileriniz varmi acaba ayrica kizimin cok büyük kaka sorunu var aglaya aglaya yapiyor 10 aylikdan bu yana gecen ilk defa tuvalete yapti ama simdi yine yapmiyor...

4 Cevaplar

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Bunu anlat canim Wc ye yapmazsa totosunun aciyacagini, üzerinin kirlenmesini ve onun rahatsız olacagini. Anlar artık büyümüş çünkü. Wc ye oturuyorsa korkma alışır. Ama sana tavsiyem gece de bağlama. Bırak yatağı islatsin ona da alisiyorlar zamanla

-Reklam-
+1 oy
(24,471 puan) tarafından

30 ay beze yaptığını iki günde sorunsuz tuvalete yapması mucize olur. Onlar için bir geçiş süreci elbette olacak benim oğlum bir kaç güne alıştı ama bir hafta on gün büyük tuvaletinde direndi en son yapıyordu öyle gidip temizliyorduk. Verebileceğim tek tavsiye kararlı ve sabırlı olun 

+1 oy
(1,490 puan) tarafından

Ben senin yaşadıklarını tam 15 gün boyunca falan yaşadım bu 15 gün süre içinde sadece 3-4 kere lazımlığa oturdum Bence Çok sabırsızsın biraz sabırlı olman lazım en az bir ay sürüyor bu süreç sık sık tuvalete götür 1 saatte bir götür Tuvalete gitmek istemediği zamanlarda tuvaletini yaptıktan sonra ona hediye vereceğini ödül vereceğini falan söyle çocuğu sık sık takip et zamanla tuvaletinin geldiğini belli ediyor o zamanları götür zaten zamanla ne zaman kakasını yapacağını biliyorsun

0 oy
(28,451 puan) tarafından

Canım sürekli sor unutmasın sakin ol sakın kıZma bağırma annecim tuvalete gitmemiz gerekiyor de ben öyle bi haftada alıştırdım geceyide bıraktı şuan kurtulduk bezden 

(85 puan) tarafından

Geceyi nasil alistirdiniz peki, kizim aksamlari süt ictigi icin doluyor sabaha kadar

(28,451 puan) tarafından

Geceyi yatmadan yarım saat önce bişey yiyip içirme yada sürekli uyandır en az iki kez uyandır 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
+2 oy
8 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,477,081 soru

24,178,173 cevap