+1 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Kizlar eşim şehir dışında Küçük bebeğimle Tekim çok kötüyüm nefes alıp vermekten zorlanıyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,359 puan) tarafından

Kimsen yok mu aile olarak destek istesen

-Reklam-
+1 oy
(597 puan) tarafından

Çocuk-çocuklar doğduktan sonra yeni bir hayata ve ev düzenine adım atılıyor senin yapacak bir şeyin yok canım. Özellikle gurbette olan eşi şehir dışında olup çocuğunu yanlız büyüten anneler için yapacak hiç bir şey yok. Bu bir süreç. Bu sürece ne kadar iyi adaptasyon gösterirsen yeni düzenine o kadar çabuk alışcaksın. Zaman geçtikçe yeni düzenine ayak uydurmaya çalışacaksın. Üzülme artık bu ev çocuklu bir ev, ben çocuklu bir anneyim diyeceksin. Tek başına iki çocuk büyütmüş biri olarak söylüyorum alışacaksın. Ama bu adaptasyon krizleri çok normal tabii ki kendine moral vermeye çalış💕

+1 oy
(15,099 puan) tarafından

Hasta falan mısın yoksa bunaldın mı? Hastaysan ambulans hemen ara durumu izah et gelirler. Bunaldıysan gececek de kendini teskin et sure oku içinden 

+1 oy
(496 puan) tarafından

La havle vela kuvvete çek. Hasta isen acilden destek alabilirsin. Bebeğin uyuyunca güvenli bir yere al , balkonda otur sakın olmaya çalış. Panik atak olabilir derin derin nefes al güzel şeyler düşünmeye çalış. Şuan senin en güzel anların teksin zorlukların olduğu için böyle emin ol geçiyor. İçini ferah tut. Dua et yalnız değilsin Allah'ımiz var 

0 oy
(6,254 puan) tarafından

Evi yakın olan kimse yok mu anne kardeş kaynana falan

0 oy
(413 puan) tarafından

Düzene alışmaya çalış kafa dağıtacak birşeyler yapabilirsin.iki çocukla yalnızım.konu komşu konuşacak birilerin olsun.konuşmak iyi geliyor insana.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 481 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 304 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,678 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 505 göst.
+2 oy
19 cevap 539 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu