0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (3,703 puan) tarafından
Kızlar gebelik planlıyorum ama aynı zamanda cok kararsızım 

Kızım 2025 Eylül de anaokuluna başlıyor bana eğer şimdi bir bebek Nasib olursa o zamanlar bebek 4 veya 5 aylık olacak e tabi ilk günler de kızımın alışması zor olacaktır ben bebekle orda bekleyebilir miyim 

Veya gebeliği seneye bıraksam hamile olmuş olurum öyle daha mi kolay olur

Açıkçası yaş aralıkları da fazla açılmasın istiyorum cok kararsızım bir de benim riskli gebeliklerim oluyor 4 aydan sonra dinlenmem gerek  

Şimdi kızım evdeyken mi hamile kalsam veya kızım anaokuluna başlayınca mı bilemedim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,751 puan) tarafından
Kızım okula başladığında benimkide küçüktü sorun olmadı,  daha küçükler de vardı bebek arabasıyla gidip geliyorlar kışın yağmurluk takıyorlar yani böyle şeyleri bence akışına bırakın
(3,703 puan) tarafından
Evet te işte şimdi bebek mi olsa yoksa seneye mi olsa  düşüncedeyim hamileliği zor geçtiği için o da yoksa düşünmem fazla
-Reklam-
0 oy
(2,414 puan) tarafından
1.

Sınıfa giderken daha çok zorlanacaksın canım. Haberin olsun 
(3,703 puan) tarafından
O zaman hamile kalırsam mı daha cok zorlanırım
(2,414 puan) tarafından
Hayır canım.  Hamile iken zorlanmazsın . Hiç birinde. Şayet 1. Sınıfta bebek gelmişse geçmiş olsun. Benim geldi de ondan biliyorum
(3,703 puan) tarafından
Evet bende seneye erteledim bebek işini kısmetse
0 oy
(700 puan) tarafından
Anaokulunda zorlanmaya da bilir. Benimki maşallah diyeyim bir kere bile ağlamadi, hemen alıştı. Ama benden ayrı kalmaya alışkın çalıştığım için. Bizde ama kimse dışarda bekleme falan yapmadı. Akışına bırakın bence de ama kızınız 1.siniftayken de bebek çok daha zor olur
(3,703 puan) tarafından
Yani simdi mi  hamile kalsam veya kızım ana sınıfına başlayınca mı hamilelik daha mantıklı olur

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 84 göst.
22 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 431 göst.
+1 oy
6 cevap 165 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 286 göst.

Kategoriler