0 oy
92 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,785 puan) tarafından

Kızlar ya ne bilim sanki büyük goguslu olanların sütü çok olur gibi hissediyorum oğlum bir yaşında acaba var mı hala sütüm emiyor yani bi problem yok ama

4 Cevaplar

+2 oy
(1,879 puan) tarafından

Bir yaşında cocuk annesinin böyle soru sormasına şaşırdım dogrusu, hadi hiç emzirmeden bunları düşünsem tamam diyeceğim, her kadın memesi cocuga yetecek kadar süt verir normalde , cünkü büyük memenin süt dokusu büyük diye birşey yok, yağ dokusu büyüktür, genelde süt bezleri aynı olur kadınların, bi kadın fazla fazla süt üretiyor ise süt hormonunun cok yüksek olmasındandır, yani memenin boyutu önemli degil. Bebek ne kadar emerse ihtiyacına göre o kadar süt gelir.

-Reklam-
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Bence büyük olmasıyla alakası yok benim küçük ama maşallah 2 yıl dolu dolu emzirdim çok şükür 

(1,785 puan) tarafından

İnşaallah benimde sütüm yeter

0 oy
(428 puan) tarafından

valla kafam kadar memesi olandan bi damla sut cikmioda findik kadar memesi olan ikiz ucuz bebek emzirebilio🤣🤣 yani hic alakasi bile yok

(1,785 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım 

0 oy
(482 puan) tarafından

Büyükle küçükle deyil kendine iyi bakmayla alakası var diye düşünüyorum.. kendimden yola çıkarak söylüyorum iyi beslenmediyimde sütüm azalıyordu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,219 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 253 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 69 göst.
+1 oy
4 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,473,007 soru

24,119,027 cevap

333,369 kullanıcı

...