Bebeğim sol göğsümden emdiginde yeteri kadar doymuyo illa sagdanda verip uyutman gerekiyor solda da olması için ne yapmalıyım o diğerine göre de bı tık küçük kaldi
Benim de sağ göğsümde süt azlığı var canım. Ben sağdaki süt artsın diye hep onu veriyorum ilk. Bir de emzirme bittikten sonra 10-15 dk kadar sağım yapıyorum. Bu arada illa da sağdan da verince uyuduğunu söylemişsin. Zaten her emzirmede 2 memeyi birden vermeye çalış ki uyarılma ve süt üretimi tetiklenmiş olsun.
Benim iki çocuğumda hep tekini emdi diğerini emmedi
Valla benim de öyle ya sol göğûsümü emmedi sağı emdi sol kesildi sütüm sagdakide yetmiyor
Kız sağım mastit olmamak için yapılmıyor mu
Yok cnm üst üretimi durmasın diye de yapılır. Mastit sütun çok olunca bebek emmezse mastit olursun sağım yaparsin ama sütün yok gelmesin istiyorsun sütün kesilmesin diye de sağım yapmna lazım bebek emmezse sağim ypamazsan süt üretimi durur
Ters pozisyon da emzdir öyle ver qciktiginda ver hemen tutar ters pozisyon ver genel olarak benim bebek uzun boylu braz 15 gün falan önce gttinde 7 buçuk dedi sağ taraf yetiyor aciktiginda veryroim günde bikere sol emiyor öyle yani oda doymuyor valaha sabah kahvaltısı da labne peynir yumurta sarısı brazda zeytinyağı koyiyorm veryorim yoğurt veryorim patates hasladim veryorim kabak brokoli falanda vercem bakım ne olacak çok kabız oluyor üç gündü yapmadı daha yeni yaptı katı yaptı baya
Benim de bebeğim öyle ya 5 günde bir yapıyor ek gıda vermeye korkuyim
Bnde valaha korkuyorum direk öksürüyor aha dyorim önünde kaldi
Hicbirsey böyle gelir böyle gider kimi duyduysanız aynı hep bir göğüs daha az.
Benimde sagim yapınca 30 40 cc zor çıkar soldan sağdan 80 90 cc cikar
Benimde öyle ucu kısa sağ tutyor sol.tutmiyor az kaldı içinde süt btcek galiba
e zaten ikisinide ver yek meme emmesin ki ikisinden de emsin bi tanesiyle uyutma ikisinide emer istese doymuo diye bisey yok zaten iksiinide emecek istedigi kadar
Benim kizim.7 aylik. Dogdugundan beri sagimla besleniyor. Makine ile sagmama ragmen benimde ayni sekilde.
1,467,765 soru
24,049,043 cevap
329,565 kullanıcı