+2 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,578 puan) tarafından

Bebeğim sol göğsümden emdiginde yeteri kadar doymuyo illa sagdanda verip uyutman gerekiyor solda da olması için ne yapmalıyım o diğerine göre de bı tık küçük kaldi

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim de sağ göğsümde süt azlığı var canım. Ben sağdaki süt artsın diye hep onu veriyorum ilk. Bir de emzirme bittikten sonra 10-15 dk kadar sağım yapıyorum. Bu arada illa da sağdan da verince uyuduğunu söylemişsin. Zaten her emzirmede 2 memeyi birden vermeye çalış ki uyarılma ve süt üretimi tetiklenmiş olsun. 

-Reklam-
+1 oy
(682 puan) tarafından

Benim iki çocuğumda hep tekini emdi diğerini emmedi 

+1 oy
(348 puan) tarafından

Valla benim de öyle ya sol göğûsümü emmedi sağı emdi sol kesildi sütüm sagdakide yetmiyor 

(1,578 puan) tarafından

Kız sağım mastit olmamak için yapılmıyor mu 

(348 puan) tarafından

Yok cnm  üst üretimi durmasın diye de yapılır. Mastit sütun çok olunca bebek emmezse mastit olursun sağım yaparsin  ama sütün yok gelmesin istiyorsun sütün kesilmesin diye de sağım yapmna lazım  bebek emmezse sağim ypamazsan süt üretimi durur 

(6,319 puan) tarafından

Ters pozisyon da emzdir öyle ver qciktiginda ver hemen tutar ters pozisyon ver genel olarak benim bebek uzun boylu braz 15 gün falan önce gttinde 7 buçuk dedi sağ taraf yetiyor aciktiginda veryroim günde bikere sol emiyor öyle yani oda doymuyor valaha sabah kahvaltısı da labne peynir yumurta sarısı brazda zeytinyağı koyiyorm veryorim yoğurt veryorim patates hasladim veryorim kabak brokoli falanda vercem bakım ne olacak çok kabız oluyor üç gündü yapmadı daha yeni yaptı katı yaptı baya 

(348 puan) tarafından

Benim de bebeğim öyle ya 5 günde bir yapıyor  ek gıda vermeye korkuyim

(6,319 puan) tarafından

Bnde valaha korkuyorum direk öksürüyor aha dyorim önünde kaldi

+1 oy
(3,042 puan) tarafından

Hicbirsey böyle gelir böyle gider kimi duyduysanız aynı hep bir göğüs daha az.

Benimde sagim yapınca 30 40 cc zor çıkar soldan sağdan 80 90 cc cikar

+1 oy
(6,319 puan) tarafından

Benimde öyle ucu kısa sağ tutyor sol.tutmiyor az kaldı içinde süt btcek galiba

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

e zaten ikisinide ver yek meme emmesin ki ikisinden de emsin bi tanesiyle uyutma ikisinide emer istese doymuo diye bisey yok zaten iksiinide emecek istedigi kadar

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Benim kizim.7 aylik. Dogdugundan beri sagimla besleniyor. Makine ile sagmama ragmen benimde ayni sekilde.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aybuke3443 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.