+1 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,539 puan) tarafından

Yarın bi haftalık olcaz kızlar havalar çok sıcak, bi zıbın tek kat kıyafet ve müslinede yarm kundak yapıyorum.

Gazlanır diyede korkuyorum yaptığım doğru mu acaba

20 Cevaplar

+2 oy
(87 puan) tarafından

İyi yapıyorsun Canım benimki daha yeni 2 aylık olacak şimdi haziranda doğdu ama ben ilk 1-2 hafta Yenidoğan kıyafetleri giydirdim üzerine kundak yaptım çocuğun her yeri isilik oldu uyumuyordu bile demek ki sıcaktanmış. Ben de buraya sormuştum ne zaman tek kata geçtim çocuk ondan sonra rahatladı yüzündekiler bile geçti 

-Reklam-
+2 oy
(15,196 puan) tarafından

Tek zıbın yahu hava kaç derece 

+2 oy
(52 puan) tarafından

Sadece zıbın canım.  Çok kalın giydiriyosun hele kundak hiç yapma bu sıcakta 

+2 oy
(2,257 puan) tarafından

Kız bı yazlık zıbın giydir yeter. Kundak fln kurdeşen tutar çocuğu 😀

+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Havalar aşırı sıcak soğuk değilki gazlansın.yazık isilik çıkarır

+1 oy
(7,106 puan) tarafından

Bence kundak yapma

+1 oy
(5,500 puan) tarafından

Kundagi birak 

(1,539 puan) tarafından

Kundağıda eliyle kendini uyandırmasın diye yapıyorum 

(5,500 puan) tarafından

O zaman takimi cikar canim 

(9 puan) tarafından

sadece kollarını tülbentle kundak yapar gibi bagla canm kundak iyi birşey yeni doğan icin 

+1 oy
(2,832 puan) tarafından

Bence çok fazla havalar her yerde şimdi 38-40 derece. Bu hafta 50 lerde. Oturdugunuz yer serin mi ya da klima mi calistiriyorsunuz. Öyle ise normal iyi ama diğer türlü tek zıbın yeter isilik olur 

0 oy
(1,698 puan) tarafından

Ben olsam sadece zıbın giydiririm üstünede müslin battaniye tmmdır yeğenim 1 aylıktan itibaren tamamen sade zıbın bez o kadar 

0 oy
(2,264 puan) tarafından

Kıyafeti çıkar tek zibinla yatsın canım yarim kundak yap kalın giydirme isilik olur 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Hava cok sicak yazik cocuga tek kat giydir kundak yapma.Isilik olur amma belki eviniz serindir bilmiyorum

0 oy
(14,202 puan) tarafından

Ya bende 2 gün sonra doğum yapıcam bunu düşünüyorum ne giydireceğiz diye

0 oy
(5,313 puan) tarafından

Kolsuz zıbın üstüne uyurken ince müslin yeter. Yoksa yakında her yeri isilik olur.

0 oy
(24,283 puan) tarafından

Ben kışın doğurdum ocakta ben şuan yaptığın gibi yapıyordum tek kat takım ve Müslin kız bebek ayrıca çok fazla bence ince takim yeterli 

0 oy
(11,601 puan) tarafından

Bizde yarın bir haftalık olacaz benimkide sıcaktan alnı boynu isilik olmuş banyosunu yaptırdım.

Sadece zıbın pijama giydirdim ince bir örtü örtüm 

Bundan önce hep zıbıni pijaması üstü şapkası vs hepsini goydirirdim 

0 oy
(730 puan) tarafından

Bebeğim bir aylık olacak evim çok sıcak doğduğu günden beri sadece zıbın gidiyorum çoğu zaman kurdukta yapmıyorum Allah'a şükür bir şey olmadı , dışarı bir yere çıkarsam şort tulum giydiriyorum o kadar evler aşırı sıcak yazık bebeğe bide alıştırma öyle sonra ufacık rüzgarda hasta olur 

0 oy
tarafından

Çok sarıyor sunuz bir zıbın bir ince alt yeterli 

0 oy
(4,857 puan) tarafından

Çok kalın giydiriyorsun. 30 derece üstü kolsuz zıbın ince çorap yeterli uyurken en incesinden tek kat müslin ört yeterli. 

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Vallahi canım benimki 1 aylık doğduğundan beri 0 kol zıbınla hiç başka bir şey giydirmedim kundak da yapmıyorum kayseri'deyiz havalar çok sıcak

0 oy
(10,001 puan) tarafından

Kundan olmaz yapma benim kız zıbınla duruyo ona rağmen yanıyo 

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 291 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Manollya (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
+3 oy
12 cevap 220 göst.
21 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,583 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 107 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (468 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,375 soru

24,153,402 cevap

335,020 kullanıcı

...