Herkese gunaydin yeni gune bismillah ins bizi gelistiren iyilestiren omrumuze guzellikledi kattgimiz yada farkindaligimiz artirdigimiz gun olmasi dilegiyle
Ya hanimlar postlarima denk gelenler yada dikkatini cektiklerim var midir bilmiyorm pstlarimdan da bahsedrim genelde *** *** ama bu sorunu kafamda a-sa-mi-yo-rum
Oglumla yalnz yasiyorum kok ailemi kaybettm kendi ana baba konusnda sansliydim fakat erken kaybwttim oglm 3 yasina kadar gorebildi annanesini,babasi askrri personel yanimizda degil koca sehirde ben ve oglm kaldik yalnzca
Oglumu sosyallestiritorm evde durdugumz gun sayilidir hatta gezeriz de yani.ama soyle bi gercekte var ki kok ailenin yerini akrabalik iliskilerinin yeride baska oluyo
Kayinvalidemgille sorunlairmz oldu belki asilirdi.ama.araya hirsizlik ve olmus aileme karsi kufur hakaret oldufundan dolayi asla da yaknlasmak gecmise sunger cekmekte icim elvermiyor xaten onlarla da derinlikli iliski yasayamayiz anlik guzel hosluklar dahi yasayamayiz evkeri kadini erkegi agzlri kufur.dolu sinir haliyle belki insan dolar konusur ondan bahsetmiyorm bunlar nasilsn iyi msin gibk sohbetleirnin icine de kufur yerlestiriyorlar
Bu konuda cok uzgunum ogljmda kimsesiz yetisiyor o derinligi sevgiyu tadmayacak insanoglunun icinde olan aidiyet hissini yasayamayacak
Bu konuda ben hep imtibandaym babamin tarafi cok azdi ve hep mesafeli davranan kisiler hep bi siyasetle matematikle iletiyolardi samimiyet yoktu annemin tarafi ise fakir oldugumz icin bizle samimi degillerdi hel dedim kalabalik samimi bi aieleye gekin gideyim kaynayip karisayim o aidiyet hissini yasayayim ama malesef ki olmadi ustelik cok kotu de eksildim
Bilmiyorm nasil dusunmeliydim koksuzluk duygusu hep.icimde derin oyuk sizinde goruslerinizi merak ettm