beddua degil direk dua:))) tee ilkokuldan beri benle kendini kiyaslar hep. kilo konusunda ozellikle. evlndik cck digurduk ben zayifladim o zatiflayamadi yillardir hasetinden ctliodu etmedigi sey kalmadi aekamdan. ben sayiflamak icin nereye gtsem benden haberaizce o da ayni ywre geldi hic bana soylemedi gizli gizli. bikac biseye gtti gizlice bana soylemeden guya supriz yapacakmis . akli cikr ben zayifliyorum kendi sisman kalio diye. tup kide oldu allhin cezaai artik oda zayif insalh alir geri sismanlar. ben hamileyken bana hep yiyecek resimleei atardi canim sundan cekio bundan cekio falan diye. guya ben gorucem de canim isticek hamileyim ya yerim de kilo alayim diye. spor yapiodum hamileykwn ay hic ugrasamam falan deyip surekli benim motivasyinumu bizmaya calisiedi. okadar ugrasiosun ama hamilesin illaki alacaksin falan derdi . benim motivasyinum yerinde kiloda almadim karnimda cikmadi aen hamile degilsin bizi kandiriyoraun deme basladi🤣🤣
ilkokulda ayni pantolonu almisz ona mgazAdaki beden olmus ben ondan iki beden buyuk giyyomusum depodan getirmisler bana benim bedenimi .cok hosuna gtmis ben ondan ssmanim diye. dusun ilkokul cocugu iken bile kendiyle kiyasliyormus beni.benim habwrim uok ilkokulda bile kendini bnle kiyaslarmis megersem. 30 yasindayken ogrendim ben bunu. 7 senedir ondan oyle nefewt ediyirum ki onun basina gelecek her turlu kotu sey beni inanilmaz mutlu edio. bana dost gibi gozukuo arkamdan kuyularimi kazdigini ogreneli 7 sene ildu. 7 senedir bende ayagina tas takilip dusse bile icimin yaglari erio sevincten. nesela storylerini izleeken ayyyh gotumun kenaei ayy sictgim bo.k diye diye izlweim ayy gweizejali mahlukat derim icimden elimde degil nefrwt ediyorum cunku kendiainden tikainitirum