+1 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

150 boy 80 kiloyum insülin direncim var b vitamini d vitamini hapı verildi eksikmiş ya saat 4den beri ac bıraktım kendimi şeytan gozume sokuyor abur çubur özelikle fastfood aklımı oynatcamm keşke igrensem yemek istemesem çikolata vardi ucundan yedim canım cok çekti regl zamanlarım bide çekirdek yedim karnım gurulduyor şekerim baktım cok düşük ağzıma sadece yumurta sürdüm bugün bide peynir 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,549 puan) tarafından

Valla benim yigenim oldu hepsini geri aldi kilolarin.Irade ile ilgili basta zoeunlu veriliyor mide almiyor ama zamanla normale dönüyor yine diyet vs dikkat etmeler spor sizin.iradenize kalmis.Ameliyat oldum ohh zayifim diye bir sey asla olmuyor.

(139 puan) tarafından

ay insLlh benim kuzenimde geri alir hepsini . cok amin amin aminn

(5,954 puan) tarafından

Niye beddua ediyorsun😀

(1,549 puan) tarafından

Umarim iyi bir sey demek istemissinizdir

(5,954 puan) tarafından

Bence tam tersi😀

(139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

beddua degil direk dua:))) tee ilkokuldan beri benle kendini kiyaslar hep. kilo konusunda ozellikle. evlndik cck digurduk ben zayifladim o zatiflayamadi yillardir hasetinden ctliodu etmedigi sey kalmadi aekamdan. ben sayiflamak icin nereye gtsem benden haberaizce o da ayni ywre geldi hic bana soylemedi gizli gizli. bikac biseye gtti gizlice bana soylemeden guya supriz yapacakmis . akli cikr ben zayifliyorum kendi sisman kalio diye. tup kide oldu allhin cezaai artik oda zayif insalh alir geri sismanlar. ben hamileyken bana hep yiyecek resimleei atardi canim sundan cekio bundan cekio falan diye. guya ben gorucem de canim isticek hamileyim ya yerim de kilo alayim diye.  spor yapiodum hamileykwn ay hic ugrasamam falan deyip surekli benim motivasyinumu bizmaya calisiedi. okadar ugrasiosun ama hamilesin illaki alacaksin falan derdi . benim motivasyinum yerinde kiloda almadim karnimda cikmadi aen hamile degilsin bizi kandiriyoraun deme basladi🤣🤣

ilkokulda ayni pantolonu almisz ona mgazAdaki beden olmus ben ondan iki beden buyuk giyyomusum depodan getirmisler bana benim bedenimi .cok hosuna gtmis ben ondan ssmanim diye. dusun ilkokul cocugu iken bile kendiyle kiyasliyormus beni.benim habwrim uok ilkokulda bile kendini bnle kiyaslarmis megersem. 30 yasindayken ogrendim ben bunu. 7 senedir ondan oyle nefewt ediyirum ki onun basina gelecek her turlu kotu sey beni inanilmaz mutlu edio. bana dost gibi gozukuo arkamdan kuyularimi kazdigini ogreneli 7 sene ildu. 7 senedir bende ayagina tas takilip dusse bile icimin yaglari erio sevincten. nesela storylerini izleeken ayyyh gotumun kenaei ayy sictgim bo.k diye diye izlweim ayy gweizejali mahlukat derim icimden elimde degil nefrwt ediyorum cunku kendiainden tikainitirum 

-Reklam-
+1 oy
(359 puan) tarafından

Tüp mide olacak kadar vahim bir kiloda deyilsin.. biraz iradeli olsan kendine güvensen o kiloyu verirsin canım.. belki bir diyetisyenle görüşürsen sana uygun bi diyet proqramı ayarlasa bolcada hareket etsen verirsin 

+1 oy
(84 puan) tarafından

Başka yorumu olan yokmu 

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Canim yanlis anlama da senin yemek yemek zaafin belliki tup mide ameliyati demek vucudundaki kilolari verdirecek sonraki surec yine sana bagli boyle yemeye devam edersen yine alirsin ki sen bence guzelinden diyete basla spor yap saglikli kilo ver boyuna gore kilon cok fazla kac yasindasin 

+1 oy
(95 puan) tarafından

Tüp mide sonrasi normal yemekleri yemekte zorlaniyorsun ama abur cubur yağ gibi akıp gidiyor çok basit zorlanmadan bir paket cips yiyebiliyorsun yani abur cubura isteğin azalmıyor tam tersi daha zorluyor mesela asitli şeyler hiç icmemen gerekiyor ama canın istediğinde sıkıntı yani sadece abur cubur yememek için ameliyat düşünme normal ana yemekleri miden almıyor zayifliyorsun çikolata tatlı cips gibi şeyleri istediğin gibi yine aynı sekil yiyebililiyorsun bir süre sonra ve daha fazla kilo alabilirsin

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Tüp mide olsan da senin için birşey değişmez. Düzensiz besleniyorsun çünkü. Çekirdek ve çikolata yiyeceğine oturup bi tabak makarna yeseydin hem aynı kaloriyi alırdın hem karnın doyardı. 

0 oy
(22,812 puan) tarafından

Tüp mide olunca yine istediklerini yiyemeyeceksin. Herşeyden bir kaşık alıp doyacaksin. Ama gözün doymayacak. Mecburen yiyemeyeceksin yine. Ve kendine boş yere zarar vermiş olacaksin. Ameliyat olup yiyememek mi yoksa kendi iradenle yememek mi daha mantıklı onu düşün. Diyetisyene giderek kilo verebilirsin bence. Hem ameliyatla mahrum kalacagin şeylerden mahrum da kalmamış olursun. 

0 oy
tarafından

Ya arkadaslar siz tüp ameliyatını kolay bisey mi zannediyorsunuz ya allah aşkına.

Resmen yarım insan oluyorsunuz ya.

Çay kaşığı ile yemek yemeyi yapabilirim diyorsanız buyurun başlayın hadi.

0 oy
(23,278 puan) tarafından

Yani irade diye bir şey yoksa sende kendini iyice hasta edersin çünkü o ameliyat öyle kolay bir şey değil bir sene normal hiç bir şey yemiyor mama gibi şeylerle besleniyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
+2 oy
5 cevap 153 göst.
+1 oy
0 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,468,577 soru

24,060,616 cevap

330,130 kullanıcı

...