0 oy
764 göst.
Diğer kategorisinde (2,677 puan) tarafından

Benim başta duysam asla kabul etmeyeceğim yalanlar

1)eşimin ailesi oğulları için alkol içmez demişti (içiyormuş)

2)ev hesap kitap ayrı olunacak denmişti(3yıl içinde yaşadım)

3)gelinimiz kızımız gibidir dediler(evden kovdular)

Bunlar  bana söylenen yalanlar sizede yalan söylendimi

29 Cevaplar

+3 oy
(1,859 puan) tarafından

Düğünden sonra da alınir sonra da gideriz hallederiz vs. 

(12,062 puan) tarafından

Ahahaha bu benimkiler. Altınımı eksik aldılar düğünden sonra da alırız sorun değil dediler biz saf iyi niyetli aile olarak sorun çıkarmadık zaten altın merakım yoktu ama 6 senedir eltim hala başıma kakar bana bunları bunları aldılar sana almadılar diye 

(2,677 puan) tarafından

Oralara hiç girmiyorum bile

(1,089 puan) tarafından

Aynen aynen bence bu söylenen en klişe yalan

(1,859 puan) tarafından

Bana da öyle dedi 4 bilezik taktı ben 5 istedim düğünden sonra alırım ben sana dedi 10 sene oldu çok komik yanı gecistirmek için hep. Onun yerine tutmaz ama yüzük alalım Beğen de demisti onu da kına da avuç içine koymak için aldı 

-Reklam-
+1 oy
(460 puan) tarafından

Ohoo neler neler

0 oy
(991 puan) tarafından

Düşününce yok sanıyordum 😀 

Düğünde 6 bilezik takilacakti düğün günü 5 tane taktılar 😀ama bir yıl sonra eksik bileziği aldılar. Maddi birşey olduğu için çok da durmadım üstünde 😀

(2,677 puan) tarafından

Bana da 5 alınacakken 4 aldılar düğünden sonra onlarda gitti

0 oy
(3,749 puan) tarafından

İstemeye gelince ayri evden bahs edildi. Nişanlılıkda da gitdim o eve. Düğüne yakın evimiz büyük hepimiz sığarız dedinlidi. Ses etmedim. 

(2,677 puan) tarafından

Banada ilçede ev tutup dizdiler.köy evinde hepberaber yaşadık.evde ufacıktı.

0 oy
(4,346 puan) tarafından

Eşim de ailesi de ne dedilerse yaptılar. Hiç yalan çıkmadı söyledikleri şükür. Zaten onlar da yapamayacağı şeyleri yaparız demedi biz de aynı şekilde yapılmayacak şeyler istemedik. 

(2,677 puan) tarafından

Beni o zamanlar görseydin ne kadar sqf derdin.hiçbirşey istemedim.bir dediklerini ikiletmedim.ama manevi olarak çok yıprattılar

0 oy
(5,028 puan) tarafından

Yapariz deyip de yapmadiklari bisey olmadi sukur bizde bisey istemedik zaten sunu da yapariz bunu da yaparız muhabbeti nerdeyse hic olmadi 

(5,028 puan) tarafından

Allah kuluna kaldiramayacagi yuku vermez sen benden guclusun demekki ben cok sukur esimin ailesinden cok bisey gormedim yemezler yedirirler icmezler icirirler bi derdim olsa ilk onlar yetisirler Allah bin kez razi olsun ama bizimde sorunlarimiz oldu bak bende makul bi insanin gozumde maddiyat hic yoktur sadece huzur isterim aramizdaki sorunlar da bunlar olmadi zaten sadece fazla mudahalecilerdi evim ayriydi evlenirken ellerinden geleni ardina koymadilsr ben bi cop istemedim onlar aldilar hep ama esim sinirlari cizmedi ailesi de herseye karistilar o halde anlasamadim senin ki gibi bi durum olsaydi nolur bilmiyorum kaldiramazdim heralde Rabbim guc kuvvet sabir vermis masaAllah 

(2,677 puan) tarafından

Rabbim dağına göre kar veriyor,belki bende senin yaşadıklarını taşıyamazdım.bizimkilerde yarfım ettikleri destekledikleri oluyordu ama dillendirince her seferinde yüzüme vurunca benim için anlamını yitirdi.o yüzden diyorum lafı edilecekse hiç yapmasınlar daha iyi.çok şükür bayadır karışmıyorlar

(5,028 puan) tarafından

Hih bak melese bu konu ben yeni evliyken kaynanam bi kac bisey yapti manti falan yapti bi kere birlikte yapiyoruz senin annrn niye gelip yapmiyosa dedi ne dicemi bilemedim annem caliyo benim bi hafta sonu gelip bi msnti bi borek bisey yapip koymuyo dolabina dedi ondsn sonra derdimi aldim daha da zorla verse almam yine bsk sabirliymissim bisey dememissin masaAllah sana 

(2,677 puan) tarafından

Ben safmışım ailemde uzakta olunca tek gördüler herbiri bi yandan karıştı.evlenfiğimde 18 dim daha.hatta annem bir keresinde kaynsnsma dedi.diğer kızlarım böyle bi yaşantıyı kabul etmezlerdi bakma Yağmur sabırlı sessiz diye susuyor. İşte ne geldiyse başıma sabrımdan sessizliğimden geldi ya

(5,028 puan) tarafından

Yasinda kucukmus o yasta evlensen bende ezilirdim 

0 oy
(1,593 puan) tarafından

parayi pulu gectim dinleri imanlari yalan cıktı 

(2,677 puan) tarafından

Aynı bizimkiler

(1,593 puan) tarafından

:D Vallaha mi yoksa sen benim eltim falan cikmayasin :P

(2,677 puan) tarafından

Tek gelinim.tek tabanca misali hepsiyle tek başıma uğraşıyorum😂

0 oy
(219 puan) tarafından

İki laflarından biri yalan biri şüpheli 😏

(2,677 puan) tarafından

Bende bunları yüzlerine vurunca arsız gibi sen demekki cesur değilmişsin uyanık olsaydın demişti kaynanam

(219 puan) tarafından

Derler bacım herşeye verecek bi crvaplatı var

0 oy
(7,127 puan) tarafından

Kredi var zincirin ve setini ver sana abi sözü Alaçam mal gibi verdim yetmiyormuş gibi iki Adana'da verdim hesap kitap hep bir güya bizim düğünden sonra ayrilacakti 7yil oldu aynı tas aynı hamam

(2,677 puan) tarafından

Ve o sözler asla tutulmaz

(7,127 puan) tarafından

Geçen sene oğlunu nişanladı abi sadece zincirimi al dedim bana dedi giden geri gelir mi o laftan kafama donk etti 

(2,677 puan) tarafından

Ben olsqm onudq vermezdim.bende zincirimi birde bilezik fiyatında yüzüğüm vardı ev yapılacak diye hepsinş sattılar.daha sonrada alyansım küpelerim gitti.

(7,127 puan) tarafından

Allah kabul etmesin şimdi gelinini getirdi yine borçları var istesin bakiyim veriyor mu

0 oy
(1,132 puan) tarafından

Hangi birini sayayım bacım

(2,677 puan) tarafından

İçine en çok oturanlar

0 oy
(24,842 puan) tarafından

Çok fazla söylediler ama içlerinden bi kocam adam çıktı 😎

(2,677 puan) tarafından

Rabbimin şanslı kulundanmışsın.👌

Benim kocamın saçları bile görmeye geldiğinde siyahtı düğünümüzde dipleri gelmişti😂

(6,261 puan) tarafından

Boyuyormuş yani😀? 

(2,677 puan) tarafından

Aynen 😂

Birde ilk kez görüştüğümüzde annesi yaşını 25 söyledi.içeri konuşmaya gidince kendisi 26 dedi

1 ay sonrada 27 yaşına girmişti

(6,261 puan) tarafından

Ayy ne tiksinç insanlar 😀

(24,842 puan) tarafından

Yyuh yaa 😂😂

0 oy
(703 puan) tarafından

Ben hiçbirşeyinize karışmam (herşeye karıştı) 

İki bilezik daha yapacam (yapmadı)

Ahırdaki hayvanlar için ayrımız yok bunlar hepimizin dedi (evde yatanın da malı oluyo bizimde diye bağırdı) 

(2,677 puan) tarafından

Bu yazdıklarının hepsini yaşadım eksik var fazlası yok

0 oy
(3,308 puan) tarafından

2 sene içinde ev alınacaktı 3.5 sene oldu, güya ev yapılıyor ama 2 sene varmış teslim edilmesine 

(2,677 puan) tarafından

Bende nişanlıyken sigortalı işe girecektim.sigorts başlangıcım olsun diye,kayınbabam çalışma ben senin sigortanı yatırırım dedi

Sonuç eşiminki bile yatmıypr

0 oy
(1,256 puan) tarafından

Bana değil de eltıme cok haksızlık yapıldı. Tek yatak odası alındı diğerleri sonra denıldı 9 senelık evli hala alacaklar😏

(2,677 puan) tarafından

İşte işin içine sonra lafı girdiyse bulunduğun ortsmı terk edeceksin

0 oy
(407 puan) tarafından

Pantolon giyiceksin dediler izin vermediler öyle içinde kaldı ki anlatamam 19 yaşındayım 

(1,567 puan) tarafından

Suanmi 19 yaşındasın 

(2,677 puan) tarafından

Aynı şekilde eniştemde çok kıskançtı.ablam etine dolgundu eniştemde giyimşne çok karışırdı pantolona izin vermezdi.şimdi isw karışmıyor bile.belkş seninkide zamanla yumuşar

(407 puan) tarafından

Evet şuan 19 yaşındayım 17 yaşında evlendim 1.5 aylık oğlum var 

İnşallah zamanla düzelir çünkü daha atmaya kıyamadım pantolonlarimi izin vermiyor 

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Eşimin kıskançlığı hiç belli etmedi ama hiccccc 

Kaynanamlarda sinsi gibi bizde şaşırdık beklemiyorduk böyle kiskanc olduğunu dediler ama kocam baya kiskanc 

Hatta bir keresinde sormuştum oda köprü geçene kadar demişti okuzzzz 

Onun haricinde birsey olmadı 

(2,677 puan) tarafından

Eşimde nişanlıyken kıskantı evlenince birden saldı.

(1,567 puan) tarafından

Nisanliyken kıskançlık normal erkekler gibiydi smdi bazen hastalık boyutuna geliyor 

Bilmiyorum evlilik ilk zamanlarında bohlr değildi yaşadığımız durumdan ötürü mü iyice böyle oldu bilmiyorum gelince de böyle devam ederse isim.cokkk zorrrr 

(7,127 puan) tarafından

Ne zmn gelecek belli mi 

0 oy
(400 puan) tarafından

Kaynanam maddi durumumuz yok biz düğün yapamayız dedi, herşeyi eşim tek yaptı . Yani yalan söylemediler hiç 

(2,677 puan) tarafından

Bak olmasa insan zaten yoktur diyip bişey istemez.bana kendileri dedi sana bunu yaparız şunu yaparız.evlendik,kiradaki evimde bile oturamadım hep içlerinde yaşadım

(400 puan) tarafından

Başlığa göre cevap verdim canım ben , sen hatayı başta yaptın gülüm en başta tepkini verseydin şuan bu durumda olmayacaktın. Kaynanam aşırı iyi ama bizde 2 ay kaldı geri göndermek durumunda kaldım . Ev üstüne ev olmadığını anladım 

0 oy
(7,804 puan) tarafından

Kaynanam evimde hiç iş yoktur gelin gelince hep oturur demişti düğün sonrası bi deri bi kemik kalmıştım ayakta iş yapmaktan 

(2,677 puan) tarafından

Kaynana milleti değilmi evlerinde iş yoksa bulur yine bişeyler.ben içlerinde yaşarken tarlaya tarladan ev işi yemek,kadın benden önce hep ekmek alırdı hayatta ekmek yapmazdı beni buldu yufka ekmeği yapmaya başlsdı

(7,804 puan) tarafından

Canım sen eşinin alkol almasını kabullenebildin mi. 

(2,677 puan) tarafından

O da ayrı bi konu.hiçbir zaman kabullenemedim.evlenince içmedi 6 ay boyunca birgün içti dışarda geberiyormuş az kalsın arkadaşları babasının evine götürdü.kayınbabamı aradım boşanacam dedim.allem ettiler kallem ettiler durdum yerimde.o sürede içmedi diye biliyorum.geçen sene sezeryanıma 2 gün kala içmiş çok fazla evdede annemle tekim.biz yukardayken biri getirmiş ceset gibi atmış yere.alkollü diye o günde baya bi kavga çıktı ortalık karıştı.yani çok fazla ahımı aldılar 

Benim hiçbir zaman kabuo etöeyeceğim bir konu.sadece doğru zaman için sabrediyorum 

0 oy
(14,483 puan) tarafından

Biz beraber yaşiyorduk zaten uzun zamandır herşey şeffafti 

Söz flnde verilmedi dum düz yaşayip gidiyoruz

(2,677 puan) tarafından

Tabi insana başta herşeyi dürüstçe söyleseler ona göre kabul edersin.

Bana da asla beraber yaşamayız sizin eviniz ilçede olacak dediler.köyde berabwr yaşadık.niye yalan söylediniz deyincede doğruyu söyleseydik kabul etmezsin demişlerdi

(14,483 puan) tarafından

O konuda ayıp etmişler sen haklısın 

0 oy
(332 puan) tarafından

Ben birlik gelin geldim biz memlekete tasincaz dediler memlekette evleri var gitmediler 

Gelinimizi kızlarımızdan ayırmayız dediler birbirlerini kırmamak için sinirlerini beni azarlayarak çıkardılar haksız oldukları halde

Oğlumuz senede bir alkol aliyo dediler bekarken her ay alkol aldığını kendisi söyledi 

Kızımdan dahada yakın olduğun için sana kızım diyoruz dediler tatile giderken bana "sen gelmezsen sevinirim" dedi babası öbürleride seslerini cıkarmadilar 

(2,677 puan) tarafından

Aynılarya.şu kötü kalpli insanların huyları hareketleri herşeyi aynı..bende korona zamanı evlendim yasak var diye aylarca gidemedim.ramazanda gidemeyince kurbanda gitmek istwdim izin vermediler.kayınbabam başlsdı söylenmeye ben mazot parası bulamıyorumda,yok zor geçiniyoruzda,ken kızlarıda sürekli gelirdi.dedi sen kızlarımın geldiğine bakma onların kocası getiriyor ven karışamam.ama size karışırım demişti.ama Allahın adaleti şaşmaz bende onlaeın acılı günlerini bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 317 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melek50 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu
+2 oy
83 cevap 2,296 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.