0 oy
809 göst.
Diğer kategorisinde (3,019 puan) tarafından

Benim başta duysam asla kabul etmeyeceğim yalanlar

1)eşimin ailesi oğulları için alkol içmez demişti (içiyormuş)

2)ev hesap kitap ayrı olunacak denmişti(3yıl içinde yaşadım)

3)gelinimiz kızımız gibidir dediler(evden kovdular)

Bunlar  bana söylenen yalanlar sizede yalan söylendimi

29 Cevaplar

0 oy
(3,778 puan) tarafından

Ben hic yaşamadım qmq genelde evlendikten sonra  size ev alcaz almazlar..

Cocuk dogurun biz bakarız bakmazlar..

Geri kalan altınları düğünden sonra tamamlarız yapmazlar..

(3,019 puan) tarafından

Abla genelde zaten küçük gelinleri ezmeye çalışırlar.ben 18 yaşımdayken evlendim.görnediğim eziyet kalmadı.evde yokken bile sabah öğlen akşam bulaşığını yıkamazlardı ki ben gelince yıkayayım diye.

(3,778 puan) tarafından

Aynen küçükleri ezerler sorsana kaynananalik yapmazlar

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Henüz yalan çıkmadı bakalım zaman ne gösterecek. Sizin adınıza üzüldüm kolay şeyler yaşamamışsınız

(3,019 puan) tarafından

İnşallahda çıkmaz.benimkisi şanssızlıktan kaynaklanıyor eşim arkamda olmayınca kendimde sessiz olunca hep ezildim.

0 oy
(1,575 puan) tarafından

Bi arkadaşıma dayalı döşeli evin hazır demişlerdi kandırıp 2 eltinin yaşadığı eve getirmiştiler kız baya hayal kırıklığı yaşadı sonra tüm ev halkıyla kanlı bıçaklı oldu kimse sevmedi onu sonunda istediği oldu ama herkes kıza düşman oldu 

(3,019 puan) tarafından

Bende aynı durumu yaşadım.banada ev döşediler.ama doya doya oturamadım.hep köyde berqber yaşadım.sonunda kendi evim oluncada görümceler kıskançlığından hep karıştılar.şimdiyse kimseyle konuşmuyorum.pişmanda değilim kafam rahat en azından

(1,575 puan) tarafından

Arkadasımda 5 çocuğuyla 17 yıllık evliliğini bitirmek üzere o kadar kadını kötüledilerki

0 oy
(4,345 puan) tarafından

Hiç yalan çıkmadı. Kaynanam eşime çok düşkün beni de seviyor şükür. Zaten başta farklı sehirlerdeydik şimdi de farklı ülkelerde ama diğer gelinlere de karışmaz 

(3,019 puan) tarafından

En güzeli.kaynanamda oğluna ve diğer çocuklarına düşkün ama bu kadar.beni hep çoban gibi kullandılar.

(4,345 puan) tarafından

Geçen bir akrabam bahsederdi, kızları evli bir akrabayla. Kadın derdi kendi çocuklarına hayran kurban onlara aşırı düşkün ama gelinlerine hiç değer vermiyor diye. Senin ki sanırım o tipten maalesef canım 

(3,019 puan) tarafından

Öyleler.kadın yüzüme diyordu açık açık.iyisin hoşsun ama senin daha fazla iş yapmanı istiyorum daha hızlı ol demişti kızları ve kocamın yanında.kendi damadıda benim yanımda kaynanama dedi,kızın yemek yapmıyor tek yaptığı makarna menemen.kaynanamda getir ı zaman kızımı demişti.yani asla adaletli biri olmadı.

(4,345 puan) tarafından

Allah in adaleti şaşmaz bacım üzülme 

0 oy
(24,084 puan) tarafından

Maddi hiç bir şeyim onlara bağlı değil çok şükür ama şu kızımla gelinim aynı geçen gün bir yerde söyledi de kaynanam bana bir gülme geldi :))

(3,019 puan) tarafından

Bizimkide geçenlerde düğünde kadınlara söylüyordu hepsi benim için aynı diye.yüzümü başks yöne döndüm muhattsp bile olmadım.

(24,084 puan) tarafından

Kızı gibi sevsin asla istemem ama yemek koyarken bile kızına sorar oğluna sorar bana sormaz daha iki gün önce yaşadım bana kötülüğü yok ama beni sevip değer verdiğine hiç mi hiç inanmıyorum 

0 oy
(2,704 puan) tarafından

Hicbir şey almadılar. E siz ev alırken size yardım ederiz dediler. Arabalarını bile 3 ay emanet vermediler. Hamile halimle doğunun en ücra yerinde sokakta taksi bile bulamadım 40 derecede 3 km yol yürüyüp hastaneye gittim. Bana verdikleri değer kadar değer veriyorum

(3,019 puan) tarafından

Bizimkilerde kocamın parasıyla ev yaptılar bize milletin yanında evlerini yaptım döşedim diye hava basıyor.gerçi millet farkında ne mal olduğunun.eşime köydeki adamlar demiş akşama kadar canın çıkıyor babanda senin paranla sefasını sürüyor geziyor alkol içiyor diye

(2,704 puan) tarafından

Ayyy aynı canım benim saf kocam da 2 yıl maaşının yarısını yolladı. Babası düğün yapicaz altın alcaz demişti. Düğün zamanı geldi para falan yok ortada alkol alınmış hepsiyle 😀 ayyy daha neler neler hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Ondan sonra da gelinim beni saysın sevsin derler. 

0 oy
(23,357 puan) tarafından

Aileme evi ayrı yolu ayrı eşi asker diye yanımızda dursun asla demeyiz dedi kayınvalide hanım .

Sonrasında evimize eşya alıyoruz aldık diye kına gecesi olay çıkardı sen zaten yoksun o ne yapacak evde tek gelse bizimle yaşasa eşyaya boşuna para vermemiş olurdunuz dedi tabiki bende durmadım sen istemede böyle komusmadin senle yaşamam istediğin kadar olay çıkar kına günü yaptığınla kendinin nasıl biri olduğunu gösterdin diyip çıktım odadan kına bitti evde yakın akrabalar varken çocuk gibi azalmaya başladı bizi eşimde senin derdin ne diyince döküldü işte edepsiz ..

(3,019 puan) tarafından

Aynılar vallahi.banda çok etti kaynanam.cimriklerinin haddi hesabı yok ilçede evimizde sadece senede 3 ay oturuyorduk.eşimde köyde çalışıyordu.niye arabayla 15 dk yol gidiyor diye kzıyordu.sende köyde kal gidip gelmesin işiniz bitince gidersiniz diyordu.şimdi köye taşındık.kayınbabsm her Allahın günü ilçede çoğu zaman kör kütük sarhoş kocasına gelincede gıkı çıkmaz

0 oy
(3,411 puan) tarafından

Evi barkı ayrı olacak dediler hepsi üstüme kaldı kavga ile evi ayırdım başkada yalan yoktu çünkü benim direk muhatabım eşimde ne dediyse oldu 

(3,019 puan) tarafından

İyi En azından ayırmışlar.

(3,411 puan) tarafından

Onlar ayirmadi ki ben kendim evden çıktım mecbur ev tuttu eşim evden çıkana kadar halen daha evi ayırmayın diyorlardı istemiyorlardi şükür ayırdım şimdi evim ayrı o insanlar gitmiş başkaları gelmiş gibi davranıyorlar baya degişmişler ve bir tane kaynim evlilik düşünüyor beraber oturun bana dedikleri lafları söylüyorum hepsi birden hayır olmaz beraber oturmayiz etmeyiz diyorlar sjsj

0 oy
tarafından

Hayır bana hiç yalan söylenmedi.

Babamlar 3 bilezik yapın dediler 

Onlar 4 bilezik yaptılar allah razı olsun 

Ama ben takmadım çünkü bana alerji yapıyor altın gümüş küpe kolye yüzük bile yapıyor

Saat takmıyorum o bile 

Kıp kırmızı oluyor  fisir fisir ve kanıyor 

(3,019 puan) tarafından

Bak insanın dürst davranması kadar değerli bi hediye yok.bende bazen diyorum keşke dürüst olsalardı merhametli davransalardıda herşeyim eksik kalsaydo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 325 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melek50 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu
+2 oy
83 cevap 2,356 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.