0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar 2 bucuk yasıında kızım var ben tam 1bucuk senedir çalsyorum asgari ücrete eşimle borclarmz vaedı kapattk üstüne birde araba aldk ama cok yoruldm kızımda kayınvalidemde kalyor onunla vakit geçiremiyorum siye çok üzülyorum arabanında borcunun bitmesine 2 ay kaldı özel hastanede çalsyorum ama ypruluyorum nöbetler falan röntgen cekiyorum artk evde kızıma yemekler yapmak onunla zaman gecirmek istyorum sizce işten ayrılsam mı pişman olurmuyum

11 Cevaplar

0 oy
(416 puan) tarafından

Tazminatını alıp çıkabilirsen ve başka bir işe gireceksen bir süre dinlendikten sonra çıkabilirsin 

(70 puan) tarafından

Artık çıkarsam çalısmayo düşünmyorum kızımı büyütmek istiyorum

(416 puan) tarafından

Zor dönemler bitmiş zaten canm.ev hanımı olmak istemiyorum açıkçası.küçüğü büyüsün çalışacagm ben gene.senn tercihin çalışamayacaksan çıkabilirsin.

-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından

Ben olsam çıkarım. 

(70 puan) tarafından
+1

Ay drğil mi bende çok yıprandım evimide göremiyorum yoruldum

(18 puan) tarafından

Boşver bence, istifa et. 

0 oy
(3,369 puan) tarafından

Peki.emeklilik olarak planlarınız nedir hangi yas aralığında ise gitmeyi birdaha düşünüyorsunuz sonucta enaz 20 sene çalışmanız lazım 

(5,750 puan) tarafından

@matematikcihatun623 buralara yeni gelmişsin belli ki. Burda kadınların neler yaşadığını, nelere maruz kaldığını,nelere eyvallah dediğine daha şahit olmadan böyle havadan havadan konuşmalarınız çok saçma görünüyor.

İnsanın başına ne geleceği,ne yaşayacağı bilinmez. Her an herşeye hazırlıklı olmalı insan,@atlaskalbim in anlatmak istediği bu. Ne kadar meraklısınız birileri getirsin biz yiyelim demeye, ya o getiren kişi artık vazgeçerse. Ne yapacak bu kadın 50 sinden sonra ise girip çalışacak,milletin ağzına mı bakacak. Siz hangi ülkede ne şartlarda yaşadığımızı unutmuşsunuz galiba, üç kuruşluk nafakayla ne yapılabilir ki.

(3,369 puan) tarafından

Dilime tercüman olmuşsun @Cherry👏👏

(2,831 puan) tarafından

+++++ aşkin ömrü 3 yıl bilimsel olarakta.El oğlunun el kızına ne yapacagini kaderde Allah bilir. Kadınların kendini her zaman garantide tutması gerek. Zaten borç için çalışıyormuş. Yine borca girerler ise, kızını yurt disinda okutmak isterse mesela? Ya da ona çok güzel sartlar sağlamak isterse. Bu arada 20 sene şartını da devlet sunuyor. Emeklilik gününden de hiç haberiniz yok. Kadının 5000-7000 arası günü değişiyor. Hesaplayın siz kaç sene yaptığını isterseniz. Kadın diyor ki emekli olmak istersen şimdi bırakırsın yarın geç olur. Çalış günün dolsun sonra yaşlılıkta zor diyor. Ne güzel hayat vallahi evinin prensesi olmak ya. Kocam getirsin ben yiyeyim zihniyeti bu devirde işlemiyor. Asgari ücret açlık sınırından düşük. Çalışmadığınız için ondan da haberiniz yok galiba. 

Durumu iyiyse istemiyorsa çalışmayabilir ama bak bu durumlar da var diye hemcinsi olarak uyarmış kadın. Ben de katılıyorum. 21 aylık kızım var 5 aylık hamileyim evim arabam var çalışıyorum. Daha iyi şartlar için. Pek tabii kadınlarda iş gücüne katılmalı kızını büyütmek istemesi çok normal haklı ama ielride pişman olmak var birde. Akiyorken gençlikte dolduruluyor bu kese.

(8,746 puan) tarafından

Yine bu kadın yine saçma yorumu nerde cahil yorum var ezberledik adını direkt akla sen geliyorsun @matematikcihatun623

(2,385 puan) tarafından

Aşkın ömrü 3 yılmı 😞

0 oy
(25,231 puan) tarafından

Pişman olursun bence

0 oy
(410 puan) tarafından

Bence pişman olursun İnanki çocukla uğraşmak çok zor

0 oy
(15,101 puan) tarafından

Bilemedim, ben paramı kazanmayı seviyorum ya. Evladıma da yetişiyorum bir şekilde 

0 oy
(231 puan) tarafından

Ayrıl bence ,kizin kres yasina gelince tekrar baslarsin

0 oy
(49 puan) tarafından

Cocugun hep küçük kalmayacak onun büyümesine berabee eşlik etmek daha önmli bir anne için. Ben olsam çıkardım kendini de yıpratma 🌸

0 oy
(6,343 puan) tarafından

Benim hemşire arkadaşlarım kadroyu bırakıp istifa etti çocuk için. 

0 oy
(8,746 puan) tarafından

Gönlünde çalışmak yoksa 2 ay daha sabret borç bitsin derim sonra kışın evde olursun ama yerinde olsam bakan varken çalışır kendi paramı kazanırım birikim yaparım. 

0 oy
(6,676 puan) tarafından

Eğer kızın seninle değil babanne ile kalıyorsa sürekli bırakmalısın 8 ay gibi bir süre işsizlik ödeneği alırsın bu zaman da daha iyi şartları olan bir iş bakabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
14 cevap 658 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 331 göst.
+1 oy
25 cevap 678 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler