0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (12,041 puan) tarafından
Kizlar çok sevdiğim bir arkadaşım var.gercekten çok severim . Allah razı olsun bana iş ayarladı.iki aydır çalışıyorum.reklamcilik yapıyorum.egitimim olmamasına karşın insiyatif aldı.patronla konuştu .bana işi öğretti.Hatta ben ileride çıkacağım bu işten istiyorum ki koordinatörü sen ol dedi.sukur tam maaş gibi birşey almıyoruz ama akmasa da damlıyor. Gelelim probleme.biz çalışıyoruz çalışıyoruz ama patron hep maaşı geç yatırıyor.daha ikinci aylığı almadık bile.ayi geceli bir hafta oldu.gecen maaşı almadan da tam 40 gün çalıştım.ama patron 30 günlük yatırdı.arada arkadaşım var o kadar konuştu diye de bırakamıyorum işi.ama daha şimdiden içeride 17 günlük param kaldı.ne yapayım diye düşünüyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(3,890 puan) tarafından
Oncelikle patrpnla konusacaksin duzgun bir sekilde. Arkadas hatri filan olmaz boyle islerde. Eger isine gelirse bu sekilde olacak derse, ben bu sartlarda calismaya devam edemem uzgunum de. Bastan rengini belli et, hakkini yedirme
(12,041 puan) tarafından
Arkadaşım kötü ilacak diye korkuyorum vallahi.
-Reklam-
0 oy
(549 puan) tarafından
Yani karar sizin tabii ama reklam işlerinde genelde öyle oluyor. Bir tanıdık var onların da aynı. Parasını veriyorlar mutlaka ama ne zaman para gelirse yani geç alıyor genelde. Evi geçindiren kocası olduğumdan devam ediyor. 
(12,041 puan) tarafından
Canım şöyle biz büyük bir fabrikanın beyaz yaka reklam bölümünde çalışıyoruz.yani direk fabrikanın reklamlarını yapıyoruz.fabrika tamir takir ürün satıyor.
(549 puan) tarafından
Anladım canım sizinki farklı. Fabrikada tıkır tıkır yatması lazım. Diğer çalışanlara bir sor istersen her zaman böyle mi yeni başladığın için sana mı böyle yapıyorlar. Ona göre hareket edersin. Benim dediğim reklam ajansıydı.
(12,041 puan) tarafından
Canım bölümde çalışan biriyle de görüştük .bana dedi ki böyle olmazdı sana denk geldi bizimde iki aydır durumlar boyle
(549 puan) tarafından
Anladım canım. O zama İhtiyacına göre karar ver. Düzenli alman gerekiyorsa maaşını başka bir iş bak zaten 2 ay deneme sürecidir, denedim olmadı dersin. Ya da konuş bu şekilde çalışamam ihtiyacım var diye.
(12,041 puan) tarafından
Bu gün bir arkadasi aricam bakalim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
14 cevap 574 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.