0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Yaklaşık 10 gündür adet olmuyorum önceki aylarda da 2 ay olmamıştım eskiden öyle değildi günü gününe geliyordu şimdi ise bir gecikme var sizce neden olabilir doktora gideceğim ama önceki gittiğimde Yemene icmene dikkat et demişti ne içersem doğal yöntemlerden gelebilir ?

3 Cevaplar

0 oy
(1,620 puan) tarafından

Maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin

-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından

Soğan suyu öneriyorlar özellikle kırmızı soğan kaynatıp suyunu iç bence ama rahim duvarını incelttiği de söyleniyor bu yüzden araştır bence sonra iç 

0 oy
(1,125 puan) tarafından

Eğer emzirmiyorsan ve herhangi başka sağlık sıkıntın yoksa Kesinlikle hayıt tohumunu 3 ay boyunca düzenli kullanmanı öneririm 21 gün içiliyor 7 gün ara veriliyor 3 ay boyunca aç karnına demleme yöntemi ile yapılıyor Ben faydasını görmüştüm Ben kaynamasına yakın atıyordum bir kere kaynayınca hemen kapatıyordum çok aşırı bekletmiyordum bir de yoksa çok acı oluyor içilmiyor Bir de kesinlikle doğal istiyorsan Sülük ve Hacamat tedavisi yaptır gerçekten birebir onlardan sonra kesinlikle düzelir miyom falan var ise onlar da Gider tabii doktor kontrolünü yaptır başka sıkıntın Yoksa bunları kesinlikle yap

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
0 cevap 104 göst.
18 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ececomez61 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
22 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,474,869 soru

24,146,186 cevap

334,676 kullanıcı

...