0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından

2022 anneler ikinci cocuk yaptınız mı düşünüyor musunuz ne zaman düşünüyor sunuz düşünüyorsanız neden ben aslında istiyorum ama oğlum cok yaramaz o yüzden geri duruyorum kaç yaş olmalı aralarında zorlanır mıyım yaramaz dşye 

43 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından

Vallahi düşünmüyorum o yüzden spriyal taktırdım 40 çıkar çıkmaz bu dünya gitgide kötüye gidiyor oğlumun güvendiğini sağlamak bile çok önemli olacak kötü arkadaş çevresi maddeye düşmesin diye aynı şekilde kız anneleri de endişe içindedir aynı zamanda çocuktan sonra yıprandım eski halin kalmadı kiloları geri veremedim kendimi yavaş yavaş toparlayıp kendi kariyerime odaklanmak istiyorum en azından gelecekte oğluma maddi manevi iyi bir hayat sunabilmek ve benimle gurur duymasını sağlamak isterim. Allah isteyen herkese versin ama inşallah bana vermez. 

-Reklam-
0 oy
(14,927 puan) tarafından

Ben geçen yaz çok istedim rahata alışırsam tekrar istemem diye. Ama eşim istemedi. Bende artık defteri kapattım. Doğdu doğalı zor Bi bebekti çünkü şimdi gece bazen 1 kere kalkıyor su için geri her şeyi kolaylaştı baştan başlamayı gözüm yemiyor. Yaş farkı da çok olmamalı diye düşünüyorum ben 

0 oy
(14,545 puan) tarafından

Düşünmedim yaptım 😀

22.05.2022 doğumlu kizim 

21.12.2023 oğlum 

Çok şükür nasip edene şimdi hiç ayrılmazlar beraber yerler oynarlar sarılıp uyurlar 

(3,847 puan) tarafından

Yaa çok güzel olmuş keşke bende bende doğuştan diyor sonra oğlum yaramaz diye vazgeciyom

0 oy
(5,209 puan) tarafından

Yaramazsa en az kreşe okula gittiği çağa gelene kadar bekle

0 oy
(46 puan) tarafından

2 buçuk yasında oğlum bende bi istiyorum bi zamani degil diyorum kararsızım 😊

0 oy
(3,843 puan) tarafından

2022 annesiyim hala tek çocukla devam ediyorum. yaşım 34 oldu bundan sonrası korkuyorum ne biliyim çok kararsız ve korktuğum bi konu benim için bu. 

0 oy
(4,307 puan) tarafından

Hamileyken oğlum doğsun, ikinciyi de o anasinifina gidince yaparım diye düşünüyordum şimdi 13 aylık oldu tekte kalacağım büyük ihtimal cokkk zorrr

0 oy
(4 puan) tarafından

20222 oğlum 2024 kızım şuan  10 haftalık hamileyim 🙈❤️😀

0 oy
(634 puan) tarafından

2022 mayıs doğumlu kızım. Aslında zor bir çocuk da olmamasına rağmen tam rahata kavuşmuşken hiç rahatımı bozamam açıkçası. İlerleyen zamanlarda belki okula fln gidince

0 oy
(43 puan) tarafından

Şuan hamileyim korunmama rağmen hamile kaldım kızım 16 aylık ve 14 haftalık hamileyim 

0 oy
(91 puan) tarafından

Benim oğlum 22 doğumlu bir çok sorun yaşadım ama yinede bir yanım hep olsun kardeşi diyordu acaba mı diyordum yaşımda var sonra geçen hafta oğlumun özel çocuk olduğunu öğrendim ve o defteri kapattım cesaret edemiyorum artık Rabbim isteyene versin 

0 oy
(45 puan) tarafından

Ben düşünmüyorum kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ama birinci çocukta çok çektim onun için Allah gerçekten bakabilecek insanlara nasip etsin

0 oy
(1,019 puan) tarafından

2019 annesiyim düşünmüyorum hahahaaa 

(3,847 puan) tarafından

niye canım baya olmuş yaşı büyüğün

0 oy
(213 puan) tarafından

2020 li oğlum 

2024 lü kardeşi 

0 oy
(15,127 puan) tarafından

2020 anasıydım düşündüm yaptım. İyi ki yaptım mis gibi bir danam var 🫠 temettü 2025

0 oy
(46 puan) tarafından

Düşünüyorum eşimde çok istiyor ama benim sadece düşüncemde kalıyor korkuyorum benim oğlum da çok yaramaz hele konuşma tarzı millet büyümüşte küçülmüş diyor 

0 oy
(2,405 puan) tarafından

İkisinin arasında 5 yaş var tam. Çok zorlanmadım ilk kızım da zaten uslu bir çocuktu onunda etkisi var. İyi ki o kadar beklemişim diyorum ben yani bence 4-5 yaş mutlaka olmalı 

0 oy
(866 puan) tarafından

Benim 2021 li kızım geçen yıl kasımda oldu ikinci şimdi kiz eylülde 4 bitcek oğlan kasımda 1 yas olcak

0 oy
(6,417 puan) tarafından

2021 ocak annesi olarak bağırıyorum haykırıyorum hatta anırıyorum 😂 düşünmüyorum düşünmüyecemde 😊

(3,847 puan) tarafından

erkek mi yoksa kizz

(6,417 puan) tarafından

Yok cnm 5 yaşına giricek kızım var 😂 tanıyosun hatta derin 'i bence 😂gözde ben eski nick 10082012 gözde derin di eskilerdenim

0 oy
(5,199 puan) tarafından

Ay bilmiyorum ki esim istemiyo suan ilerde ister mi o da belli degil oglum fisek gibi gercekten omrumden omur goturuyo cok zorluyo beni bugun babasi onun tabagindaki ketcapa tostunu batirdi diye kendi kahvaltisini ters cevirdi haliya halbuki izin istedi o da verdi kansizligi bi taraftan istahsizligi bi tarsftan hareketliligi bi taraftan ye de yemez uyu de uyumaz oyna de oynamaz pacama yapisik bit gibi bi yanim simdi hamilelik olur cocuk 3 4 aylik olunca buyuk 4 yasina girer krese mrese ver gitsin diyo 2 tane olsun ilerde biz olup gidecez kanindan canindan bi kardesi bi dayanagi olsun diyo bi yanimda bi taneyle kafayi siyirdin iki taneyle timaraneye yatarsin diyo varin yogun bi tane cocugunun olsun diyo inan bende cok karmasigim 

(3,847 puan) tarafından

Benimkide çok yaramaz canım ama sırf tek kalmasın diye diye yaparım yaparsam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
19 cevap 763 göst.
0 oy
5 cevap 359 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,781 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 183 göst.