0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (1,723 puan) tarafından

Ev işleri malum kaynanamın yemeği temizliği kendi evim uykusuzluk süt kesilmesine sebep olur mu uyuyun diyorlarda süt için kim uyuyabiliyorki 🥹ozellikle 2.cocuk anneleri sizin sütünüz var mı

6 Cevaplar

0 oy
(1,265 puan) tarafından

Benim 3 tane kızım var en. Küçüğüm 15 aylık kendi temizligim yalnız o kadar yoruluyorum ki sütüm bunda hiç taşmadi.

Benjm çocuklarım memeye aşırı.baglii değiller 

-Reklam-
0 oy
(6,777 puan) tarafından

İster istemez sitres oluyor canım sütü etkiler 

0 oy
(428 puan) tarafından

Ev işlerini ertelediğim oluyor.ikinci çocuk.bebegim uyurken uyuyorum.ikisine de gece gündüz ben tek başıma bakıyorum çünkü . babamız uzakta çalıştığı için.sutum de fazla ilkine göre.uyuyirum çünkü.

0 oy
(4,176 puan) tarafından

Uykusuzluk kesinlikle kesiyor helede gece uykusu allah razı olsun kayinvalidem beni uyuttu hep 4 aya kadar böyle devam etti yeni artık gecede kendim bakıyorum etkiliyor ama

0 oy
tarafından

Su içmeyi unutuyorsundur bol bol su içmen lazım.

0 oy
(6,012 puan) tarafından

Ben hem ev isleri hemde buyuk cocugumun haftada 4 gun yuzme derslerine kosturdum 2 sene ama 2. Cocugumu 2 yasina kadar emzirdim. 1 ay oldu keseli. Evet dinlenmek onemli ama sut icin bol bol emzirmek daha onemli bence.

(1,723 puan) tarafından

Sütün yetiyor muydu

(6,012 puan) tarafından

Evet hatta ilk 6 ay doktorum mama ile besliyorum saniyodu. Ben gece emzirmelerini de kesmedim ama cocuk birakana kadar. Iki cocugumda da hep ne zaman isterseler gece gunduz emzirdim. Ikinci de mental olarak daha zorlandim cok daha kosturmam vardi ama sutumu etkilemedi.

(1,723 puan) tarafından

Uyuyun dinlenin diyorlar ben onla alakalı olduğunu sanıyordum 

(6,012 puan) tarafından

Ya tabiki etkisi vardir ama bitirecek kadar olacagini sanmiyorum. Bol bol emzir, bol bol su ic. Mumkun oldugunca tabi dinlen tabi mental sagligin icinde :) 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 406 göst.
+1 oy
14 cevap 424 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu

Kategoriler