Ev işleri malum kaynanamın yemeği temizliği kendi evim uykusuzluk süt kesilmesine sebep olur mu uyuyun diyorlarda süt için kim uyuyabiliyorki 🥹ozellikle 2.cocuk anneleri sizin sütünüz var mı
Benim 3 tane kızım var en. Küçüğüm 15 aylık kendi temizligim yalnız o kadar yoruluyorum ki sütüm bunda hiç taşmadi.
Benjm çocuklarım memeye aşırı.baglii değiller
İster istemez sitres oluyor canım sütü etkiler
Ev işlerini ertelediğim oluyor.ikinci çocuk.bebegim uyurken uyuyorum.ikisine de gece gündüz ben tek başıma bakıyorum çünkü . babamız uzakta çalıştığı için.sutum de fazla ilkine göre.uyuyirum çünkü.
Uykusuzluk kesinlikle kesiyor helede gece uykusu allah razı olsun kayinvalidem beni uyuttu hep 4 aya kadar böyle devam etti yeni artık gecede kendim bakıyorum etkiliyor ama
Su içmeyi unutuyorsundur bol bol su içmen lazım.
Ben hem ev isleri hemde buyuk cocugumun haftada 4 gun yuzme derslerine kosturdum 2 sene ama 2. Cocugumu 2 yasina kadar emzirdim. 1 ay oldu keseli. Evet dinlenmek onemli ama sut icin bol bol emzirmek daha onemli bence.
Sütün yetiyor muydu
Evet hatta ilk 6 ay doktorum mama ile besliyorum saniyodu. Ben gece emzirmelerini de kesmedim ama cocuk birakana kadar. Iki cocugumda da hep ne zaman isterseler gece gunduz emzirdim. Ikinci de mental olarak daha zorlandim cok daha kosturmam vardi ama sutumu etkilemedi.
Uyuyun dinlenin diyorlar ben onla alakalı olduğunu sanıyordum
Ya tabiki etkisi vardir ama bitirecek kadar olacagini sanmiyorum. Bol bol emzir, bol bol su ic. Mumkun oldugunca tabi dinlen tabi mental sagligin icinde :)
1,477,331 soru
24,181,879 cevap
336,360 kullanıcı