0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından

2022 anneler ikinci cocuk yaptınız mı düşünüyor musunuz ne zaman düşünüyor sunuz düşünüyorsanız neden ben aslında istiyorum ama oğlum cok yaramaz o yüzden geri duruyorum kaç yaş olmalı aralarında zorlanır mıyım yaramaz dşye 

43 Cevaplar

+2 oy
(363 puan) tarafından

naciizane tavsiyem bu dunyadada cenneti yasim diyen zaten dusunmez. 

ama ben eziyete bayiliyorum kendimden de nefret ediyorum rahat da batio  durduk yere kendi rahatimi kacirmak istiyorum vay efendim canim sikilio bana nefes almaya bile zaman kalmayacak bedavadan kendimi heba edip omrumu curutecegim su kisacik omrumden bir 5 sene 6 sene en azindan razil zebil ziyan edeyim diyecekler hic dusunmeden gemen yapsinn3. 4.5.6.7.8. hic farketmez bu koca yureklilere

(1,422 puan) tarafından

Benim ilkte erkek ya ben başta elendim desene neyse fazla mutluydum bozucak bişey bekliyordum zaten ahahahahah inşaallah insan olur diye dua etmekten başka çarem kalmadı yani 

(207 puan) tarafından

Hiç korkutma kendini ikinci oplumu Bi görsen pamuk gibi bebek erkek çocuğun adı çıkmış ilk oğlum aşırı merhametli Bi çocuk ve çok duygusaldır. Bunun yapıyla alakası var benim arkadaşımın kızı aşırı yaramaz onun yaptığı hareketleri ben iki oğlum dada görmedim annesinin saçlarını fln yoluyor sinirlenince 

(1,422 puan) tarafından

Maşallah kolay mizaçlı çocuklarmış seninkiler sende sakin birimisindir genetik olur bazı şeyler ondan sordum bana çekerse ben naneyi kesin yedim ahahahah erkek çocuğunu aratmamışım bende anneme şaka bi yana çok beklediğim bi bebek Allah canına sağlık versin hayırlı evlat olsunda hareketliliğini idare ederim

(207 puan) tarafından

Sabırlıyım dır çok fazla 

Kesinlikle şuan şu devirde evladın hayırlısını versin hayırlı evlat olsun demeliyiz bu erkek çocuğu linç edilmesine çok karşıyım. Zaten devir hiç iyiye gitmiyor 

(207 puan) tarafından

Hareketli oluyorlar doğunca anlıcaksın anneye çok bambaşka sevgiyle bakıyorlar. Oğlum bana dünyanın en güzel kızı sensin diyor çünkü onun ilk aşkı benim :) çiçek gibi kokuyorsun çok güzel yemekler yapıyorsun der 

-Reklam-
+1 oy
(7,013 puan) tarafından

Şuan hamileyim 8 harftalik kızım 2023 doğumlu iki yaşında bebeğim doğana kadar üç yaşında olur fazla ara vermek istemedim zaten zorluğa alışmışım tam alisayim ikinci çocuğum olsun başka istemiyorum 

0 oy
(50 puan) tarafından

Kızım bir ay sonra bir ay olacak ikinci çoçuk bebeğim 1 buçuk yaşinda olsun düşünüyorum ikisi birlikte büyür diye inşallah Rabbim nasip eder

0 oy
(23,621 puan) tarafından

2021 Aralık doğumlu oğlum şu an hamileyim dört yaş üç ay olacak Allah'ın izniyle aralarında 

0 oy
(6,812 puan) tarafından

2020de evlendim 2021 temmuzdan kızım oldu kızım 9 aylıkken kazara oğluşuma gebe kaldım oldu mu iki çocuk kızım 4 yaşında oğlum iki buçuk. Maddi yönden Elhamdülillah ama aklı yönden kafaya huni takmalik durumdayım 😁🤭

Kız bnm kızım çiti pıtı bir kız  ama  erkek evladimla yanyana gelince küçüğü büyüğünü bozuyor. Erkeklerin doğasında mi var bilmiyorum ama  oğlumun bazı hareketlerini görünce aha tam erkek çocuk diyip şaşırıyorum daha iki buçuk yaşında canavarın💜🧿

3 isterim son olsun ama biraz büyümeleri lazm😂🤭

0 oy
(9,642 puan) tarafından

2020 li bir kız annesiyim kızım uysal akıllı bir çocuk Yeni yeni düşünmeye başladım 🙄

0 oy
(7,002 puan) tarafından

Ben 5 yas olma taraftariyim kime sorsam en rahati o diyor benim oglanda nisan 2022  dogumlu

0 oy
(1,200 puan) tarafından

2021 li kızım Allah nasip ederse isterim bir kardeşi olsun 😁 doğuma kadar 5 yaşını geçer o da çok istiyor herkesin kardeşi var benim niye yok diye 😁

(459 puan) tarafından

Hayırlısıyla nasip olur inşallah hülyoş❤️🌸💖

Bu yoruma yazmak istemezdim ama yaşıt aklıma sen geldin sendrom bi bizde mi var ya😭 iki haftadır aşırı çığlık atıyor seninki de yapıyor muydu böyle şeyler. Kafayı yicem haftalardır boğaz ağrım geçmedi ya 

(1,200 puan) tarafından

Amin canım benim isteyen herkese Rabbım nasip etsin inşallah 💜🥰🌸

Çığlık mi atıyor ? Bir ara benimkinde de vardı canım oturup konuştum düzeldi çok şükür ama çok inat çok 😬 tam küçük bir ergen oldu her şeye de küsüyor küsmesi de 1 dakika sürmüyor hemen gelip sarılıyor özür dilerim annecim der 😂😂

0 oy
(49 puan) tarafından

Bnm oglum 2021 doğumlu 1 bucuk aylık hamileyim dogar sa adalarında 5 yaş 1ay olck inşallah. Anaokula giderken bende evde gündüz bebek ile ilgilenirim. Ztn büyüğü kendi ihtiyaçlarını karsılayabiliyor az da olsa bir tık yüküm hafif olmus olur cok yas olmasa 2 si ile cok zorlanırdm

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Yaptım yaptım birinci de tüp beebkdi buda ama inanılmaz zor bir hamilelik geçiriyorum 

0 oy
(9,725 puan) tarafından

Bence tam zamanı düşünenler için benim oğlumda 2022 Doğumlu şuan yeni hamileyim  o psikolojiye hazır olsaydım daha erken yapılması taraftarıydimda anca hazır hissedebildim işte oğlum okula gidene kadar oda büyür en azından sıkıntılı dönemleri geçer rabbim nasıl nasip eder bilmiyorum ama dahada istemiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah 🌹🥰

(47 puan) tarafından

Canım ben prenses Annesi konuşmuştuk . Şifreyi unuttum bundayım artık :) oğlanın ayağı nasıl oldu krem filan kullanıyormusun hala

Ben bıraktım 8 aydır sürüyordum doğallığına bıraktım artık 

(9,725 puan) tarafından

Evet hatirladimmm 🥰. Yokya çoktandır kullanmıyorum hiç geçeceği yok gibi malesef senin nasıl oldu 

(47 puan) tarafından

Ya görmüştün zaten iz gibi değil yara şeklinde çok kalın oda hemen geçmez diye düşünüyorum 

Herkes  daha sürme 8 ay olmuş doğallıgına bırak kendi kendine toplasın diyor bıraktım ama bırakmasamıydım bilmiyorum ki 8 aydır hiç boş geçmedim şu 10 gündür bıraktım.  Söylemiştim zaten 6 ay contractubex kullandık 15 gün madesecol krem 15 gün fito 15 gün hamazinc kantaron yağı neler neler kullandım artık bırak dediler.  7 yaşında tamamen geçer diyo eczacımız o zamana kadar büyür kalınlaşır boy kilo alır dedi

0 oy
(426 puan) tarafından

Benim kız 6 buçuk yaşında bende 6 aylık hamileyim 

0 oy
(20,634 puan) tarafından

2024 annesiyim hiç düşünmuyordum ama şuan hamileyim ☺️

0 oy
(75 puan) tarafından

2021ve 2023te yaptim bitti benden. Yas araligi cok yakin zorlandigim donemler oldu simdi de ara asiri zor bazen de iyi ki yapmisim diyorum annelik boyle inis cikisli zaten yapsan da yapmasan da o yuzden icinden gelen sesi dinle.

0 oy
(2,616 puan) tarafından

2022 ki değil çocuğum 23 lü ama daha bugün konusu geçti rüya görmüştüm onu eşime anlattm. Nasip artık dedi eşimde. 

Ben dedm Allah artık ahirette versin bize ikinci evladı. Bu dünyaya 1 çocuk kâfî 😊

Hayırlısı olsun inşallah 

0 oy
(55 puan) tarafından

2022 Ocak doğumlu kızım var etrafımdaki herkes ne zaman ikinci çocuk hadi yapın baskısı çok fazla çünkü kızım büyüdü sayılır hatta Eylül'de anaokuluna başlıcak .Fakat ben kesinlikle istemiyorum.Şuan kafam çok rahat rahatlığımı bozamam kimse kusura bakmasın.

0 oy
(47 puan) tarafından

Benim 2023lü tam 29 aylık ama hiç cesaret edemiyorum gözümüzü çok korkuttu çok huysuz mızmız memnuniyetsiz sürekli aglar..Diğeri böyle olmaz diyorlar ama şuan hiç düşünemiyorum bi tarafım bi tane kardeşi olsun rahatlığa alışmamışsın zaten diyor bi yanım bezden kesilsin Ana okula başlasın diyor.  Bende bilmiyorum valla bide 3 aylık iğne ile korunuyorum doğumdan sonra . Hemen de olacağını sanmıyorum

0 oy
(3,316 puan) tarafından

Kızım 2022 Ağustos doğumlu ve emin ol aşırı zor büyüdü. İlk 2 sene tövbe bir daha doğurmam diyordum. Bu ay korunmayı bıraktım artık. Oldu, doğdu diyene kadar kızım 4 yaşına gelir kafasındayım. Çünkü kızım ilk okula başlamadan ikinci çocuğun da biraz büyümesi gerektiğini düşünüyorum

0 oy
(1,053 puan) tarafından

21 aylık kızım çok isterim yaşımda geçiyo ama o kapasite bende yok bazen hadi bi cesaret diyorum ama sonra senin ne haddine diyorum 😂

0 oy
(1,371 puan) tarafından

3. Yü yapmayı düşünen ben 🙋‍♀️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
19 cevap 755 göst.
0 oy
5 cevap 349 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,768 puan) tarafından soruldu
+1 oy