+1 oy
195 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,877 puan) tarafından

Kızlar bugün kreşe görüşme için gideceğiz daha önce kreşe göndermiş tecrübeli anneler nelere dikkat etmem gerek ilk defa kreş görüşmesine gideceğim ne sormam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim 31 aylık 

4 Cevaplar

+4 oy
(15,189 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yeme içme uyku saatleri kameralar nereleri görüyor odalarda klima var mı mahremiyet ne kadar önemseniyor her sınıfın yardımcı ablası var mı özbakıma ne kadar destek oluyorlar uyku odalarını görmek iste muhakkak yemek listesini örnek olarak versinler öğretmenin tecrübeli olup olmadığı dönem içi öğretmen değişimi yapmayacaklarına dair taahhüt iste çocuk tam alışınca başkası geliyor büyük sorun bence. Hangi branşlarda eğitim var sınıf kaç kişi oyun alanında sivri köşeler için herhangi bir tedbir var mı

İmza 4 yıllık kreş anası 🤣

(172 puan) tarafından
+1

Müthiş bir tavsiye oldu ekran aldım bacı helal et 😁♥️

(1,877 puan) tarafından
+2

Çok teşekkür ederim detaylı açıklamissin hepsini soracağım 

(15,189 puan) tarafından
+1

Helal olsun canım ne demek ❤️

(172 puan) tarafından
+1

🫂❤️🙏

-Reklam-
0 oy
(1,586 puan) tarafından

Kreşe vermedim ama anaokuluna gönderdim oğlumu 

Tuvaletler temiz mi . Cocuk için kıyafet dolabı varmi . Yedek kiyafetleri kim giydirecek çocuk terledigi zaman . Yemek düzeni nasıl.  Öğretmenler nasıl diye dikkat ederim herhalde

(1,877 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(4,948 puan) tarafından

Eğitmen kişinin ve yardımcılarının sertifika durumları, kameraların konumu ve bilgisi, yemek durumu (gün içerisinde kaç sefer ve ne şekilde düzenleniyor), uyku yaptırılıyorsa uyku odasında mı yoksa sınıfta mı olduğu, tuvaletleri kontrol et temiz ve çocuk boyuna uygun mu diye, bahçesi var mı? yoksa kendileri dışarı mı götürüyorlar eğer öyleyse 1 görevliye kaç öğrenci düşüyor? Günlük aktivite olarak nasıl ilerliyorlar? Ek bir dil eğitimi veriyorlar mı? Alıştırma sürecini nasıl ilerletiyorlar? 

(1,877 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(7,099 puan) tarafından

İşe yarar bir post olmuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
+4 oy
11 cevap 343 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,389 puan) tarafından soruldu
+4 oy