0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

İyi geceler kızlar

Sizi sürekli darlıyorum ama kafam çok karışık

Nasıl diyeceğimi bilmiyorum ama aklımdan sürekli eşimin beni aldattığı düşüncesi geçiyor. Belkide kendi kafamda senaryo kuruyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Bana kırgın kızgın tamam ama artık bitmesi gerekmez mi? Telefonunun şifresini biliyorum ama belki başka bir telefonu daha vardır? Küs olduğumuz zaman 2gece eve gelmedi umrunda bile olmadım. Biraz barışmaya doğru giderkende bazı geceler arkadaşlarla buluşucam dedi puba gitti. Güveniyorum falan diyiyorum ama aklımda aldatmayı sokuyor. 40ım çıktı ilk adımı atmak istediğimde reddediyor sebebini sorduğumda sana hala kızgınım diyor. Ama yinede bana mantıklı gelmiyor açık açık kendisine sordum yok öyle şey dedi ama hala içimde garip hiss var

Ne yapıcam ben? 

3 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından

Sana bunu hissettirdiği için sana kurban olsun. Aklınca kendinden mahrum bırakarak cezalandırıyor seni. Erkekler maalesef bu konuda çok sert ve kalpsiz. Üzüldüğünü asla düşünmüyorum ( büyük konuştum evet) incitmek için bilerek yapiyolar. Biz aynı şekilde uzatsak içimiZ içimizi yer vicdan azabından ölürüz. 

Senden ricam bu kadar düşünmenin hiç bir işe yaramayacağını bil önce. Yapacak olursa zaten yapar . Düşünmek sana zarar ve bu kimsenin umurunda değil. Yeter lütfen kendine bunu yapma. 100 tane kocan bir sen etmez. 

(172 puan) tarafından

Şuan ona ihtiyacın var ama anlamıyor seni biliyorum. Bir gelse bir gülse biraz şefkat gösterse aklında ki tüm sorular uçup gidecek 

(110 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemiyorum gurursuz görünmek istemiyorum ama gerçekten öyle şey olsa yada olduysa ve ben öğrensem gerçekten yıkılırım

(110 puan) tarafından

Göstermiyor işte duygusuz duvar gibi duruyor evi sanki otel gibi kullanıyor. Uyuyor kalkıyor yemek yiyor bebekle ilgileniyor dışarı çıkıyor geri geliyor

(172 puan) tarafından

Yaptıklarının karşılığı var ama sen daha iyi bilirsin canım. Bu kadar düşüncesiz bile isteye kırıp döken birine de yalvarırım yıkılma. Onu böyle düşünen, merak eden, bekleyen eşine eğer ki yanlış yaptıysa bırak o yıkılsın 

(419 puan) tarafından

Kadınlar hisseder aldatıldını bence haklısın bir erkek gece eve gelmiyorsa herşey bekle o adamdan eşim bensiz dışarı çıkmaz birlikte gidip gezeriz döneriz kavga etse bile odadan çıkmaz bence aldatıyor seni dikkat et takip etme uygulaması var ama ben bilmiyorum çok duydum indir bence 

(172 puan) tarafından

Ya tamam kadın anlar Okey ama biz eşimle yıllardır sorunluyuz tabir yerinde ise kanlı bıçaklı hayatta benimle bir yere gitmez arkadaşları ailesinden önce gelir yaani kendi ailesi değil ben ve oğlumdan ...bana hesap vermez bişey sorsam sorduğuma pişman eder kavga gürültü küfür hakaret aşağılama eksik olmaz asla ama aldatmıyor buna yüzde bir milyon eminim yaani her uzaklık aldatmak değildir 

(419 puan) tarafından
+1

İşte biz kadınlar o yüzden hemn kaniyoruz herşeyi yapıyor ama aldatmıyor he bacım he bitmiş bu evlilik gözünü aç derim Allah yar ve yardımcınız olsun 

(172 puan) tarafından

Bitti yaani buna ikimizde hemfikiriz ama 17 yıl işte evimi bırakamıyorum. Oğlum evimizi çok seviyor yapamıyorum yaani bugün değilse yarın mutlaka bitecek belli ama korkuyorum o adımı atmaya ha kaybedeceğin bişey var mı desen vallahi yok aksine huzura kavuşacağım ama lanet olsun ki o adımı atamıyorum belki de oğlum bahanedir bilmiyorum 

(419 puan) tarafından

17 yıl maşallah bu evlilik nasıl bitsin ömrünü vermişsin ay çok üzüldüm şimdi sizin adiniza

(172 puan) tarafından

Dua edin lütfen azıcık bir cesaret istiyorum bunun için dua edin nolur 🙏

(96 puan) tarafından

Eşinizin aldattığından şüpheleniyosanız bile takip uygulaması kurmayın. Boşanma davalarında bu kusur olarak kabul ediliyor çünkü yasal değil 

-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından

Ahhh ahh kadın olmak ne zor ev içini en iyi sen bilirsin ve bir kadına şüphe düşerse kesin onun altından bir haltlar çıkar 

0 oy
(96 puan) tarafından

Hiç bir erkek evet aldatıyorum demez. Eşimle annesi yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştık ben baba evindeydim eşime çok güveniyodum ama birden çok yoğun bir şekilde aldatıldığımı hissetmeye başladım eşin seni çok seeviyo asla öyle bişey yapmaz diyenler oldu eşin öyle biri değil o kadarını yapmaz diyip bu dusuncemden dolayı bana kızanlar oldu hamilesin hormonlardan dolayı böyle düşünüyosun diyenler oldu kim ne derse desin asla ikna olmuyodum ben aldatiliyorum diyip duruyodum çünkü hissediyodum şüpheleniyodum. Sürekli rüyalarıma giriyordu. Asla sosyal medya falan kullanmazdi sadece iş gereği Bir kariyer uygulaması vardı Bir gün o uygulamadan bi kızın goguslerini çekip attığını ve esiminde beğendiğini gördüm. Yanlışlıkla olduğunu söyledi erkek çünkü tabikii inkar edecekti. Başka bir gün fotoğraf attığında boynunda morluk olduğunu gördüm tıraş oldum tahriş etmiştir dedi. Benim görmeyeceğim ortamlarda alyansini çıkarttığını öğrendim fotoğraflarını gördüm söylediğimde inkar etti elimde fotoğraf olmasına rağmen:) buna yakınlaşan bi stajyeriyle görüşmesini engellemiştim kendi de bunu seve seve yapmıştı senden daha önemli değil hiç bişey demişti ama kariyer uygulamasında iletişim de olduğunu gördüm  seni seviyorum ölüyorum bitiyorum derken bana  uyuyorum diyip rahatsızlik vermemem adına beni susturup aslında gizli bir Instagram hesabı olduğunu ve ulasamamam için çevremdeki herkesi engellediğini, ordan kendini bekar gösterdiğini tanittigini öğrendim :) bunları bildiğimi öğrendiğimi asla söylemedim boşanma sürecindeyiz hâlâ soylemedim yüzüne vurmadım mahkemede sürpriz olacak :) sadece son konusmamizda beni aldattın aldatiyosun dedim ölümüne inkar etti erkekler evet aldatıyorum demez ölümüne inkar ederler:) Fiziksel aldatmanin olup olmadığını bilmiyorum ama bunlar benim için yeterli bunlarda birer aldatmadir. Tabiki herkes bir değildir ama bana göre hisler yaniltmaz şüphe tek gerçektir.. Maalesef bu düşünce aklına bir kez girdimi baş edemiyosun 

(8,212 puan) tarafından
+1

Aynen kadına şüphe yetiyor. Ben de sadece içimdeki şüpheyle hareket edip yakalamıştım

(96 puan) tarafından

Çok b.oktan bir his. Rabbim kimseye yaşatmasın hayatı sorgulayıp duruyorsun. Birde ya anlamasaydim ya kandırılıp devam etseydim düşüncesi çok korkunç çok acı her yönden 

(8,212 puan) tarafından

Neden olur bilmem yani sadık olmak çokta zor değil ama nasıl bir doyumsuzluksa başka insanları mideleri alıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,818 göst.
28 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 503 göst.
0 oy
78 cevap 5,262 göst.

Kategoriler