+1 oy
241 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (145 puan) tarafından

Kızlar merhaba benim kızım bir buçuk yaşında havalarda aşırı sıcak onu alıp işe gidemiyorum eskiden zorda olsa onu da götürüp gidiyordum ama artık bu yaşlar en hareketli dönemleri yerinde durmuyor ilgi istiyor agresif. Kimse onunla beraber işe almıyor biliyorum evden işlerin kazancı olmuyor pek güvende olmuyor ama Pierre Cardin Avon gibi yerlere üye olsam sizce kazancım olur mu bana az da olsa geliri olur mu fikirleriniz neler bide nerden başvuru yaparım. Kızlar acil evden bu şekilde yapabileceğim işe ihtiyacım var bilgisi olanlar yorum yapar mııı?  

8 Cevaplar

+2 oy
(699 puan) tarafından

Evden çağrı merkezi mi ne oluyordu inşallah ismini doğru yazdım ona bak bence Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 

(145 puan) tarafından

Ben zaten buradan sizlere falan yazmadan önce evden çağrı merkezi işine bakmıştım bilgisayar gerekli olduğunu söylemişti birçok yer. O yüzden ümidim kırıldı. Allah razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
(109 puan) tarafından

Eğer çevren genişse ve ikna kabiliyetine güveniyorsan yaani satış yapabilirsen kazancın olur bide baya gezmen gerekiyor yaani bir iki satış yapmak için ben yapmadım o işleri ama yapanlar bu şekilde 

(145 puan) tarafından

Evet çevrem yok maalesef ama böyle evden iş bulabilsem iyi olacakk 

(109 puan) tarafından

El işi de bilmiyorum yazmışsın. İnşallah sana uygun bir iş bulabilirsin canım aklıma bişey gelmiyor 

+1 oy
(914 puan) tarafından

Bu devirde geçim zor gerçekten. Benim de 1.5 bebeğim var üzüldüm sana . 

Yaşadığın yerde ev işleri falan yokmu . Mesela şeker posetleme. Yazmaya boncuk geçirme gibi şeyler olsa idare ederdi seni .

(145 puan) tarafından

Yaşadığım yer köy gibi bir yer zaten fırın bakkal gibi şeyler var yakında sadece. Ama bu paketleme işi dediğimiz nasıl oluyor mesela nereden başvuru yapılıyor

(914 puan) tarafından

Büyük şehirlerde oluyor genelde . Ben yapmadım hiç arkadaşlarım yapmışlardı . Köye göndermezler bence . 

(914 puan) tarafından

Internetten basvuruyorlardi sanırım. O konuda bilgim yok maalesef cnm

(145 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederimm

+1 oy
(1,403 puan) tarafından

Halk eğitimde dikiş kırsı bilgisayar kırsu vs vs önce kendini geliştir. 

(145 puan) tarafından

Yerden yere ilçeden ilçeye değişiyor. Bide eğitim verilen bir yere beni çocuğumla alırlar mı o da var. Benim kızın dediğim gibi en agresif sürekli bir şeyler istediği dönemdeyim milletin bir seyler öğrenmeye gittiği yerde ben çocukla uğraşmaktan bir şey yapamam,yoksa kendimi geliştirmek ilk adım olurdu. Ona vaktim ve imkânım olmadığı için geniş kapsamlı düşündüm 

+1 oy
(545 puan) tarafından

Bizim burada Halk eğitim kurslarına eğitim adı altında iş getiriyorlar sizin orada Halk eğitim merkezi varsa bı sor istersen.

+1 oy
(3,226 puan) tarafından

İmkanları kısıtlı bir yerde olduğunuzu yazmışsınız. El işi kabiliyetiniz yoksa, fırında satılması için börek/çörek tarzı şeyler yapabilirsiniz

Ya da komşuların misafirleri için yemek siparişi alabilirsiniz. Bu geldi aklıma. 

(145 puan) tarafından

Aaaa mantıklı kızzz

+1 oy
(4,835 puan) tarafından

Katalog satışı yapmak için çevren olması lazım . 1 2 satış yetmez. Konu komşu arkadaş kuzenler . Ben nerdeyse her katalog satışını yaptım. Şimdide homm bitkisel ürünlerini satıyorum. Ama çevren yoksa elinde kalır hepsi. 

(145 puan) tarafından

Aynen öyle senden bilgi almayı çok isterdim ama madem ki çevre istiyir benim çevrem yok denecek kadar az

0 oy
(69 puan) tarafından

Çok zor çocukla ancak kreşe flan verirsen ama çok küçük daha bıraz daha büyüsün sonra bakarsın

(145 puan) tarafından

Kreş imkanım yok ki benim. Ve işsiz kaldım acil evden iş bulup biraz kazanmam lazım sonra Allah büyüktür yine kızımla bir yerlere bakarız 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 196 göst.
+2 oy
7 cevap 265 göst.
+1 oy
13 cevap 239 göst.
3 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde bir_melek_aannesii (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,468,028 soru

24,052,590 cevap

329,754 kullanıcı

...