0 oy
153 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (167 puan) tarafından

Ben 20 yaşında ikizleri olan bir anneyim çocukların babasıyla bosaniyoruz bende çocuklara bakıcı bulup hem çalışıp hem okulumu dışardan okumak istiyorum bu arada lise 3 de bıraktım devam edicem ama bu arada ne iş yapabilirim iskura yazilmayi düşündüm ama o da geçici bir iş sizce ne yapsam bana fikir verin nolur 

5 Cevaplar

0 oy
(311 puan) tarafından

Kaç yaşında ikizlerin?

(167 puan) tarafından

2 bitti

(311 puan) tarafından

Bakacak birileri varsa her işi yapabilirsin yoksa okullarda hizmetli alınır işkur ile Eylül ayında başlar.deneyebilirsin.

(167 puan) tarafından

Ona bakicam herhalde 

-Reklam-
0 oy
(1,912 puan) tarafından

Zincir marketlerde calisabilirsin

(167 puan) tarafından

Tam zamanlı çalışmak çok uzun bir süre o kadar bırakamam bebekleri galiba ya 2 yaşındalar  🥹

0 oy
(1,602 puan) tarafından

Canım Allah yardımcın olsun ama biraz itopik düşünüyorsun bence. Ikı bebekle boşanıyorsun hem cocuklsrına bakacan hem bir işte çalışacan. Eğitime nasıl vakit ayıracan? Dışardaki işe giden bir baba olsaydı ev+çocuk+yemek okula yine vakit ayırabilirdin. Ama şimdi en az gunde 8 saat dışarda çalıştığını da ekle. Şuan sadece çocuklarına odaklanmalısın 

(167 puan) tarafından

Ailemin yanında kalıyorum onlarda destek olucak dışarıdan okumak zor değil kaç yıldır o şekilde okuyodum ama aklıma çalışabilecek bir iş gelmiyor o yüzden sordum çocuklarım için cirpinmak zorundayım biseyler yapmam gerekiyor

(1,602 puan) tarafından

Dışardan okumak zor değil yükün arttıkça zor oluyor. Ailen destek veriyorsa bu çok iyi bir şey

önce (167 puan) tarafından

Evet sagolsunlar destekler inşallah başarırım zor ama yapmak zorundayım 

0 oy
(30,020 puan) tarafından

Calistigin bakiciya gidecek harci borcunu odemez cok zor olur yardimci olacak baskasi yokmu

(167 puan) tarafından

Annemlerde kalıyorum zaten onlarda maddi olarak destekler ama tamamen onlara bırakıp yük olmak istemiyorum kardeşlerimde var zor olur bana belli etmeseler de ben anlıyorum bu yüzden biseyler yapmak istiyorum 

(30,020 puan) tarafından

Kazancin bakiciya gidecek iste ne anlami kalir calismanin orasini dusunmek lazm

Devlet tarafından bir destek daha alicam çocukların nafakası da olucak bunlarla birlikte sadece çalışmayla tabiki olmaz 

önce (30,020 puan) tarafından
+1

Oyleyse olur tabi Rabbim yardımcın olsun 

0 oy
(4,674 puan) tarafından

Bence evden çağrı temsilcisi olarak calisabilirsin

(167 puan) tarafından

Ama onların üniversite mezunu olması lazım değil mi 

(4,674 puan) tarafından

Yo lise bile formaliteden çoğu yer. Diksiyonun düzgün konuşmayı da seviyorsan çok rahat yaparsin

Ay Allah razı olsun ya çok teşekkür ederim 🌸 buna bı bakicam

önce (4,674 puan) tarafından

Rica ederim. İki cocukla dışarda bir de bakıcı parası elinde avucunda ne kalıcak en azından sen cagridayken evdekiler oyalanirlar 

Evet öylede olur ya bakan kişide yarım gün bakicam fazla değil ama dediğin mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysel_selin77 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 127 göst.