0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,218 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var belli aralıklar ile dayak yemiş gibi ağlıyor. 

Alti temiz karni tok üst baş temiz ateşi yok herhangi bir rahatsızlığı yok ama yarım saate bir ağlıyor anlam veremiyorum bu durum.neyden dolayi? Internetten bakınca atak diyor bu aylarda atak oluyor muydu? 

8 Cevaplar

0 oy
(1,308 puan) tarafından

Bebeğim 2 aylık aynı durumdayız canım. Doktor gaz dedi gaz damlası deneyebilirsin canım bize çok az bı faydası oldu gibi ama biri bitse sanki diğeri başlıyor gibi hissediyorum

(1,218 puan) tarafından

Ya aslında gazını çıkarıyorum her emzirmeden sonra ama neden böyle oldu anlamadım 

(9,080 puan) tarafından

bebeklerin dogasi bu ilk 6 ay cehenneme cevirecek hayati farz bir dönem 6 aylik leveli aşınca en azindan yere koyyosun yatio yuvarlanio eline bez kitap falan veriosun oyuncak tutturuosun onu yaliyor falan. en azindan bes dk da olsa susuyor rahat birakio annesini. yani 6 ay yoprak üstundeki ölü gibi yasamasi gerekiyor annenin. farz bu

-Reklam-
0 oy
(3,388 puan) tarafından

İlk oğlumda öyleydi.çok ağlardı hiç susnazdı.kolik bebekti.gaz damlası ve bifidrop damla kullandım.rezene çayı içtim.onlar hafifletiyor

(1,218 puan) tarafından

Ay rezene içeyim var yeter ki sussun az 2 saat uyusun ağlayınca üzülüyorum birseyi mi var diye 

0 oy
(2,569 puan) tarafından

Gazı vardır masaj yap karinina bol bol iyi geliyor 

(1,218 puan) tarafından

Gazını her emzirmeden sonra alıyorum aslinda 

(2,569 puan) tarafından

Yetmiyor canim 3 aylık bebeğim benimde her defasında alıyorum yinede yetmiyor sadece beslenme sırasında oluşmuyor gaz aglarkende hava yuttugu için gaz olabiliyor 

0 oy
tarafından

Canım gazı vardır rezene ve sufuf iyi gelir 

Zeytin yağı ver cay kaşığı ile 

Karnını ov 

Bacaklarını kendine çek

Gazı çıkar 

Göğsüne yasla 

Sırtına pit pit yap oda çıkarır 

tarafından

Kızım nazar olabilir 

Nazar ayeti var aç onu dinle ve dinlet 

Rahatlar belki 

Arada su falan veriyonmu 

Sıcak belki cocuk yanıyor 

Biz dayanamıyoruz Kızım bebek napsın 

2 çay kaşığı ver su bakalım rahatlayacak mı 

(1,218 puan) tarafından

Memleketime geldim havası serin diye havalar burada 28 30 derece baya serin. Su vermedim hiç anne sütü alıyor sadece arada mama veriyorum sütüm doyurmuyor çünkü 

tarafından

Uykusu gelmis olabilirmi acaba 

Küçük 

Uykuya ihtiyacına olabilir 

tarafından

ben 2 aylık ogluma su vermiştim 

Ama sizi bilmiyorum 

Bir çoğu su vermeye karşı Ama ben değilim 

(2,624 puan) tarafından

Aynen bende karşı değilim aslında ilk etapta etraf bana sürekli verme baskısı yaptı vermedim pişman oldum çocuğu suya zeytinyağına başlattım çok güzel toparladı ve tek vereceğim tavsiye şu olur benim dediğim onun dediğinle değil kendi iç güdünle hareket etmen her bebek her anne hissiyatı kendine özeldir İnan annelik iç güdüsüyle yaptığın şeyler zaten bir şekilde yolu bulduruyor şimdi kafamı vuruyorum onu bunu dinleyeceğime şuan geç kalmış olsam da iç güdünle rım çocuğu ve kendimi dinleseydim diye ne zaman bunu yaptım bebekte bende çok rahatladık 

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Gazi vardir.Benimde kizim gazini cikartsamda yinede gazi oluyordu.Belki kulagi agriyor.Gaz damlasi kullanin bana cok yardimci oluyordu gece uyumadan once iciriyordum yoksa gece de agliyordu

0 oy
(2,231 puan) tarafından

Benim oğlumda öyleydi . Laktoz intoleransı çıkmıştı. Damlasını kullanınca rahatlamıştı 

0 oy
(11,527 puan) tarafından

Kolik olabilir gaz sancısı olabilir 

0 oy
(110 puan) tarafından

Benim bebeğim ilk 1aylık sürecinde o akdar sakindiki kendim bile şaşırıyordum bir ayı bitti o andan başladı ne başladı bizde artık 2aylık olmak üzereyiz aynı o durumdayız. Gazı var sanıyoruz pış pışlıyoruz yine işe yaramıyor sanki kendi zamanı var o an kendi kendine susuyor bizim yaptıklarımız boş geliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
20 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,928 soru

24,176,042 cevap

336,111 kullanıcı

...