2 aylık bebeğim var belli aralıklar ile dayak yemiş gibi ağlıyor.
Alti temiz karni tok üst baş temiz ateşi yok herhangi bir rahatsızlığı yok ama yarım saate bir ağlıyor anlam veremiyorum bu durum.neyden dolayi? Internetten bakınca atak diyor bu aylarda atak oluyor muydu?
Bebeğim 2 aylık aynı durumdayız canım. Doktor gaz dedi gaz damlası deneyebilirsin canım bize çok az bı faydası oldu gibi ama biri bitse sanki diğeri başlıyor gibi hissediyorum
Ya aslında gazını çıkarıyorum her emzirmeden sonra ama neden böyle oldu anlamadım
bebeklerin dogasi bu ilk 6 ay cehenneme cevirecek hayati farz bir dönem 6 aylik leveli aşınca en azindan yere koyyosun yatio yuvarlanio eline bez kitap falan veriosun oyuncak tutturuosun onu yaliyor falan. en azindan bes dk da olsa susuyor rahat birakio annesini. yani 6 ay yoprak üstundeki ölü gibi yasamasi gerekiyor annenin. farz bu
İlk oğlumda öyleydi.çok ağlardı hiç susnazdı.kolik bebekti.gaz damlası ve bifidrop damla kullandım.rezene çayı içtim.onlar hafifletiyor
Ay rezene içeyim var yeter ki sussun az 2 saat uyusun ağlayınca üzülüyorum birseyi mi var diye
Gazı vardır masaj yap karinina bol bol iyi geliyor
Gazını her emzirmeden sonra alıyorum aslinda
Yetmiyor canim 3 aylık bebeğim benimde her defasında alıyorum yinede yetmiyor sadece beslenme sırasında oluşmuyor gaz aglarkende hava yuttugu için gaz olabiliyor
Canım gazı vardır rezene ve sufuf iyi gelir
Zeytin yağı ver cay kaşığı ile
Karnını ov
Bacaklarını kendine çek
Gazı çıkar
Göğsüne yasla
Sırtına pit pit yap oda çıkarır
Kızım nazar olabilir
Nazar ayeti var aç onu dinle ve dinlet
Rahatlar belki
Arada su falan veriyonmu
Sıcak belki cocuk yanıyor
Biz dayanamıyoruz Kızım bebek napsın
2 çay kaşığı ver su bakalım rahatlayacak mı
Memleketime geldim havası serin diye havalar burada 28 30 derece baya serin. Su vermedim hiç anne sütü alıyor sadece arada mama veriyorum sütüm doyurmuyor çünkü
Uykusu gelmis olabilirmi acaba
Küçük
Uykuya ihtiyacına olabilir
ben 2 aylık ogluma su vermiştim
Ama sizi bilmiyorum
Bir çoğu su vermeye karşı Ama ben değilim
Aynen bende karşı değilim aslında ilk etapta etraf bana sürekli verme baskısı yaptı vermedim pişman oldum çocuğu suya zeytinyağına başlattım çok güzel toparladı ve tek vereceğim tavsiye şu olur benim dediğim onun dediğinle değil kendi iç güdünle hareket etmen her bebek her anne hissiyatı kendine özeldir İnan annelik iç güdüsüyle yaptığın şeyler zaten bir şekilde yolu bulduruyor şimdi kafamı vuruyorum onu bunu dinleyeceğime şuan geç kalmış olsam da iç güdünle rım çocuğu ve kendimi dinleseydim diye ne zaman bunu yaptım bebekte bende çok rahatladık
Gazi vardir.Benimde kizim gazini cikartsamda yinede gazi oluyordu.Belki kulagi agriyor.Gaz damlasi kullanin bana cok yardimci oluyordu gece uyumadan once iciriyordum yoksa gece de agliyordu
Benim oğlumda öyleydi . Laktoz intoleransı çıkmıştı. Damlasını kullanınca rahatlamıştı
Kolik olabilir gaz sancısı olabilir
Benim bebeğim ilk 1aylık sürecinde o akdar sakindiki kendim bile şaşırıyordum bir ayı bitti o andan başladı ne başladı bizde artık 2aylık olmak üzereyiz aynı o durumdayız. Gazı var sanıyoruz pış pışlıyoruz yine işe yaramıyor sanki kendi zamanı var o an kendi kendine susuyor bizim yaptıklarımız boş geliyor
1,476,928 soru
24,176,042 cevap
336,111 kullanıcı