0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık üç dört gündür mızmız sürekli ağlıyor az uyuyo taş çatlasa günde bı kere bı saat uyuyo heo on in beş dk uyup uyaniyo kucakta uyuyo göğüste yatağa koyduk mu gözleri açılıyor ağlıyor ne yapmam lazım bunu atlatmak için sadece eşimle bakiyoruz o da görev icabı pek evde olmuyo benimde gücüm kalmiyo bazen ondan bilemedim nasıl yapmam lazım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğinizi giyin. Sling alıp uyurken de üzerinizde taşıyın. Bebeğiniz daha çok küçük onu bıraktığınızda endişeleniyordur. :(
(134 puan) tarafından
Kanguru var onla mı gezidireyim  ne zaman geçer ki bu atak
tarafından
Ayak değil aslında :) Dünyada henüz çok yeni ve annesinden başka kimseyi tanımıyor. O yüzden sen onu bıraktığın zaman beşiğe onu terk edeceksin sanıyor. (Tüm uzmanlar bu şekilde anlatıyor) dünyaya alıştıkça geçecek annesi. Uyurken de seni görebileceği yerlere yatır yatırmak durumunda kaldığın. Belki seni görünce endişelenmez. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gaz sorunu olmus olmasn benmde bebegim 4 aylik su an hala bile gaz sorunumz cok
(134 puan) tarafından
Ya evet gazda var bir haftadır aynı saatte ikinirken uyanırdi kakasi sıvı geldiği halde kakasını yapamazdi şimdi de çok düzelmedi ama ondanmi anlamadım gaz damlaları kullanıyoruz ama ne yapmamiz lazım ki başka kiraz çekirdekli bant iyi dediler kullandınız mi
tarafından
Kullanmadim ama kendim bi kac cozum buldm masaj yapıyorum bol.bol birde bebeği kucagima alip oturur vaziyette bacaklarından tutym yapiyor bayada faydaisni gördüm
0 oy
(7,086 puan) tarafından
Kundaklasan olmaz mı cnm ellerini yarı kundakla bebekler hala anne karnında hiseder kendini ve sana şuan çok ihtiyacı var sakın alışır bna kucak ister falan deme 4 aya kdr alışkanlıkları başlamıyor 4. Aydan sonra o süreç başlıyor şuan senin kokuna ihtiyacı var aynı şekilde ellerini kundakla Allah'ın izniyle çok rahat uyur . Bu arada cnm aç olmadgndan emin olm benim şuan kızım 9naylik olmasına rağmen gece emiyor koyuyorum ağlıyor çareyi mamada buldum  herobaby blkinactir die ağlıyordr dedim verince susuyor hâliyle sütüm doyiurmuyir gece demekki 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
11 cevap 335 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 201 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabiafule2 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,937 soru

24,190,406 cevap

336,864 kullanıcı

...