0 oy
207 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (508 puan) tarafından

28 mayista doğum yaptım şimdi girdum temmuz ayının parası yatmış sadece diğer iki ay yok sizde de böyle mi

7 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından

Nerden bakılıyor yattığına

tarafından

Halk bankası veriyor canım 

Kimlik ile cekiliyo.

(124 puan) tarafından

Yok onu biliyorum da uygulaması falan mı var mı bakabileceğimiz onu sormak istemiştim

(2,647 puan) tarafından
+1

E ailem var ordan çocuklarının bilgilerini giriyorsun son doğan çocuğunun olduğu yerde ödemeler yazıyor ordan bakılıyor

-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından

Y acaba hesaplara yatırmayı düşünmüyorlar mi evine Halk Bankası çok uzak iki aydur çekemiyorum 3.cu aydi artık korkuyorum geri çekerler parayı diye 

(508 puan) tarafından

Ptt den çekilmiyor mu acaba 

(211 puan) tarafından

Hayır sadece Halkbankası 

0 oy
(2,647 puan) tarafından

Saçma sapan iş yapıyprlar.bende 27 ocakta doğum yaptım ocak ayını saymamışlar.seninde mayıs sayılmıyor eğer haziran içindede geç başvurduysan sqdece temmuzu yatırmışlardır

(508 puan) tarafından

7 Haziranda başvurdum ben dedim haziran yatar yatmamış sadece temmuz 

0 oy
(11,513 puan) tarafından

Nasıl bavurdunuz nerden bakılıyor bende 2 gün önce doğurdum 

(11,513 puan) tarafından

inşaAllah sağlıkla sizde kavuşursunuz daha 38 haftalık canım kırka kadar süresi var 2 hafta süren var benim 41 doluyordu zorla doğdu gelmeye hiç niyeti yoktu.

Rabbim bir avazda kurtarsın 

(638 puan) tarafından

Ay yok yok beklemesin okdr ablası 38 de doğdu oda bir zahmet o zaman gelsin 😂 Allah razı olsun ❤️

(11,513 puan) tarafından

Benimde büyük kız 40+0 da doğdu oğlum 40+3 te doğdu buda 40+4 te doğdu zorla çıkıyorlar benimkiler icerisi ne kadar rahatsa artık😂 

Haklısın sıcaklarda hamilelik işkence ama bitince sanki yeniden dünyaya geliyorsun rahat rahat hareket edebiliyorsun 😁

(638 puan) tarafından

O doğum sonrası rahatlık zaten varya bambaşka bişey canım  bebekle yeniden doguyorsun resmen Rabb'im herkese tattirsin bu duyguyu

(11,513 puan) tarafından
+1

Amin canım Rabbim sanada kolay doğum nasip etsin inşaAllah 

0 oy
(83 puan) tarafından

İşlerine ne zaman gelirse o zaman yatiyormus canım hepsi bir de yatmıyor parça parça yatiyor bişey anlamıyorsun yani o paradan

(508 puan) tarafından

Sizin öyle mi oldu diğer aylar yatar mi sonradan acaba 

(83 puan) tarafından

Çevremde öyle oldu ben daha doğum yapmadım 3-4 taksitte yattı hepsinin

0 oy
(468 puan) tarafından

Mayıs ayı yatmaz zaten benim de yatmadı, Haziran temmuz olması lazım canım 

(508 puan) tarafından

Sadece temmuz yatmış 

(468 puan) tarafından

Doğum tarihini yanlis mi yazdiniz acaba

0 oy
(1,123 puan) tarafından

Ben de 13 Haziran'da başvuru yaptım doğumun ertesi günü sadece temmuz ayını yatırmışlar ayın 31'i gözüküyor çekim günü 

(468 puan) tarafından

31 inde mesaj gelecek sonra bankaya gidin,sakın boşuna gitmeyin mesaj gelmeden akşama doğru geliyor mesaj bilginiz olsun birkez boşa gitmiş biri olaraka bu sıcaklarda uğraşmayın diye söylüyorum:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gulsh26. (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
+1 oy
1 cevap 144 göst.
+1 oy
3 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,470,876 soru