28 mayista doğum yaptım şimdi girdum temmuz ayının parası yatmış sadece diğer iki ay yok sizde de böyle mi
Nerden bakılıyor yattığına
Halk bankası veriyor canım
Kimlik ile cekiliyo.
Yok onu biliyorum da uygulaması falan mı var mı bakabileceğimiz onu sormak istemiştim
E ailem var ordan çocuklarının bilgilerini giriyorsun son doğan çocuğunun olduğu yerde ödemeler yazıyor ordan bakılıyor
Y acaba hesaplara yatırmayı düşünmüyorlar mi evine Halk Bankası çok uzak iki aydur çekemiyorum 3.cu aydi artık korkuyorum geri çekerler parayı diye
Ptt den çekilmiyor mu acaba
Hayır sadece Halkbankası
Saçma sapan iş yapıyprlar.bende 27 ocakta doğum yaptım ocak ayını saymamışlar.seninde mayıs sayılmıyor eğer haziran içindede geç başvurduysan sqdece temmuzu yatırmışlardır
7 Haziranda başvurdum ben dedim haziran yatar yatmamış sadece temmuz
Nasıl bavurdunuz nerden bakılıyor bende 2 gün önce doğurdum
inşaAllah sağlıkla sizde kavuşursunuz daha 38 haftalık canım kırka kadar süresi var 2 hafta süren var benim 41 doluyordu zorla doğdu gelmeye hiç niyeti yoktu.
Rabbim bir avazda kurtarsın
Ay yok yok beklemesin okdr ablası 38 de doğdu oda bir zahmet o zaman gelsin 😂 Allah razı olsun ❤️
Benimde büyük kız 40+0 da doğdu oğlum 40+3 te doğdu buda 40+4 te doğdu zorla çıkıyorlar benimkiler icerisi ne kadar rahatsa artık😂
Haklısın sıcaklarda hamilelik işkence ama bitince sanki yeniden dünyaya geliyorsun rahat rahat hareket edebiliyorsun 😁
O doğum sonrası rahatlık zaten varya bambaşka bişey canım bebekle yeniden doguyorsun resmen Rabb'im herkese tattirsin bu duyguyu
Amin canım Rabbim sanada kolay doğum nasip etsin inşaAllah
İşlerine ne zaman gelirse o zaman yatiyormus canım hepsi bir de yatmıyor parça parça yatiyor bişey anlamıyorsun yani o paradan
Sizin öyle mi oldu diğer aylar yatar mi sonradan acaba
Çevremde öyle oldu ben daha doğum yapmadım 3-4 taksitte yattı hepsinin
Mayıs ayı yatmaz zaten benim de yatmadı, Haziran temmuz olması lazım canım
Sadece temmuz yatmış
Doğum tarihini yanlis mi yazdiniz acaba
Ben de 13 Haziran'da başvuru yaptım doğumun ertesi günü sadece temmuz ayını yatırmışlar ayın 31'i gözüküyor çekim günü
31 inde mesaj gelecek sonra bankaya gidin,sakın boşuna gitmeyin mesaj gelmeden akşama doğru geliyor mesaj bilginiz olsun birkez boşa gitmiş biri olaraka bu sıcaklarda uğraşmayın diye söylüyorum:)
1,470,884 soru
24,091,595 cevap
331,774 kullanıcı